If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може и наистина да си нов в темата
намери твоя граЦки - полаксчо и го питай за празните сгради и евтините имоти по 500е по варна
преди няколко години беше... и обсъдете, защо вместо да паднат те утроиха.
бетЕрчо, аз не съм задълбочен анализатор. със сигурност от тях идват най-напоителните и обосновани мнения защо и как ще пданат цените.
пишат ги, докато поглеждат календара, за да не закъсняват с наема. наистина не съм виждал по-добре аргументирани мнения от тяхните. и противно на всякаква логика са абсолютно погрешни.
аз съм интуитивен инвеститор, видя хубаво чертежче, моментално вдигам пулса.
е като си интуитивен инвеститор, тогава що ме питаш дали съм правил РОИ сметки за магазина? Да не мислиш, че за гаражите съм правил такива сметки навремето?
намери твоя граЦки - полаксчо и го питай за празните сгради и евтините имоти по 500е по варна
бетЕрчо, аз не съм задълбочен анализатор. със сигурност от тях идват най-напоителните и обосновани мнения защо и как ще пданат цените.
пишат ги, докато поглеждат календара, за да не закъсняват с наема. наистина не съм виждал по-добре аргументирани мнения от тяхните. и противно на всякаква логика са абсолютно погрешни.
Пак говориш в минало време! Знам много добре какво стана, нали ти казах, че и аз купих 2020 г.! Кажи ми защо да купя днес?
бетерчо, аз съм общак в строителството, но въпреки това понзнайвам нещичко от ИТ инфраструктура. Провери в Гугъл и разбери дали нямат изчислителни центрове на вода. Поинтересувай се първо пък после ги учи на хардуер. На всяка пирамида си има организатор, както е и при криптото. Това, че не знаеш кой е означава, че ще си от страната на булката. Аз няма да те уча или разубеждавам.
Няма значение кво и къде имат! Копачки нямат, защо? Незнам! И Тесла нямат! Така са решили така са направили, мен тва не ме вълнува. За крипто няма какво да спорим - изобщо не го разбираш, не знаеш как функционира, не си и длъжен. Не искам и да ме убеждаваш или разубеждаваш! Аз чрез криптото съм си умножил богатството, кво ще стане оттук нататък - незнам! Ще поживеем, ще видим.
30% от имотите стоят заключени! Пазарът се наводнява с нови имоти! Демография е зле! Лихвите се покачват! Идва рецесия в Сащ и Европа!
Защо смяташ, че ще продължават да се покачват? Откъде ще дойдат парите?
Криптото е комар за тези, които купуват по върховете - те винаги го отнасят. Шансът аз да го отнеса е 0,1%, въпреки всичко аз мога да държа и до 0.
Кога ще е тва мяУ? Щом казваш, че е пирамида, кой тогава е "организаторът"? Нали за да има пирамида, трябва да има организатор, т.е човекът, към който отиват мангизите! Кой е той?
Тези изчислителни центрове са съвсем различни! За копане трябва спец хардуер (ASIC), който харчи мн ток. и за да ти излиза сметката трябва да търсиш места с евтин ток, които са доста доста далече от цивилизацията. Т.е копачите нищо друго освен евтиния ток не ги интересува.
бетерчо, аз съм общак в строителството, но въпреки това поназнайвам нещичко от ИТ инфраструктура. Провери в Гугъл и разбери дали нямат изчислителни центрове на вода. Поинтересувай се първо пък после ги учи на хардуер. На всяка пирамида си има организатор, както е и при криптото. Това, че не знаеш кой е означава, че ще си от страната на булката. Аз няма да те уча или разубеждавам.
пп. Днес се пробвах да си букна полет до ЛюксеНбург, ама нещо не ми се получи. Къде греша?
Криптото не е комар, а си е класическа пирамида в съвременен вариант. Накрая ще има гоУемо МЯУ от него. Въпрос на време е. Запитай се защо мощните изчислителни центрове на Гугъл или Амазон не се занимават с копаене, въпреки че притежават инфраструктура надхвърляща в пъти сървърните мощностти на малките играчи взети накуп?
Кога ще е тва мяУ? Щом казваш, че е пирамида, кой тогава е "организаторът"? Нали за да има пирамида, трябва да има организатор, т.е човекът, към който отиват мангизите! Кой е той?
Тези изчислителни центрове са съвсем различни! За копане трябва спец хардуер (ASIC), който харчи мн ток. и за да ти излиза сметката трябва да търсиш места с евтин ток, които са доста доста далече от цивилизацията. Т.е копачите нищо друго освен евтиния ток не ги интересува.
Криптото не е комар, а си е класическа пирамида в съвременен вариант. Накрая ще има гоУемо МЯУ от него. Въпрос на време е. Запитай се защо мощните изчислителни центрове на Гугъл или Амазон не се занимават с копаене, въпреки че притежават инфраструктура надхвърляща в пъти сървърните мощностти на малките играчи взети накуп?
цените от тука плавно нагоре, освен ако не се яви пак некой черен лебед и да скочат отново по 2 за 2 години.
имоти и сега се купуват /в моя клас/ предимно за инвестиция. малките апартаментчета и студията вървят още на зелено.
младежите все по-често ще стоят под наем.
анализи на кап. пазари оставям на радев да прави.
криптото е кОмар и все някой ще го отнесе накрая. гледай да не си ти.
30% от имотите стоят заключени! Пазарът се наводнява с нови имоти! Демография е зле! Лихвите се покачват! Идва рецесия в Сащ и Европа!
Защо смяташ, че ще продължават да се покачват? Откъде ще дойдат парите?
Криптото е комар за тези, които купуват по върховете - те винаги го отнасят. Шансът аз да го отнеса е 0,1%, въпреки всичко аз мога да държа и до 0.
цените от тука плавно нагоре, освен ако не се яви пак некой черен лебед и да скочат отново по 2 за 2 години.
имоти и сега се купуват /в моя клас/ предимно за инвестиция. малките апартаментчета и студията вървят още на зелено.
Кой каза, че съм пазарил сега? Последния го купих 2020 на зелено (в момента препродават там на 2х), вече е почти готов (крайният срок е догодина) при това за да живея в него, а не като инвестиция!
Аз прогнозирам спиране на ръста на цените! Спада ще дойде по-късно - според мен след 1-2 год., дъно може би след 3-4 год. Преживял съм 2 цикъла и смятам, че сценраият пак е на път да се повтори. Според мен вече сме на върха!Оттук нататък какъв е шансът имотите да направят 2х в рамките на 2 год? Почти никакъв! Какъв е шансът капиталовите пазари да направят 2х, според мен 90%. Какъв е шансът криптото да направи 3х? Според мен е 90%. Пак да напомня, че говоря за имоти като инвестиция, за живеене е доста по-различно!
Чакам твоите прогнози!
не разбрах, модераторката защо ме изтри.
А де, ако имотите му са на името на близък какво тогава? Значи ти може да си задкулисен, но никой друг този форум не може да е - така ли? Имотите като са купени на майка ти и сестра ти да ти викаме ли мамин и какин ? Другото съдържание на поста ти ще оставя без коментар. Лордчето е пич, но аз не съм лордчето.
Коментар