Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Цените по Черноморието ще се увеличат с поне още 20% в активния сезон:: Investor.bg
Цените по Черноморието ще се увеличат с поне още 20% в активния сезон
С минимум 10-15% нагоре са цените
====================2029=========================
УЖАСТ!!! Не ми се иска да съм на мястото на некупилите. Едно време висях по 2-3 месеца на морето. Сега не ми се мисли колко пари щях да дам само за наеми ако пак трябваше да плащам за по 2-3 месеца.Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 16:39.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лошо няма ,но за мен една работа по двора като време и усилия не си струва,жилището е да има къде да спиш и да се храниш ,от там нататък колкото по малко главоболия ,време ,усилия за поддръжка и средства ,толкова по-добре ,а в къщата тези пера са много-повече отколкото в един апартамент
Коментар
-
https://www.investor.bg/po-sveta/453...p7woZpMechERxc
Имотите в Канада поевтиняха най-рязко от поне 17 години
Има графика де - толкова са се вдигнали имотите последните 2 години, че това в момента е едно голямо нищо и има още накъде да спадат, поне там.
Коментар
-
Трябва да вдигам цената на къщата ,все пак не забравяй че съм в кеш+ имоти като портфолио ,гледам сега цените по Карлово ,трябва да вдигаме май цената ,евтино се оказа че даваме имотаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЦените на имотите в София се покачват, а цените на имотите в обезлюдяващите се и загиващи малки градчета спадат. Случва се точно обратното на очакванията на некупилите навреме.
Започна ли охлаждането на пазара на недвижими имоти?:: Investor.bg
Не се очаква спад на цените на недвижимите имоти в България, а по-скоро нормализиране в едноцифрени ръстове на тренда на покачване от 20 до 30%, който се наблюдават през първото полугодие. Има първи сигнали, че ножицата между офертна цена или това, което очаква продавачът, и това, което е готов да плати купувачът, вече е голяма и би следвало цените да се нормализират.
==================================2029============ =========
Амааа... как така?!!! Нооо... защо?!!! Откъде-накъде?!!!
---------------
Жалко, жалко, жалко... доста очаквания за собствено жилище ще останат напразни.
Коментар
-
Цените на имотите в София се покачват, а цените на имотите в обезлюдяващите се и загиващи малки градчета спадат. Случва се точно обратното на очакванията на некупилите навреме.
Започна ли охлаждането на пазара на недвижими имоти?:: Investor.bg
Не се очаква спад на цените на недвижимите имоти в България, а по-скоро нормализиране в едноцифрени ръстове на тренда на покачване от 20 до 30%, който се наблюдават през първото полугодие. Има първи сигнали, че ножицата между офертна цена или това, което очаква продавачът, и това, което е готов да плати купувачът, вече е голяма и би следвало цените да се нормализират.
==================================2029============ =========
Амааа... как така?!!! Нооо... защо?!!! Откъде-накъде?!!!
---------------
Жалко, жалко, жалко... доста очаквания за собствено жилище ще останат напразни. Некупилите ще трябва да се примиряват с 40/60.Last edited by bulgarian lev; 18.07.2022, 16:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Родил съм се в къща, живял съм повече от 20 години в апартамент, от доста години живея в къща....и да ти кажа обратното е. Като остарееш къщата е повече опция.
Какво значи мързеливи...Не знам как няма да ти се занимава с нищо. Аз работя 7 от 7, тази година внезапно реших и започнах да ходя на народни танци....от нула, не можех право хоро. Отделно ходя на фитнес умерено нередовно, карам колело. На 56г. съм и все още се мисля за млад....
Коментар
-
Половината ми живот е минал в къща ,до време си е ,като станеш на около 60 и с нищо няма да ти се занимава .
Тогава къщата ще ти стане като воденичен камък ,и какво означава мързеливи ?
Ако не произвеждаш нещо ,храна например в двора ,всичко останало се обезмисля като поддръжка ,но и това да е като теглиш времето,разхода ,труда ,оставаш роб на двора си
Какво значи мързеливи...Не знам как няма да ти се занимава с нищо. Аз работя 7 от 7, тази година внезапно реших и започнах да ходя на народни танци....от нула, не можех право хоро. Отделно ходя на фитнес умерено нередовно, карам колело. На 56г. съм и все още се мисля за млад....
Коментар
-
Това седи вече месеци и само го свалят като цена,иначе кредит не ми трябва купувам го кеш ако искам ,разбери че не съм като тебОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Ти продаде на ниските цени,ама нищо така е дошло
А новият собственик наби доста пари и личен труд, за да лустроса вилата. Аз нямаше как да го направя, далеч е от София и нямам такова време.
Не знам колко му е печалбата, той си знае.
Коментар
-
https://segabg.com/hot/category-econ...at-kupuvachite
Надутите цени и некачествените имоти отказват купувачите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Басейнът иска много поддръжка, но точно той може да продаде един имот.
Ние имахме таква вила. Новият собственик имаше голям мерак, веднага я освежи, боядиса едната спалня в червено, събираха се компании, излъчваха лайфове, от масата, снимаха си чиниите, надуваха музика, къпеха се в басейна.......правеха си селското в продължение на 3г и после я препродаде с печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Последен шанс преди гоУемото поскъпване. Продава 2-СТАЕН в град София, Красна поляна 1 - 61 кв.м / 112000 EUR :: imot.bg Обява
Вземи и кредит от ДСК и действай, че след още 3-4 години пак ще съжаляваш. 3-ти етаж не е високо. (само от наема на мазето си избиваш парите) Днешната ми оферта за етажа в Карлово е: 43000 лв.Last edited by X_Y; 18.07.2022, 14:59.
Коментар
Коментар