IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Жилището било само за спане и ядене? Да имаш да вземаш, може в някой коптор да е така, ама по широкия свят е точно обратното и народа не живее по улиците щото у дома е гаднУ
    +1 Обаче това е въпрос на стандарт и разбиране на начина на живот.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Цените по Черноморието ще се увеличат с поне още 20% в активния сезон:: Investor.bg
      Цените по Черноморието ще се увеличат с поне още 20% в активния сезон

С минимум 10-15% нагоре са цените

====================2029=========================

УЖАСТ!!! Не ми се иска да съм на мястото на некупилите. Едно време висях по 2-3 месеца на морето. Сега не ми се мисли колко пари щях да дам само за наеми ако пак трябваше да плащам за по 2-3 месеца.
      Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 16:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Лошо няма ,но за мен една работа по двора като време и усилия не си струва,жилището е да има къде да спиш и да се храниш ,от там нататък колкото по малко главоболия ,време ,усилия за поддръжка и средства ,толкова по-добре ,а в къщата тези пера са много-повече отколкото в един апартамент
        Жилището било само за спане и ядене? Да имаш да вземаш, може в някой коптор да е така, ама по широкия свят е точно обратното и народа не живее по улиците щото у дома е гаднУ

Коментар

• https://www.investor.bg/po-sveta/453...p7woZpMechERxc
          Имотите в Канада поевтиняха най-рязко от поне 17 години

Има графика де - толкова са се вдигнали имотите последните 2 години, че това в момента е едно голямо нищо и има още накъде да спадат, поне там.

Коментар

Трябва да вдигам цената на къщата ,все пак не забравяй че съм в кеш+ имоти като портфолио ,гледам сега цените по Карлово ,трябва да вдигаме май цената ,евтино се оказа че даваме имота
            Да трябва съгласен съм, защото от 1/2 наследствен етаж трудно би допълнил нужната сума за собствен кофтор в София, при наближаващото покачване на цените. Обаче и с един кредит от ДСК, работата може и да стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Цените на имотите в София се покачват, а цените на имотите в обезлюдяващите се и загиващи малки градчета спадат. Случва се точно обратното на очакванията на некупилите навреме.

Започна ли охлаждането на пазара на недвижими имоти?:: Investor.bg

Не се очаква спад на цените на недвижимите имоти в България, а по-скоро нормализиране в едноцифрени ръстове на тренда на покачване от 20 до 30%, който се наблюдават през първото полугодие. Има първи сигнали, че ножицата между офертна цена или това, което очаква продавачът, и това, което е готов да плати купувачът, вече е голяма и би следвало цените да се нормализират.

==================================2029============ =========

Амааа... как така?!!! Нооо... защо?!!! Откъде-накъде?!!!

---------------

Жалко, жалко, жалко... доста очаквания за собствено жилище ще останат напразни.
              Трябва да вдигам цената на къщата ,все пак не забравяй че съм в кеш+ имоти като портфолио ,гледам сега цените по Карлово ,трябва да вдигаме май цената ,евтино се оказа че даваме имота

Коментар

• Цените на имотите в София се покачват, а цените на имотите в обезлюдяващите се и загиващи малки градчета спадат. Случва се точно обратното на очакванията на некупилите навреме.

Започна ли охлаждането на пазара на недвижими имоти?:: Investor.bg

Не се очаква спад на цените на недвижимите имоти в България, а по-скоро нормализиране в едноцифрени ръстове на тренда на покачване от 20 до 30%, който се наблюдават през първото полугодие. Има първи сигнали, че ножицата между офертна цена или това, което очаква продавачът, и това, което е готов да плати купувачът, вече е голяма и би следвало цените да се нормализират.

==================================2029============ =========

Амааа... как така?!!! Нооо... защо?!!! Откъде-накъде?!!!

---------------

Жалко, жалко, жалко... доста очаквания за собствено жилище ще останат напразни. Некупилите ще трябва да се примиряват с 40/60.
                Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 16:24.

Коментар

• Поздравявам модератрите за изключителния професионализъм и бърза намеса в контрола на чистотата на дискусията

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Родил съм се в къща, живял съм повече от 20 години в апартамент, от доста години живея в къща....и да ти кажа обратното е. Като остарееш къщата е повече опция.
                    Какво значи мързеливи...Не знам как няма да ти се занимава с нищо. Аз работя 7 от 7, тази година внезапно реших и започнах да ходя на народни танци....от нула, не можех право хоро. Отделно ходя на фитнес умерено нередовно, карам колело. На 56г. съм и все още се мисля за млад....
                    Лошо няма ,но за мен една работа по двора като време и усилия не си струва,жилището е да има къде да спиш и да се храниш ,от там нататък колкото по малко главоболия ,време ,усилия за поддръжка и средства ,толкова по-добре ,а в къщата тези пера са много-повече отколкото в един апартамент

Коментар

Половината ми живот е минал в къща ,до време си е ,като станеш на около 60 и с нищо няма да ти се занимава .
                      Тогава къщата ще ти стане като воденичен камък ,и какво означава мързеливи ?
                      Ако не произвеждаш нещо ,храна например в двора ,всичко останало се обезмисля като поддръжка ,но и това да е като теглиш времето,разхода ,труда ,оставаш роб на двора си
                      Родил съм се в къща, живял съм повече от 20 години в апартамент, от доста години живея в къща....и да ти кажа обратното е. Като остарееш къщата е повече опция.
                      Какво значи мързеливи...Не знам как няма да ти се занимава с нищо. Аз работя 7 от 7, тази година внезапно реших и започнах да ходя на народни танци....от нула, не можех право хоро. Отделно ходя на фитнес умерено нередовно, карам колело. На 56г. съм и все още се мисля за млад....

Коментар

Това седи вече месеци и само го свалят като цена,иначе кредит не ми трябва купувам го кеш ако искам ,разбери че не съм като теб
                        Това ще замине скоро, а с твоите 65К вече и гараж трудно ще купиш. Дадох ти добър съвет, вземи един заем от ДСК и го вземай, докато не е заминал. Така проспа и времето до сега. Сега имаш още шанс, иначе в в малката спалня ФОРЕВЪР.

Коментар

Ти продаде на ниските цени,ама нищо така е дошло
                          Да ти кажа, че и трите провинциални имота се продадоха едвам, с голям късмет, благодарение на моите усилия.

А новият собственик наби доста пари и личен труд, за да лустроса вилата. Аз нямаше как да го направя, далеч е от София и нямам такова време.

Не знам колко му е печалбата, той си знае.

Коментар

• https://segabg.com/hot/category-econ...at-kupuvachite

Надутите цени и некачествените имоти отказват купувачите

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Басейнът иска много поддръжка, но точно той може да продаде един имот.

Ние имахме таква вила. Новият собственик имаше голям мерак, веднага я освежи, боядиса едната спалня в червено, събираха се компании, излъчваха лайфове, от масата, снимаха си чиниите, надуваха музика, къпеха се в басейна.......правеха си селското в продължение на 3г и после я препродаде с печалба.

Ти продаде на ниските цени,ама нищо така е дошло

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Последен шанс преди гоУемото поскъпване. Продава 2-СТАЕН в град София, Красна поляна 1 - 61 кв.м / 112000 EUR :: imot.bg Обява

Вземи и кредит от ДСК и действай, че след още 3-4 години пак ще съжаляваш. 3-ти етаж не е високо. (само от наема на мазето си избиваш парите) Днешната ми оферта за етажа в Карлово е: 43000 лв.
                                Това седи вече месеци и само го свалят като цена,иначе кредит не ми трябва купувам го кеш ако искам ,разбери че не съм като теб
                                Last edited by X_Y; 18.07.2022, 14:59.

Коментар

Working...
                                X