If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно така / разграбваме - и аз съм записан без да знам цена и дори това дето ще купувам - няма още проект, а само терен/. И на теб ти препоръчвам да прочетеш поста на Ратко - чакал е една цена, ама му взели с 300 евро повече от първата цена.... Цената няма значение каква е при тъмно зеленото. Там са други нещата които с важни.... Направо се чудя как си купувал цели 3 имота при това нови.... :-).
И тоя ще ги продаде до месец-два, като Джони.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
След като в Ливадите е толкова не мога да си представя на по-добро място колко трябва да е....
На ливадите има малко хубави места, аз съм на едно от хубавите, даже тоз дет ми прави ремонта, вика тук въздуха е по-чист, идва свежест от планината. Отделно излизам за минутка-две на околовръса и изчезвам. Строителят отдавна е на пазара и строи само на хубави места. Вие се блъскайте по задръстванията, шума и прахоляка на Гоцето и Лозенец, разбитите улици и паркиралите таралясници са бонус.
В голЕма заблуда си, купих доста тънко 2019 та, с панорама към Витоша (фронтална) от всички стаи и подземно паркомясто. Чисто нов път от строителя до обекта и на затворена уличка. Пролетта на по-нисък етаж се продаде за 2500 евра, с по-кофти обзавеждане. Аз винаги купувам евтино и хубаво! Не продавам и не отдавам.
След като в Ливадите е толкова не мога да си представя на по-добро място колко трябва да е....
Да си призная, мислех че купата се бъзика с 2029 и цени от 6К евро. Ама с тази инфлация и ако наистина влезем в еврозоната, 6к ще е минималната цена в елитните квартали.
6К ще е след спадоТ през 2029-та (демек след 40-те% дискаунт)
В голЕма заблуда си, купих доста тънко 2019 та, с панорама към Витоша (фронтална) от всички стаи и подземно паркомясто. Чисто нов път от строителя до обекта и на затворена уличка. Пролетта на по-нисък етаж се продаде за 2500 евра, с по-кофти обзавеждане. Аз винаги купувам евтино и хубаво! Не продавам и не отдавам.
Точно така / разграбваме - и аз съм записан без да знам цена и дори това дето ще купувам - няма още проект, а само терен/. И на теб ти препоръчвам да прочетеш поста на Ратко - чакал е една цена, ама му взели с 300 евро повече от първата цена.... Цената няма значение каква е при тъмно зеленото. Там са други нещата които с важни.... Направо се чудя как си купувал цели 3 имота при това нови.... :-).
2 нови и един от бамка. Като новите са от мой познат строител (на картинка), но тогава времената беха бамбашка.
Там проблема не е само това и не разбирам защо и кой купуваше изобщо там да не говорим на тези цени. Мнението ми за тези квартали го знаете всички тук, лоша сделка.
Инфлацията е калкулирана в сегашните цени за 20 години напред, а през 2029 година броят на 30 годишните в София ще бъде наполовина от този през 2015 година. Ако не вярваш, виж статистиката за раждаемостта 80те, 90те и 00те.
Всичките тези хиляди жилища из ливади и долини няма шанс да бъдат запълнени някога.
Там проблема не е само това и не разбирам защо и кой купуваше изобщо там да не говорим на тези цени. Мнението ми за тези квартали го знаете всички тук, лоша сделка.
Да си призная, мислех че купата се бъзика с 2029 и цени от 6К евро. Ама с тази инфлация и ако наистина влезем в еврозоната, 6к ще е минималната цена в елитните квартали.
Инфлацията е калкулирана в сегашните цени за 20 години напред, а през 2029 година броят на 30 годишните в София ще бъде наполовина от този през 2015 година. Ако не вярваш, виж статистиката за раждаемостта 80те, 90те и 00те.
Всичките тези хиляди жилища из ливади и долини няма шанс да бъдат запълнени някога.
Често истината боли..... и вестоносците са виновни :-)
Факт е че Бони прави най-точни прогнози от доста време / и Ледчо който поизчезна за съжаление/, но Купата от години показва Макрорамката за всичко дето иде. Не само скъпи имоти, а и инфлация/обезценка на кеша и т.н. при това с добра времева точност.
Като гледам как в момента се искат по 2-3К за имоти в крайни квартали току виж верно до 2029 станало 8К.... Тва преди срива който тогава ще стане :-) Иначе в розАв домат тулата ще поевтинее....:-)
Ами айде постегни беседката ,надстрои я ,сложи един климатик и действай,за какво ти е тая беседка ,сега като почнат да вият ветровете и при два месеца сезон беседките са излишни,ама после да не забравиш да ни пратиш снимки да видим и да се похвалиш Изтърва промото за етажа в Карлово
В невиждан потоп наводненията удариха и села и цялата община,но нашето къще е непокътнато .
Сега дигам цената с обосновка,че къщата е устойчива като локация и изобщо на такива потопи
Един съвет от мен. Не оставяй дълго време къщата необитаема. Много ясно си личи ако не е стопанисвана повече от година и цената рязко пада. Най-добре продавай преди първия сняг, да не си личи как се поддържа пътя.
Купата който и да е той ви е сипал за много години напред. До 2029та някъде
Често истината боли..... и вестоносците са виновни :-)
Факт е че Бони прави най-точни прогнози от доста време / и Ледчо който поизчезна за съжаление/, но Купата от години показва Макрорамката за всичко дето иде. Не само скъпи имоти, а и инфлация/обезценка на кеша и т.н. при това с добра времева точност.
Като гледам как в момента се искат по 2-3К за имоти в крайни квартали току виж верно до 2029 станало 8К.... Тва преди срива който тогава ще стане :-) Иначе в розАв домат тулата ще поевтинее....:-)
Ти не разбра ли, че съм от Шумен. Какви беседки, какви дивотии говориш, звучиш като не на себеси човек. Параноята ви гони и си мислите, че един чонек пише от 5 ника. Майко майко...
На Кавръков, само Купата му се привижда навсякъде, направо го е побъркал Останалите знаем ,че не си Купата
Коментар