If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отдавна чакам да ме зарадваш с новината, че си помогнал на накавръка да купи койни.
това ще докаже или отхвърли една много устойчива хипотеза във форума
Той се похвали, че е купил, е вЕрно кучекойни ама все пак койни.
Народът е казал “трай си, за да ти е мирна работата”. Що ми трябваше преди малко да се хваля, че ги скубя… Сега ми звъни единия и щял да напуска на нова година Ще пиша, каква е посоката като има развръзка. А ако знаете как не ми се сменя СИМ карта отново…
Не е проблема в данъците ,а в тяхното усвояване .
Представи си че ги плащаш тия данъци обаче зад теб държавата ефективно ги налива в инвестиции ,в добра медицина ,в грижа за здравето и образованието на децата ти ,ред още хубавини ,проблема е когато парите заминават в партийните каси
Кавръков, като те знам какъв си си представям как ти взимат 80 % от дохода и ти се кефиш ,че парите ТИ отиват за хубавини хахаха
Не знам сам дали си вярваш, че искаш и останалите да ти повярваме , та ти си готов човек да убиеш ако загубиш пари ,а 80-90 % ?!!!
Представи си че ги плащаш тия данъци обаче зад теб държавата ефективно ги налива в инвестиции ,в добра медицина ,в грижа за здравето и образованието на децата ти ,ред още хубавини ,проблема е когато парите заминават в партийните каси
Ами не съм съгласен 80 процента от доходите ми да ги давам на държавата.И 50 процента не съм. Сигурен,че и ти няма да си съгласен. Пък за каквото ще и да отиват. Десятък в България е имало още по време на османското робство и този данък е доказано добър за България.
Скандинавски модел ще ни скапе като държава с техните огромни данъци.Писателката Астрид Линдгрен беше казала, че е съгласна да плаща 80 процента данъци върху доходите си!!!!,но било прекалено, че плаща 90 процента .А и ще ги плащат само някои,другите масово ще минат в сивият сектор.
България трябва да работи за нов Скандинавски модел на развитие ,дори могат да се наемат или извикат датски специалисти ,икономисти,под наем които да работят в екип с нова партия извън всякакво статукво ,скандинавски модел на комунизма ни е нужен ,тогава всички ще са богати и неравенството ще бъде в разумни нива
Скандинавски модел ще ни скапе като държава с техните огромни данъци.Писателката Астрид Линдгрен беше казала, че е съгласна да плаща 80 процента данъци върху доходите си!!!!,но било прекалено, че плаща 90 процента .А и ще ги плащат само някои,другите масово ще минат в сивият сектор.
Що безполезни? Сега ще отида и ще си го ползвам 1 месец? Пролетта пак, преди лятото - пак.
Къде съм написала ,че са безполезни ? Много са си полезни ,но само за теб. Написах, че си колекционер, а не инвеститор и то си е точно така в което лошо няма, поне според мен
България трябва да работи за нов Скандинавски модел на развитие ,дори могат да се наемат или извикат датски специалисти ,икономисти,под наем които да работят в екип с нова партия извън всякакво статукво ,скандинавски модел на комунизма ни е нужен ,тогава всички ще са богати и неравенството ще бъде в разумни нива
нещо против студентките ли имаш или жената не дава
Моите са си на пълнометражен наем. Скубя ги като гъски. Ако посегна, ще трябва аз да плащам. Народът е казал да не е****м там където си вадим хляба! Но колегата иска да се чувства в къщи, когато ходи за по седмица или месец в имотите си. За това му предложих компромис. Не върви все пак при пълнометражен наем, да се натресеш при хората на гости.
Коментар