IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Не им вярвай, не познавам фалирал строител, както и фалирал земеделец. Освен ако не е много тъп или алчен. Все реват и карат коли за по половин милион. Хич не ги мисли.
    Аз пък съм виждал много фалирали земеделци и строители в периода 2000-2014 год. Тая год повечето земеделци купиха тор на 1500 лв. и очакваха цената на пшеницата да е 1000-1200 лв. а то се оказа, че е 550 лв и продължава да пада. Отделно в добруджа е голяма суша и пролетниците в някои региони пропадат. Някои по-едри с големи бази и търговци, платиха на зелено за 850-900 лв (за да "предпазат кеша от инфлацията") и сега си гризът ноктите. Строителите по-подобен начин, гледаха новините как идва дефицит, как цените отиват само нагоре и купиха материали на върха, а сега цените падат. Очертава се да строят скъпо и прескъпо и да продават скъпо и прескъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

С мерак и опит. Последното, който го има...
      Голи , гладни и боси. Кат брокери

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Но ако го е обитавал е спестил поне 42К евро от наеми при 250 евро на месец наем до сега.
        Платил е 3 пъти повече на бамката.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Да,де от ей таквиз ми ти работи стават чудеса..
          За Бургас какви идеи имаш ?
          Ами, ще споделя да. Идеята е на жена ми. Детски колички на две места. На площад Тройката и в морската градина, които са на еднакво отстояние от апартамента. Отделно двукаютна яхта за екскурзии лято и морски риболов през зима.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Хахаха, разбирам майтапа ти, но наистина, не в Редута, а в Слатина пред блока излязох в отпуск през 1994г., когато работих като сервитьор в ресторант на Витошка.
            От стар евреин бях купил машина за захарен памук. Ходих до с. Костенец където купих пръчки за памука. Метнах един удължител през балкона и сложих машината до оградата на училището. За едно голямо междучасие продавах по 30 памука. На обяд, когато се сменяха големите и малките, още толкова. Блажени времена
            Да,де от ей таквиз ми ти работи стават чудеса..
            За Бургас какви идеи имаш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982

В Редута какво мислиш,че няма да върви хот дога и царевицата,ооо,не знам с това къще там как не си развъртял нещо такова и място имаш и всичко..
              Хахаха, разбирам майтапа ти, но наистина, не в Редута, а в Слатина пред блока излязох в отпуск през 1994г., когато работих като сервитьор в ресторант на Витошка.
              От стар евреин бях купил машина за захарен памук. Ходих до с. Костенец където купих пръчки за памука. Метнах един удължител през балкона и сложих машината до оградата на училището. За едно голямо междучасие продавах по 30 памука. На обяд, когато се сменяха големите и малките, още толкова. Блажени времена

Коментар

Проблемът е в бившата му жена. Оттам идва травмата. Тя е била имотна в София, център. Човек трудно се отървава от такъв комплекс, разберете го и него, всеки може да остане в такова разкрачено положение. Кавръка е положителен герой с трагична съдба, като Есхил.
                Хм имотна,да може да се каже 50 квадрата на Иван Асен,не знам но това и е наследство,тя затова я мързи защото знае че ще наследи и в блока на Виолина Маринова половин апарт в Иван Вазов,а там имота е поне 120 квадрата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

15 хиляди, ако средно му отнема да кажем 5 минути на коментар - ясно е че за някой много повече за друго много по-малко, но приемам че средно са 5 минути с тоя бавно зареждащ форум. Това са 1250 часа или почти 8 работни месеца (160 часа на месец) инвестирани във форума и рутенето на цените. С нулев ефект.
                  Проблемът е в бившата му жена. Оттам идва травмата. Тя е била имотна в София, център. Човек трудно се отървава от такъв комплекс, разберете го и него, всеки може да остане в такова разкрачено положение. Кавръка е положителен герой с трагична съдба, като Есхил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis

15000 ( 15 хиляди) ! коментара има Кавръка. Колко пъти му се каза да вложи тоя ентусиазъм в нещо градивно...
                    15 хиляди, ако средно му отнема да кажем 5 минути на коментар - ясно е че за някой много повече за друго много по-малко, но приемам че средно са 5 минути с тоя бавно зареждащ форум. Това са 1250 часа или почти 8 работни месеца (160 часа на месец) инвестирани във форума и рутенето на цените. С нулев ефект.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Както преминахме през кризата 97ма и 2008ма. Не сме умрели. Просто някои ще живеят добре, други не. Съдба.

Коментар

Ама там където си ,се чудя що още не си я монтирал ?
                        След монтажа ми се обади да дойда с една тенджера варена царевица и хот дог ,да видиш до 1 година ще има за още 2 апартамента
                        Сигурно мислиш, че пиша за Бургас. За там планирам покупка на гараж + бизнес планове. В София, Редута търся втори надземен гараж. Няма такива. Вендинг автомата също за там го планирам. На моята улица продължават да се строят нови два блока.
                        Накрая ще ми писне и ще отдам всичко за 5000$ наем и ще си отида в Радомир и Бургас според сезона.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          ...
                          големият въпрос е как ще преминем през кризата

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Въпрос имам към теб , колко пари направи за тези няколко години в които си изключително активен тук ?! Тази излишна енергия я култивирай в градивни и полезни неща за теб и семейството ти . И не не ми отговаряй ,че си майка тереза , не си !
                            ПП Знаеш,че те уважавам но си се отдалечил от пътя , пътя на един мъж !
                            ПП Истинския мъж не се занимава с празнодумия и виртуални компенсации. Мъжът действа и мълчи !!!
                            До края на 2018 та имаше пари,после вече не ,последните 3 години не намирам нещо кой знае какво като ниша

Коментар

Юлката се надява на фалирали строители. Не знам къде живее този чиляк, вероятно в циганската махала на Пазарджик. В моя квартал строителството бумти та знае ли се... Ще го пратя да купи гараж, ако намери.
                              Аз, единствения келепир съзирам след ремонт на моя гараж + монтирана вендинг машина за кафе, да ми изплащат напълно вноската по кредита с падеж април 2026г.
                              Ама там където си ,се чудя що още не си я монтирал ?
                              След монтажа ми се обади да дойда с една тенджера варена царевица и хот дог ,да видиш до 1 година ще има за още 2 апартамента

Коментар

Речта "Приземяване" на Тодор Живков всеки да прегледа за домашно
                                Въпрос имам към теб , колко пари направи за тези няколко години в които си изключително активен тук ?! Тази излишна енергия я култивирай в градивни и полезни неща за теб и семейството ти . И не не ми отговаряй ,че си майка тереза , не си !
                                ПП Знаеш,че те уважавам но си се отдалечил от пътя , пътя на един мъж !
                                ПП Истинския мъж не се занимава с празнодумия и виртуални компенсации. Мъжът действа и мълчи !!!

Коментар

Working...
                                X