IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

А пък аз мислех, че действа на нивата с новия комбайн. Нали с парите за един двустаен в София той щеше да купи земя и машини и щеше да изхранва 3 семейства + яка печалба. Вече нищо не казва за лавандулата и за спиртоварната и за експорта за Европа.

С басейнчето може да се фука пред тебе, не пред мен.
    Не така сега .
    Виж предлагам ти примирие официално.
    Няма смисъл да се заяждаме ,ти имаш твоите интереси,аз моите ,без лични обиди и намеци и без нападки !
    Смятам че идват добри времена и за теб без да коментирам какво си направил и какво не ,стига да имаш парите

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
      Черен лебед - Американският президент Байдън е заразен с коронавируса
      Черен памперс, а не лебед.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

50 пункта са 150 кинта свежа пара месечно, която отива в канала. Анализът беше направен по-рано във форума.
        150 кинтара още от "утре", а от септември, ако са още толкоз?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Остави човека сега ,лято е кой знае къде на кое басейнче е със семйството си
          А пък аз мислех, че действа на нивата с новия комбайн. Нали с парите за един двустаен в София той щеше да купи земя и машини и щеше да изхранва 3 семейства + яка печалба. Вече нищо не казва за лавандулата и за спиртоварната и за експорта за Европа.

С басейнчето може да се фука пред тебе, не пред мен.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
            Черен ден за БГ кочините (имотите) .Черен ден и за брокерасти и всякаква паплач която се занимава с имоти.И парадоксалното е ,че те все още не го разбират

ЕЦБ увеличи лихвите за първи път от 11 години - с 50 пункта

https://www.investor.bg/pazari/538/a...unkta--356661/
            Бой по повишителите и брокерите !

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Той става, но това е временно. В момента всички в Европа са 99% убедени че следващите 20 години предстои хиперинфлация на еврото или най малкото разпад.
              Чак пък хиперинфлация. Това би размазало цялото устройство и спокойствие на континента. Не мисля, че ще го допуснат. Виж някакъв разпад ала бала измама, дигитално и т.н. водещо до сериозно обедняване може. Но не директно през хиперинфлация.

Коментар

• Черен лебед - Американският президент Байдън е заразен с коронавируса

Коментар

• Черен ден за БГ кочините (имотите) .Черен ден и за брокерасти и всякаква паплач която се занимава с имоти.И парадоксалното е ,че те все още не го разбират

ЕЦБ увеличи лихвите за първи път от 11 години - с 50 пункта

https://www.investor.bg/pazari/538/a...unkta--356661/

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Напротив не заблуждавам никой ,че е по-добре да се купи днес отколкото да се чака.
                    Дори и да приемем ,че лихвите ще се вдигат за хора които нямат всички средства днес е много по-изгодно да изтеглят кредит и да купят защото все още има ниски лихви , а най-важното е и ,че могат да изтеглят все още заем. При стари заеми дори да се изтеглят и днес повишаването на лихвите ще е по-малко от тези на новите бъдещи кредитоискатели. Другото е ,че днес се дават заеми с по-малко самоучастие и с по-ниски критерии ,после банките ще затегнат точно тези критерии и много хора няма да могат изобщо да теглят заем.
                    Да, дойдох и купих точно благодарение на един разговор с теб, но разликата м/у нас е ,че аз веднага си направих сметката и си направих извод за какво иде реч и не се поколебах и за миг и пристигнах ,а ти въпреки ,че си в БГ и сам ме убеждаваше какво се очаква / което не се случи м/у другото/ не направи нищо за да купиш и ти. Днес, е същото и вместо да чакаш имагинерно поевтиняване се услушвай ,мисли и действай
                    Вече ми излезе цирей на езика да повтарям, че аз не съм купувач! Имам пари за имоти, но не ми трябват. За мен основния риск е войната - 1 объркала се ракета (конвенционална) и край с пазара. Другата причина е че не ми трябва. За какво ми е дам за имот 300 000 лв. за да го отдам за 600~700 лв наем ( за толкоз отдава мой близък)? В момента имотите, ако се купуват за отдаване под наем са силно надценени. Или за какво ми е да инвестирам 500 000 лв за сносен имот за живеене, като няма да мога да го продам за 1 млн близките 10 год?
                    Last edited by better; 21.07.2022, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Преценил съм, че има смисъл да прозвъня. Резултата беше разочароващ.
                      Апарта във Вазов е добър на пръв поглед и наистина става финансово за касиерки на Лидъл. Което пак не е нормално....
                      Може ли Мюнихска касиерка от Лидъл да живее под наем на едно от най-добрите места в града и в апарт с такава гледка..... Съмнявам се....
                      Той става, но това е временно. В момента всички в Европа са 99% убедени че следващите 20 години предстои хиперинфлация на еврото или най малкото разпад.

Коментар

• "Бyлгapгaз" ce зaĸaни дa cпpe гaзa зa "Toплoфиĸaция Coфия" oт 1 ceптeмвpи

"Aĸo пpocpoчeнитe зaдължeния нe бъдaт зaплaтeни в cpoĸ дo 20 aвгycт 2022 г. "Бyлгapгaз" възнaмepявa дa пpeĸpaти oт 1 ceптeмвpи 2022 г. дoгoвopa зa дocтaвĸa нa пpиpoдeн гaз, зa дa мoжe дa ce гapaнтиpaт дocтaвĸитe зa ocтaнaлитe ĸлиeнти".

Oбщecтвeният дocтaвчиĸ oбявявa, чe нямa дa плaниpa дocтaвĸa нa зaявeнитe oт "Toплoфиĸaция Coфия ĸoличecтвa зa ceптeмвpи и щe пpeдпpиeмe дeйcтвия зa cъбиpaнe нa взeмaниятa cи пo cъдeбeн peд, вĸлючитeлнo и oбeзпeчитeлни мepĸи.

Last edited by RUBLA; 21.07.2022, 18:20. Причина: Линк към конкурентна медия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Защо ли някой би ти плащал наем в Дружба, след като всяка касиерка в Лидъл може да си позволи да живее на входа на Южния?
                          Неадекватни и безсмислени цени - ами ти го каза, аз няма какво да добавя.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=88vjck&f1=1
                          Преценил съм, че има смисъл да прозвъня. Резултата беше разочароващ.
                          Апарта във Вазов е добър на пръв поглед и наистина става финансово за касиерки на Лидъл. Което пак не е нормално....
                          Може ли Мюнихска касиерка от Лидъл да живее под наем на едно от най-добрите места в града и в апарт с такава гледка..... Съмнявам се....
                          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 21.07.2022, 17:30.

Коментар

• При набит спекулативен капитал, т.е. взет от банки в НИ, то сега при вдигане на лихвените проценти ще наблюдаваме отлив на такъв и светкавични продажби, гарантиращи печалба на собствениците. Нещо като обратната корелация при криптото или Nasdac и решенията на Фед или Ецб. Може би тези сделки ще са локомотива на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
                              Прочети го отново.
                              Явно не вникват в това, което си написал. Ще напиша и аз каквото знам за кредитите.

Старите ипотечни лихви при някои банки са обвързани с лихвите по депозитите. Колко от старите депозити ще се подновят и кога а и колко от новите депозити вдигнати с 0,5% ще започнат да значат нещо във формулите? Колко ще се чака, докато се отрази по вноската по кредита? Кога ще се вдигнат ефективно с 0,1% даже? Аз предлагам да не плашим населението с днешното събие и да го успокоим, че утре няма да плащат двойни вноски.

https://fincity.bg/pib-promenliv-komponent-lihva/

https://www.moitepari.bg/spravochnik...-a2cb4bb370a2/

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Успелите хора дават инфо, а не мушкуват из детските стаи. Нарочно му задавам този въпрос на берджо, защото знам, че ще мълчи като комунист на разпит. И как няма да е така след като живее в жилище при родителите си, барабар с децата. Няма лошо, бащата на бердже се е погрижил за 3 генерации след него.
                                Остави човека сега ,лято е кой знае къде на кое басейнче е със семйството си

Коментар

Working...
                                X