Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тъй, тъй... а след 5-тата година пак минават на плаващи проценти.
ПП : чакай и аз да се редактирам след твоята редакция. При положение ,че договора е с фиксирана лихва не могат да ти я пипнат докато тече срока. Не е никакъв трик за балъци. Балък е този който не се възползва от подобно предложение особено днес ,а този заем е евъзможен до края на август както прочетох. Друг е въпроса дали и на кого вече ще го дадат !Last edited by Dury; 21.07.2022, 16:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не са пожелания ,много близка моя позната прави бюджета на една от банките в челната петица по продажби ,така че знам отвътре какво се готви,до есента и началото на зимата ще има значително поксъпване на кредита ,запомни това добре
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
лихвата ще е друга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
Това с "фиксираните" проценти е само маркетингов трик, за заблуда на балъците.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е първа стъпка и говори само за едно - ще опитат да минат по класическият сценарий и няма шанс за японско безвремие.
- 1 like
Коментар
-
5 години са нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДами и господа "инвестори" в имоти. Не е лошо да купиш имот! .
Коментар
-
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
Прочети го отново.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар