IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ама там където си ,се чудя що още не си я монтирал ?
    След монтажа ми се обади да дойда с една тенджера варена царевица и хот дог ,да видиш до 1 година ще има за още 2 апартамента
    Сигурно мислиш, че пиша за Бургас. За там планирам покупка на гараж + бизнес планове. В София, Редута търся втори надземен гараж. Няма такива. Вендинг автомата също за там го планирам. На моята улица продължават да се строят нови два блока.
    Накрая ще ми писне и ще отдам всичко за 5000$ наем и ще си отида в Радомир и Бургас според сезона.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ...
      големият въпрос е как ще преминем през кризата
      С мерак и опит. Последното, който го има...

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Въпрос имам към теб , колко пари направи за тези няколко години в които си изключително активен тук ?! Тази излишна енергия я култивирай в градивни и полезни неща за теб и семейството ти . И не не ми отговаряй ,че си майка тереза , не си !
        ПП Знаеш,че те уважавам но си се отдалечил от пътя , пътя на един мъж !
        ПП Истинския мъж не се занимава с празнодумия и виртуални компенсации. Мъжът действа и мълчи !!!
        До края на 2018 та имаше пари,после вече не ,последните 3 години не намирам нещо кой знае какво като ниша

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Юлката се надява на фалирали строители. Не знам къде живее този чиляк, вероятно в циганската махала на Пазарджик. В моя квартал строителството бумти та знае ли се... Ще го пратя да купи гараж, ако намери.
          Аз, единствения келепир съзирам след ремонт на моя гараж + монтирана вендинг машина за кафе, да ми изплащат напълно вноската по кредита с падеж април 2026г.
          Ама там където си ,се чудя що още не си я монтирал ?
          След монтажа ми се обади да дойда с една тенджера варена царевица и хот дог ,да видиш до 1 година ще има за още 2 апартамента

Коментар

Речта "Приземяване" на Тодор Живков всеки да прегледа за домашно
            Въпрос имам към теб , колко пари направи за тези няколко години в които си изключително активен тук ?! Тази излишна енергия я култивирай в градивни и полезни неща за теб и семейството ти . И не не ми отговаряй ,че си майка тереза , не си !
            ПП Знаеш,че те уважавам но си се отдалечил от пътя , пътя на един мъж !
            ПП Истинския мъж не се занимава с празнодумия и виртуални компенсации. Мъжът действа и мълчи !!!

Коментар

• https://www.bgonair.bg/a/166-krimina...i-s-prestrelka

Почва се ,вижте какво става за 200 лева ,ами това е само началото ха ха
              Екшън в Драгичево: Скандал за дългове завърши с престрелка

До инцидента се е стигнало след преследване между два автомобила

Скандал за дългове завърши с нападение с нож, гонка и стрелба на пътя София - Перник. По информация на Bulgaria ON AIR конфликтът възниква заради невърнати 200 лева.

По думите на сестрата на стрелеца на сергията ѝ в местността "Черна кост" са пристигнали "група напомпани момчета, които си поискали парите". Според нея брат ѝ е върнал дължимото, но групата поискала още 100 лева заради "разходката си". Те дори извадили нож, взели му телефона и заплашили да вкарат сестра му в багажника си.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение

Има такива периоди, те обаче са се разминавали на косъм. 1994 е такъв период. По принцип по-често след инфлация следва криза. Не е задължително обаче. Този път, разбира се, няма да се размине, защото кризата вече е тук Еврозoната ще изпадне 100% в рецесия, САЩ - 90%. Още този петък може вече и от 2те страни на океана да го обявят
                Речта "Приземяване" на Тодор Живков всеки да прегледа за домашно

Коментар

• https://www.investor.bg/analizi/535/...izo-18-356909/

Я да видим какво става тук ?
                  Свободните офиси в София достигат нов връх от близо 18%

Пазарът регистрира отрицателно нетно усвояване за второ поредно тримесечие, което означава, че повече площи се освобождават, отколкото се заемат/що така ?

Свободните площи в офиси клас A и Б в София през второто тримесечие на 2022 г. са се увеличили с около 50 хил. кв. м спрямо предходното и възлизат на 435 хил. кв.м, достигайки връх на обема на свободни офиси в историята на пазара в София, като 38% от тях са разположени по продължението на бул. "Цариградско шосе", сочат данни на консултантската компания MBL. В резултат на увеличението общият процент на незаетите офис площи в столицата в края на тримесечието е 17,8%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                    Цитираш инфо от 2009 и 2010та ли ве
                    Много си актуален, цепиш мрака както винаги.
                    Юлката се надява на фалирали строители. Не знам къде живее този чиляк, вероятно в циганската махала на Пазарджик. В моя квартал строителството бумти та знае ли се... Ще го пратя да купи гараж, ако намери.
                    Аз, единствения келепир съзирам след ремонт на моя гараж + монтирана вендинг машина за кафе, да ми изплащат напълно вноската по кредита с падеж април 2026г.

Коментар

Досега не съм виждал или чел за период от икономиката в който да е имало голяма инфлация + последващо вдигане на ливхви и изтегляне на ликвидност ,и на финала да нямаме гранде криза,ако някой може да ме опровергае с факти съм насреща
                      Има такива периоди, те обаче са се разминавали на косъм. 1994 е такъв период. По принцип по-често след инфлация следва криза. Не е задължително обаче. Този път, разбира се, няма да се размине, защото кризата вече е тук Еврозoната ще изпадне 100% в рецесия, САЩ - 90%. Още този петък може вече и от 2те страни на океана да го обявят
                      Last edited by LuckyYou; 25.07.2022, 21:48.
                      The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                      не е препоръка

Коментар

• Цитираш инфо от 2009 и 2010та ли ве
                        Много си актуален, цепиш мрака както винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
                          ... не познавам фалирал строител...

Откъде ви намират такива..... с обяви за работа ли?!?

През изминалата 2009 г. около 1500 фирми фалираха.
                          = = =
                          1500 строителни фирми фалираха, още над 1000 са на път през 2010 г.
                          = = =
                          България е лидер по фалити на фирми в Централна и Източна Европа

Коментар

Досега не съм виждал или чел за период от икономиката в който да е имало голяма инфлация + последващо вдигане на ливхви и изтегляне на ликвидност ,и на финала да нямаме гранде криза,ако някой може да ме опровергае с факти съм насреща
                            никой не се е оправил с печаране - факт
                            големият въпрос е как ще преминем през кризата
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

още няма драма
                              по-скоро на хоризонта присветва и метереолозите казват възможни са превалявания и градушки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Уааааау....

0.6% от кредитите (в парично измерение) са проблемни.
                                това е доста по-малко отколкото мислех.
                                още няма драма
                                по-скоро на хоризонта присветва и метереолозите казват възможни са превалявания и градушки.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X