IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Първоначално изпратено от ceco666
    Fortune favours the bold! Respect! Ей така се прави пачка. На мен никога не ми е стискало. Успех желая от сърце. Смелчаците трябва да се уважават.
    Благодаря за добрите думи, но всъщност си правя гаргара с бетонените глави тука дето като чуят зелено и ипотека директно изпадат в транс

Въпросната схема която съм описал с имот няма да е особено печеливша и не си заслужава риска, ако исках да рискувам с кредит по скоро бих изчакал да видя лихвено увеличение с по малка стъпка от предишното и бих купил акции

Реално горното ще го направя вероятно още следващата година с малката разлика че не ми е необходим кредит
    Поста е от 14-ти Октомври лъжливото ми овчарче

Кво стана сега ще имаш ли очи да си признаеш че си шаран нагълтал куката до гъза?
    Last edited by 6000; 29.10.2022, 20:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Нямам намерение да пазарувам там, но доколкото съм чувала китайците и арабите от Илиянци, купуват и наемат масово в Надежда, естествено и българи.
      Да, де, ама иди му обясни на един китаец колко искаш за наема. Ще се запознаете и ще ти каже, че се казва Цун Кай Хуй.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Според мен там, където бяха виетнамските общежития, може да се купи нещо. Но, никой не знае, дали изобщо някога пак ще дойдат виетнамци, за да живнат наемите. Доколкото знам, виетнамците шият обувките на света и са заети с други работи.
        Нямам намерение да пазарувам там, но доколкото съм чувала китайците и арабите от Илиянци, купуват и наемат масово в Надежда, естествено и българи.

Коментар

Докато станат тези апартаменти няма да се учудя и наемите да скочат до тези нива. Истината е ,че днес никъде не може да се купи нещо за 120000€ и да се отдаде за 600 €. Кризата ще доведе и по-високи доходи и съответно по-високи наеми и цени след това. Ще видим какво ще се случи, но не е лошо сега да се замислим какво ще става след кризата ,войната и влизането ни в ЕЗ
          Според мен там, където бяха виетнамските общежития, може да се купи нещо. Но, никой не знае, дали изобщо някога пак ще дойдат виетнамци, за да живнат наемите. Доколкото знам, виетнамците шият обувките на света и са заети с други работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Има за 120К Е, но за наем от 600Е става ли? Мисля, че в Надежда повече от 350Е си е грехота да се дават. Тристайни в Изток се отдават за 500Е. Надежда е родният квартал на баба ми, ама да ме прощавате за тия числа. В Надежда можеш да се врътнеш няколко пъти на старото колело на трамваите, но за друго едва ли.
            Докато станат тези апартаменти няма да се учудя и наемите да скочат до тези нива. Истината е ,че днес никъде не може да се купи нещо за 120000€ и да се отдаде за 600 €. Кризата ще доведе и по-високи доходи и съответно по-високи наеми и цени след това. Ще видим какво ще се случи, но не е лошо сега да се замислим какво ще става след кризата ,войната и влизането ни в ЕЗ

Коментар

Нов тристаен апартамент в Надежда, вчера гледах там и ми направи впечатление ,че има такива.
              Има за 120К Е, но за наем от 600Е става ли? Мисля, че в Надежда повече от 350Е си е грехота да се дават. Тристайни в Изток се отдават за 500Е. Надежда е родният квартал на баба ми, ама да ме прощавате за тия числа. В Надежда можеш да се врътнеш няколко пъти на старото колело на трамваите, но за друго едва ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Извинявай,не ти следя спама Сега лъжеш ,че не си купил на зелено ли? хахаха
                Лъжеш като терзиев руската ватенка? че няма да купува,а после бил купил и вече бил на 20% ахаха
                Но няма кой да излъжеш.Аз ви чета като скенер рибоците
                Върни се назад и ще прочетеш какво съм написал в следващият пост.

От 50 човека пишещи тука само ти не си разбрал че се ебавам което не говори добре за интелектуалните ти възможности

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000
                  Рибка не знам каква обсесия имаш от некакви 2000лв ама е редно да се консултираш със специалист
                  А относно ебавката със зеленото вече за трети път ти пиша че ти си шарана дето се хвана на въдицата, а ти продължаваш да се хвалиш с това да не си мазохист?
                  Извинявай,не ти следя спама Сега лъжеш ,че не си купил на зелено ли? хахаха
                  Лъжеш като терзиев руската ватенка? че няма да купува,а после бил купил и вече бил на 20% ахаха
                  Но няма кой да излъжеш.Аз ви чета като скенер рибоците

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хубу в Сф как е? Кво ще купиш за 120к евра, което ще отдадеш за 600 евро?
                    Нов тристаен апартамент в Надежда, вчера гледах там и ми направи впечатление ,че има такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И кви са възможностите в Сф за 120 к евра? Давай светни ни?
                      А едно танго на плаца не искаш ли?

Прочети какво съм написал в следващият пост

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        Новини от цял свят за имотите

https://www.investor.bg/a/534-novini...t-nad-2-godini

Продължаващите продажби на жилища в САЩ записаха най-големия си спад от над 2 годиниФиксираната лихва по 30-годишна ипотека в САЩ достигна над 20-годишен връх

https://www.investor.bg/a/113-analiz...anie-ot-2008-g

Банките във Великобритания се подготвят за най-голямото ипотечно изпитание от 2008 г.Собствениците на жилище в страната са особено уязвими заради краткосрочно фиксираните лихви по заемите си

Това е общата картинка с ДНЕШНА дата ....
                        Каврък и какво точно ще те стопли теб това?

Ето гледам една акция за една година се е сринала с почти 50% еми тя както се е сринала с 50% може и да се срине и със 70% и да си остане там с години

Не е въпроса кога ще паднат имотите съсредоточи се върху това кога ти ще купиш защото това е много по големият проблем

Ти вече си изпуснал един цикъл и от нереални очаквания ще изпуснеш и този

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Това че ти си живял в панелка в Люлин не изчерпва възможностите на София

Когато почнеш да отдаваш и можеш да водиш някакъв смислен диалог на тема наеми може и да коментираме в момента е напълно безсмислено
                          И кви са възможностите в Сф за 120 к евра? Давай светни ни?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                            Цените в магазините скоро ще ударят 100% увеличение спрямо тези преди 2 години. Ако гледаме млечните продукти даже 150%. Гледайки разходите само за едното ядене, може да се каже, че наемите са прекалено ниски. Преди 10год. малък 50кв. апарт в средностатистически квартал, се отдаваше за 300-350лв. Сега е около 500-600. Неслучайно 1/3 от тухлите стоят заключени и не се отдават.

При такава обезценка на парите, очаквайте още повече от реалните собственици, а не ипотекарите, да щракнат ключа. И ако си мислите, че положението ще стане по-розово като банките приберат жилищата, които не могат да се изплащат, жестоко се заблуждавате. Влиза се в една много кофти спирала, че придобивката дори с кредит, ще става по-трудна с всеки следващ цикъл. А тези с повечкото имоти, ще са изключително облагодетелствани спрямо останалите. Както казах, неравенството ще става по-убийствено с всеки следващ цикъл. Чиста игра на монополи, където масата е обречена и върти обиколки/цикли, докато се занули.
                            Кви са тия простотии ,лесните пари свършиха ,лесен кредит високи цени,скъп кредит ниски цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                              Цените в магазините скоро ще ударят 100% увеличение спрямо тези преди 2 години. Ако гледаме млечните продукти даже 150%. Гледайки разходите само за едното ядене, може да се каже, че наемите са прекалено ниски. Преди 10год. малък 50кв. апарт в средностатистически квартал, се отдаваше за 300-350лв. Сега е около 500-600. Неслучайно 1/3 от тухлите стоят заключени и не се отдават.

При такава обезценка на парите, очаквайте още повече от реалните собственици, а не ипотекарите, да щракнат ключа. И ако си мислите, че положението ще стане по-розово като банките приберат жилищата, които не могат да се изплащат, жестоко се заблуждавате. Влиза се в една много кофти спирала, че придобивката дори с кредит, ще става по-трудна с всеки следващ цикъл. А тези с повечкото имоти, ще са изключително облагодетелствани спрямо останалите. Както казах, неравенството ще става по-убийствено с всеки следващ цикъл. Чиста игра на монополи, където масата е обречена и върти обиколки/цикли, докато се занули.
                              Достъпността както казваш ще става все по трудна за в София специално

Ама нямало хора и тн.

А каква е переспективата да продадат и да държат парите в банка?

Миналата година тук обясняваха как имало и други възможности да си бил купел койни да си бил купил акции сега тия гласове не ги чувам мълчайт като бити дирници

Коментар

• Новини от цял свят за имотите

https://www.investor.bg/a/534-novini...t-nad-2-godini

Продължаващите продажби на жилища в САЩ записаха най-големия си спад от над 2 годиниФиксираната лихва по 30-годишна ипотека в САЩ достигна над 20-годишен връх

https://www.investor.bg/a/113-analiz...anie-ot-2008-g

Банките във Великобритания се подготвят за най-голямото ипотечно изпитание от 2008 г.Собствениците на жилище в страната са особено уязвими заради краткосрочно фиксираните лихви по заемите си

Това е общата картинка с ДНЕШНА дата ....

Коментар

Working...
                                X