Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Юлката се надява на фалирали строители. Не знам къде живее този чиляк, вероятно в циганската махала на Пазарджик. В моя квартал строителството бумти та знае ли се... Ще го пратя да купи гараж, ако намери.
Аз, единствения келепир съзирам след ремонт на моя гараж + монтирана вендинг машина за кафе, да ми изплащат напълно вноската по кредита с падеж април 2026г.
След монтажа ми се обади да дойда с една тенджера варена царевица и хот дог ,да видиш до 1 година ще има за още 2 апартамента
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Речта "Приземяване" на Тодор Живков всеки да прегледа за домашно
ПП Знаеш,че те уважавам но си се отдалечил от пътя , пътя на един мъж !
ПП Истинския мъж не се занимава с празнодумия и виртуални компенсации. Мъжът действа и мълчи !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.bgonair.bg/a/166-krimina...i-s-prestrelka
Почва се ,вижте какво става за 200 лева ,ами това е само началото ха ха
Екшън в Драгичево: Скандал за дългове завърши с престрелка
До инцидента се е стигнало след преследване между два автомобила
Скандал за дългове завърши с нападение с нож, гонка и стрелба на пътя София - Перник. По информация на Bulgaria ON AIR конфликтът възниква заради невърнати 200 лева.
По думите на сестрата на стрелеца на сергията ѝ в местността "Черна кост" са пристигнали "група напомпани момчета, които си поискали парите". Според нея брат ѝ е върнал дължимото, но групата поискала още 100 лева заради "разходката си". Те дори извадили нож, взели му телефона и заплашили да вкарат сестра му в багажника си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
Има такива периоди, те обаче са се разминавали на косъм. 1994 е такъв период. По принцип по-често след инфлация следва криза. Не е задължително обаче. Този път, разбира се, няма да се размине, защото кризата вече е тукЕврозoната ще изпадне 100% в рецесия, САЩ - 90%. Още този петък може вече и от 2те страни на океана да го обявят
Коментар
-
https://www.investor.bg/analizi/535/...izo-18-356909/
Я да видим какво става тук ?
Свободните офиси в София достигат нов връх от близо 18%
Пазарът регистрира отрицателно нетно усвояване за второ поредно тримесечие, което означава, че повече площи се освобождават, отколкото се заемат/що така ?
Свободните площи в офиси клас A и Б в София през второто тримесечие на 2022 г. са се увеличили с около 50 хил. кв. м спрямо предходното и възлизат на 435 хил. кв.м, достигайки връх на обема на свободни офиси в историята на пазара в София, като 38% от тях са разположени по продължението на бул. "Цариградско шосе", сочат данни на консултантската компания MBL. В резултат на увеличението общият процент на незаетите офис площи в столицата в края на тримесечието е 17,8%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеЦитираш инфо от 2009 и 2010та ли ве
Много си актуален, цепиш мрака както винаги.
Аз, единствения келепир съзирам след ремонт на моя гараж + монтирана вендинг машина за кафе, да ми изплащат напълно вноската по кредита с падеж април 2026г.
- 1 like
Коментар
-
Досега не съм виждал или чел за период от икономиката в който да е имало голяма инфлация + последващо вдигане на ливхви и изтегляне на ликвидност ,и на финала да нямаме гранде криза,ако някой може да ме опровергае с факти съм насрещаЕврозoната ще изпадне 100% в рецесия, САЩ - 90%. Още този петък може вече и от 2те страни на океана да го обявят
Last edited by LuckyYou; 25.07.2022, 21:48.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение... не познавам фалирал строител...
Откъде ви намират такива..... с обяви за работа ли?!?
През изминалата 2009 г. около 1500 фирми фалираха.
= = =
1500 строителни фирми фалираха, още над 1000 са на път през 2010 г.
= = =
България е лидер по фалити на фирми в Централна и Източна Европа
- 5 Харесвания
Коментар
-
Досега не съм виждал или чел за период от икономиката в който да е имало голяма инфлация + последващо вдигане на ливхви и изтегляне на ликвидност ,и на финала да нямаме гранде криза,ако някой може да ме опровергае с факти съм насреща
големият въпрос е как ще преминем през кризататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
още няма драма
по-скоро на хоризонта присветва и метереолозите казват възможни са превалявания и градушки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Уааааау....
0.6% от кредитите (в парично измерение) са проблемни.
това е доста по-малко отколкото мислех.
по-скоро на хоризонта присветва и метереолозите казват възможни са превалявания и градушки.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОня ден се видях с един познат строител,и ми казва,ей страшна криза се задава в сектора,цените на строителните материали паднаха,а ние купихме на скъпото и сега клиентите не ни купуват новата по-скъпа продукция,как ще продадем и ще излезнем без да фалираме не знам .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Уааааау....
0.6% от кредитите (в парично измерение) са проблемни.
това е доста по-малко отколкото мислех.
По-оптимистичен тон зададе ръководителят на Германската централна банка (Бундесбанк) Йоахим Нагел, когато миналата седмица каза, че юлското лихвено повишение минимизира риска от по-агресивни действия в следващите месеци.
"Според мен е по-добре да започнем с по-голямо увеличение на лихвите. Времето на отрицателните лихви мина", смята Нагел.
Казакс: ЕЦБ може да не е приключила с големите лихвени повишения
Банката не трябва просто да следва ходовете на Фед, смята управителят на Латвийската централна банка
Коментар
Коментар