Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Току що получих мейл от една от банките в които ми се превеждат част от наемите с предложение за ипотечен кредит с ГПР 2,99 фиксиран за пет години. Никога не съм взимала каквито и да са кредити от тях, а и никога не съм искала такива, но се замислих с колко ще вдигат лихвите след като ми предлагат кредит фиксиран за пет години на 2.99. Лоша работа ако ме питате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto
Ей ги топ инвеститорите как работят
Шефът на служба "Земеделие" в Петрич и още 7 души са арестувани за злоупотреби
Началникът на общинската служба "Земеделие", други служители на общинската служба, техни роднини и приближени от години неправомерно са получавали и управлявали пари под формата на субсидии, предоставяни на България от фондовете на Европейския съюз, както и са печелили проекти по оперативни програми. Всяка година те прогресивно са увеличавали декларираните площи и животни, като респективно се увеличават и сумите, които са получавали под формата на субсидии.
Установено е, че ръководителят на служба "Земеделие" и неговият брат са успели да усвоят чрез нотариални актове имоти с площ над 40 хил. декара. Установено е също, че само двама от престъпната група, са получили за последните 5 години над 600 хил. лева.
Иззети са и 7 леки и товарни автомобили, направени са претърсвания на 6 адреса, иззети са мобилни телефони и СИМ карти, заявления за кандидатстване по оперативни програми, множество идентификатори за животни (ушни марки).Last edited by Laconic; 30.06.2022, 15:35.
Коментар
-
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto
Ей ги топ инвеститорите как работят
Шефът на служба "Земеделие" в Петрич и още 7 души са арестувани за злоупотреби
Началникът на общинската служба "Земеделие", други служители на общинската служба, техни роднини и приближени от години неправомерно са получавали и управлявали пари под формата на субсидии, предоставяни на България от фондовете на Европейския съюз, както и са печелили проекти по оперативни програми. Всяка година те прогресивно са увеличавали декларираните площи и животни, като респективно се увеличават и сумите, които са получавали под формата на субсидии.
Установено е, че ръководителят на служба "Земеделие" и неговият брат са успели да усвоят чрез нотариални актове имоти с площ над 40 хил. декара. Установено е също, че само двама от престъпната група, са получили за последните 5 години над 600 хил. лева.
Иззети са и 7 леки и товарни автомобили, направени са претърсвания на 6 адреса, иззети са мобилни телефони и СИМ карти, заявления за кандидатстване по оперативни програми, множество идентификатори за животни (ушни марки).
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/novini/130/a...heniia-355251/
И Швеция се включи в надпреварата с агресивни лихвени повишения
Ускоряването на инфлацията остави Шведската централна банка без избор
Рискът от вкореняването на инфлацията в определянето на цените и заплатите нарасна", написаха от регулатора в свое изявление, като допълват, че предстоят още покачвания на цената на кредитите.
Цента на кредита и парите само ще расте !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
дойдоха някакви скъсаняци, дето не могат да оцеляват там с пенсиите си.
хванаха няколко пенсионера, че блудстват с малолетни циганета по селата и те изведнъж разбраха, че не става точно така.
а самите скъсаняци пенсионери гледат от високо на местните и после ревът, че никой не искал да им помага за тенк ю.
При нас идват по-изпаднали чужденци, работническа класа или пияници. Те не са свикнали с нашите условия.
В българските села нито има здравни грижи, нито майстори, нито нормални магазини и има езикова бариера. Отделно чужденците са стиснати, едно кафе не черпят.
Чувал съм, че в Добричките села имало повече англичани и се чувствали добре и се интегрирали с местното население. Една преподавателка по английски (баба) им помагала на битово ниво.
Аз пък винаги съм искал да живея в Лондон, да работя някъде в центъра и вечер да хапвам картофки и да пия бира в техните пъбове. And to roll in the hay with English gals like Brigitte Jones or Jenifer Ale (this type).
И знам много за езика и културата на Англия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Naematel Разгледай мнениеНай-индикативно за живота на село са англичаните които дойдоха да живеят така и избягаха с 200. С изключение на прекрасната природа всичко останало ни е на ниво 3ти свят.
хванаха няколко пенсионера, че блудстват с малолетни циганета по селата и те изведнъж разбраха, че не става точно така.
а самите скъсаняци пенсионери гледат от високо на местните и после ревът, че никой не искал да им помага за тенк ю.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Аха, а колко беше лихвата на ЕЦБ докато ти го казваше това? Помниш ли какви извънредни срещи се викаха да печата спешно пари за един ден. Усещаш ли я тая същата спешност днеска?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Колкото да лъжеш и мажеш и да се мяташ като риба на сухо няма вече кой да ти се върже. Лагард ясно казва, че ниски лихви повече няма да видим! При рецесията, която идва най-много ще пострадат ипотекарите и новозакупилите!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Как може да се изпишат толкова думи без даже да се спомене централна банка ми е непонятно. Централните банки са си поставили за основна и единствена цел да ошушкат спестители/наематели и всякакви подобни индивиди. Министри ти казват че имота съхранява богатство. Има даже едно видео на ЕЦБ как говорят ако цените на някакви активи започнат да падат те всеки ден ще купуват.
Лагард вчера ви каза че повече ниска инфлация няма да видим. Лихвите, дори тези планирани към момента са миниатюрни на фона на инфлацията. Много се говори, малко се прави. Реакцията на централните банки не е в пропорция на инфлацията и не може да бъде, защото инфлацията е различна във всеки регион. Бедните държави просто ще станат още по бедни, ще бъдат принурени от националите предатели да влизат в дългове да "противодействат на инфлацията" и така ще караме поне 5 години. Не дай си боже някоя дълбока рецесия да дойде - ще те ограбят до нула.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОт мин. месец е, сега попаднах на нея, не знам дали е пускан линк?
https://www.bloombergtv.bg/a/71-busi...che-hvarkovato
Нелоша статия, макар само да загатва за лежащото в основата на ирационалните поведенчески модели.
Лагард вчера ви каза че повече ниска инфлация няма да видим. Лихвите, дори тези планирани към момента са миниатюрни на фона на инфлацията. Много се говори, малко се прави. Реакцията на централните банки не е в пропорция на инфлацията и не може да бъде, защото инфлацията е различна във всеки регион. Бедните държави просто ще станат още по бедни, ще бъдат принурени от националите предатели да влизат в дългове да "противодействат на инфлацията" и така ще караме поне 5 години. Не дай си боже някоя дълбока рецесия да дойде - ще те ограбят до нула.
Коментар
-
Хора, не знам какво става, че трябва да има корекция на цените, трябва ама пусти цени още катерят нагоре. Ето :
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 125416 euro
Средна цена на кв.м: 1789 euro.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
Малко извън темата или може би не?
Какви са в момента лихвите по депозитите, кои банки дават най-висока лихва?
Питам за да погледнем и от гледната точка на хората, които имат пари и се чудят дали да държат кеша в банка и да го яде инфлацията или да го набута в тухли.
По- добре отиди на почивка, купи си нещо, каквото и да е ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
От мин. месец е, сега попаднах на нея, не знам дали е пускан линк?
https://www.bloombergtv.bg/a/71-busi...che-hvarkovato
Нелоша статия, макар само да загатва за лежащото в основата на ирационалните поведенчески модели.
Коментар
Коментар