If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма смисъл да влизаш в обяснителен режим. С постнатия фотос предствяш "виртуални реалности" за балъци.
Скрийншота от демото е чудесен пример за виртуален пазар, тип "Ежони".
Имам продажби от 50 до 68к, постнах и scr тук, кой видЕл..... видЕл.
Без такса поддръжка на общите части??? Значи съседите ще дежурят с косачката през лятото?
Ще стане змиярник на втората година, особено ако се изкупи от "инвеститори" и не от желаещи а живеят там.
Ще стои ей така (ако го направят де) 15 год. докато се разпадне.
Няма смисъл да влизаш в обяснителен режим. С постнатия фотос предствяш "виртуални реалности" за балъци.
Скрийншота от демото е чудесен пример за виртуален пазар, тип "Ежони".
Имам чувството, че повечето имигранти в тази тема са някакви виртуални скици. Аз като работех в Брюксел получавах 9000 евро. 2300 евро отиваха за наем, 600 евро за ток, вода, газ. И тук е тънкия момент. Давах на месец по 2000 евро за кюстюми,парфюми, часовници и т.н. защото работата ми го изискваше, и нямаше как да ходя с какво да е. Ходиш ли при клиенти, няма как. 2000 еврака лизинг на колата и бензин. Просто системата там ти дам един лъскав живот. Реално за две години успях да спестя 30 000 евро. При положение, че заминах с идеята да правя кинти... Някакви субекти имали заплата в БГ от 10к и заминали за 10к в чужбинско... Еми глупави хора. С 10к в БГ си крал. С 10к в Западна Европа си средна класа...Даже като живял в Англия, Белгия и България не мога да си представя, че някой от БГ с 10к заплата ще отиде в Западна Европа за същите пари. Просто спада на стандарта на живот е брутален. Наистина брутален. Мога много да говоря за живота на запад от 1-во лице, а не от спомените за разни стринки, вуйни, баби или дядовци...
Относно раждаемостта. Също картинката е следната. Масово, ама масово жените до 30 се отдават на живот, екскурсии, професионално развитие, и други разни глупости. На 35 вече се усещат, че изпускат влака и почват разни приказни за замразяване на яйцеклетки и т.н.... като, че ли някой после ще им ги иска...На запад, е още по-засисено... Там до 40 жените си мислят, че са девойки..., а мъжете са им длъжни за нещо си... И после недоумяват защо мъжете им се женели за рускини, украинки или азиатки...
Не знам дали може да бъде описано по-добре!
В момента, за да отида да работя в Барселона ( да речем, че имам опция) трябва заплатата ми да е по 2 поне в евро на тукашната в лева, за да има смисъл. Училище за децата и наем ще са едни 30к евро на година, Това при частни училищата, има опция за държавни, ако се вредиш, не съм проучвал щото и не мисля да го правя.
Без такса поддръжка на общите части??? Значи съседите ще дежурят с косачката през лятото?
Ще стане змиярник на втората година, особено ако се изкупи от "инвеститори" и не от желаещи а живеят там.
объркал е, спад още реално се не види
говори се за намалял брой на сделките по статиите, но не за намалени цени
пп зеленото обаче е силно рисково, кАжи ботчо.
Зеленото за момента никога не е било с толкова малък риск. Строителите са бъкани с пари. Повечето дори не продават на зелено, а си довършват обектите до А.16 и после си искат пълната цена. Хората видяха, че не е толкова страшно да се купува на зелено защото първата зелена вълна отмина, и хората се научиха, че 80% от сумата се плаща на А.16 Повратната точка за зеленото я виждаме щом Кольо вече се е замислил за ново и на зелено. Правилно се е преориентирал. Стига е гледал миризливите и смрадливи ЕПК-та. Такива като него ще стават все повече виждайки състоянието на сегашния фонд от ЕПК и панелки.
Коментар