Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ооо да, забравих, че на помощ идва криптопазара и, че всички гастарбайтери са разбогатели от него. Като почнеш с жонката и стигнеш до мосю Кретю.
Извинявам се в такъв случай. Явно мосю Кретю е започнал да изкупува бунгала с печалбите от хана и от криптото и вече наистина е с 14 бунгала пред мен. мосю Кретю вече е заможен гастарбайтер и вече сменя 28 комплекта гръцки чаршафи, вместо 2 комплекта "немски".
Не мога да отрека, че има попадения...
Да гледаме нашия пазар дали ще обърне или ще излита докато всичко около нас пада
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
явно си се объркал човешко е
ако си следил развитието на криптопазара за последните 5 години може би ще ти светне къде е някой, който е в час и действа на тези пазари.Интересно ми е как ще определиш 'гастара' ако се окаже с 14 бунгала пред тебе.
Извинявам се в такъв случай. Явно мосю Кретю е започнал да изкупува бунгала с печалбите от хана и от криптото и вече наистина е с 14 бунгала пред мен. мосю Миро Кретю вече е заможен гастарбайтер и вече сменя 28 комплекта гръцки чаршафи, вместо 2 комплекта "немски".Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е как да си представя, като на снимката която ни разпрати имаше само една съборетина. Нямам такава фантазия че да си представя 20 съборетини. То е все едно да си представя, че ти си тръгнал да обикаляш света с каравана или пък си на околосветско пътешествие с яхта с която сам се справяш.
Айде ако може по-леко с фантазиите.явно си се объркал човешко е
ако си следил развитието на криптопазара за последните 5 години може би ще ти светне къде е някой, който е в час и действа на тези пазари.Интересно ми е как ще определиш 'гастара' ако се окаже с 14 бунгала пред тебе.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Е как да си представя, като на снимката която ни разпрати имаше само една съборетина. Нямам такава фантазия че да си представя 20 съборетини. То е все едно да си представя, че ти си тръгнал да обикаляш света с каравана или пък си на околосветско пътешествие с яхта с която сам се справяш.
Айде ако може по-леко с фантазиите. Гастара си е гастар и за по-далеч от 13 евро на вече едва ли му стига акъла. Имай предвид, че съм говорил с него и също знам що за птица е.
И снимки на имоти във Фейс нямам
Коментар
-
Хубаво
Представи си сега, че бройката е 15 или 20 и кажи пак за 'гастарство'.
Айде ако може по-леко с фантазиите. Гастара си е гастар и за по-далеч от 13 евро на вече едва ли му стига акъла. Имай предвид, че съм говорил с него и също знам що за птица е.Last edited by bulgarian lev; 26.07.2022, 17:13.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЛеко само с бройката... Ти го предаде лично, нали си спомняш, че освен името му ни разпрати ЛС и снимки на фейсбука му от гръцкото бунгало. Би трябвало сам да знаеш, че бройката не е повече от 1.
Представи си сега, че бройката е 15 или 20 и кажи пак за 'гастарство'.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
А ако бунгалата са 15-20
интересно ми е тогава как ще се изкажеш?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И не ти идва на ум че по-високите приходи другаде в държавния бюджет няма да отидат по други пера където ведомствата изпитват същата тая инфлация дето доведе до "излишъка". И ще трябва да се актуализират на следващата стъпка, но сега за момента счетоводно разбира се могат да го наричат както си искат. Толкова си наивен.
Коментар
-
Признаци на изливане на спасителни пари още преди рецесията и без да има проблеми даже https://www.reuters.com/markets/euro...al-2022-07-25/
Да не кажете после че не сме ви предупредили.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Остави се, ама вече и каравана нямам. Отнесоха я у Холандия сега по време на сезона като куц гастар - гръцко бунгало. :-))
интересно ми е тогава как ще се изкажеш?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Измисляш си бе човек, нищо такова не пише!
https://money.usnews.com/investing/n...asury-official
"Пакетът ще бъде финансиран от спестявания или по-високи приходи другаде в държавния бюджет и така няма да натежи на публичния дефицит, каза Кастели."
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin
Човека може да не иска да живее сред строеж в каравана като теб, успокой се малкоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Баш компютри са тоя път. Те са заявили вече че ще увеличат дефицита. А кое е преразпределение и кое не - разлика няма. ЕЦБ си каза че ще продава немски бондове и ще купува италиантски. На ти преразпределение. Ти вече по надолнището, но лудата бабка ще те докара до просешка тояга за нулево време.
https://money.usnews.com/investing/n...asury-official
"Пакетът ще бъде финансиран от спестявания или по-високи приходи другаде в държавния бюджет и така няма да натежи на публичния дефицит, каза Кастели."
Коментар
Коментар