If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вълчо, само не ми е ясно накъде отиваме - един наем в Сф ще стане колкото едно такси иска от Западен парк до Аерогарата. Ето, 20% още повишение искат бакшишите за София.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ами ако спести 1000 лева да даде на проф, а го прави той може и да я опържи.
Кой? Кольо да даде 1000лв ли? Ти добре ли си? Та той стотинки за билет за градски транспорт не дава, ти с 1000лв искаш да го овътриш. Разбира се, че ще си го прави той. Ти само му кажи къде да купи прекъсвача.
Аз също приключих с покупките още преди година и половина. Сега ще чакам жестокото поскъпване на парите за да си купувам гараж и други неща, които не са предмет на темата
Щом батковците така правели според Беттер, така ще е. И аз се съгласих.
Напротив, говоря за факти, които се случват в Булгаристан. Това нещо в цивилизованите страни го няма. Затова и казах тази сутрин - крайно време е да спрат субсидиите за "бизнеса" и всички тарикати и мизереници да фалират - колкото по-бъзро, толкова по-добре.
А трите депозита знаеш ли кога ще ми ги вземат? В момента повечето имоти в България са едни джунгли - иди по селата и виж как в половината къщи вече има поникнали дървета, клоните на които се подават през счупените прозорци. Скоро и в София ще е така - ще плащате вие на някой наемател, за да ви живее в кофторите и да го пази поне от набези на шведи и друга паплач. Тази нация загива - друго освен швед не се ражда, старото умира и освобождава апартаменти, а в перифериите се строи ли строи и се отдава на шпакловка и замазка, като ремонтът на един такъв апарт излиза колкото 20 годишни наема само. Имотите ви са стойност нула. Може би само в Докторския ще се задържи нещо, но вместо да удариш още един апарт там, ти накупи разни боклуци из Хиподруми, Пуевен и подобни гета.
Ако работата зазлее, утре ставаш министър на Външните работи, Бг трупа дълг откакто започнаха стачките и пучовете яко. Ние ставаме нещо като Гърция с непосилен дълг. Даваш златна виза за всеки който инвестира 300К€....дотогава може и 700К€ да е сумата. И ще видиш колко Косовари, Макита и друг пъстър народ ще поизкупи поне в гетата.
Ти май ни говореше за цивилизованите народи в едни други страни. Генът ви е увреден, скъпи Джон, затова нямаш обяснение за много неща. Виж за наем ставате, но в ниския сегмент. Като ви ожулят с по 3 депозита и вие бегате на наем по 400 лв, там ви е мястото.
Напротив, говоря за факти, които се случват в Булгаристан. Това нещо в цивилизованите страни го няма. Затова и казах тази сутрин - крайно време е да спрат субсидиите за "бизнеса" и всички тарикати и мизереници да фалират - колкото по-бъзро, толкова по-добре.
А трите депозита знаеш ли кога ще ми ги вземат? В момента повечето имоти в България са едни джунгли - иди по селата и виж как в половината къщи вече има поникнали дървета, клоните на които се подават през счупените прозорци. Скоро и в София ще е така - ще плащате вие на някой наемател, за да ви живее в кофторите и да го пази поне от набези на шведи и друга паплач. Тази нация загива - друго освен швед не се ражда, старото умира и освобождава апартаменти, а в перифериите се строи ли строи и се отдава на шпакловка и замазка, като ремонтът на един такъв апарт излиза колкото 20 годишни наема само. Имотите ви са стойност нула. Може би само в Докторския ще се задържи нещо, но вместо да удариш още един апарт там, ти накупи разни боклуци из Хиподруми, Пуевен и подобни гета.
И аз. Знаех че ще има ръст и купувах от 2014 до май месец т.г. сега нямам вече свободен кеш, оставих извън индекси и имоти кеш за един баварец Х7-ца номинално и приключих с активните покупки. Само ако излезе нещо атрактивно или се сурнат цените някога, например 2031. Ще имам за гараж в Габрово. Но това е друга тема.
Аз също приключих с покупките още преди година и половина. Сега ще чакам жестокото поскъпване на парите за да си купувам гараж и други неща, които не са предмет на темата
Ти май ни говореше за цивилизованите народи в едни други страни. Генът ви е увреден, скъпи Джон, затова нямаш обяснение за много неща. Виж за наем ставате, но в ниския сегмент. Като ви ожулят с по 3 депозита и вие бегате на наем по 400 лв, там ви е мястото.
Коментар