IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хаха, сигурно е сградата на "песимиста" с Шнайдера, т.е. сградата-измислица в главите на гладния брокер от Гоце Делчев, за който плюс 20% означава "в пъти повече".

Знаеш ли, обмислям да продам на дядо ми плевнята в Априлци за 20.000 Евро на квадрат. Това е офертната ми цена. Виж как скочиха имотите в Априлци значи.
    Не. Не е сградата на Песимиста. Не наблюдаваш. Както и да е, ще ти кажа друг път като остане назад диалога ни тук. Ще намеря начин да ти припомня какво ти казвам и за кое място и сграда в Сф. А тя не е една, но за тази знам. И не се и продава. Там никога няма да видиш обява.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

След 10 години ще мина към Априлци да ти връча и почерпя галон 12 у.о. вероятно ще е около 800€ ако не е така и ти си прав. Алкохолът не е стока от първа необходимост за без пари като в Бг. Ти си се пообъркал. В Сф и сега има едни имоти с по апарт на етаж в знакова сграда....ела да ти я покажа да не и правя реклама тук на бичкиите - поне 10К€ е сега към момента. Не знаеш и не отчиташ сигналите на отявлени имоти.
      Левчо
      Това са цени за "вход".
      Знаеш ли какво е "вход".
      Преди съм го обяснявал но нека и пак да го кажа .строителя официално слага цена ,на която редовия гражданин и не само се чуди дали е видял правилно,а тоя дето реално купува апарта ,той не купува на 10000 ,или придобива или купува на друга цена ,обикновенно е депутат,знакова фигура от някой политически кръг,не е случаен човек Такива цени се слагат за да може да се отсеят всякакви потенциални кандидати от улицата ,или бизнесмени ,каквито се сетиш,това са сгради за определени хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

ИТ,Тата ще бъдат погребани от индийците и от собствения си бранш,казва се изкуствен интелект.
        Чел съм анализи на високо ниво ,от хора дето това са учили ,и това им е професията .
        В момента такива специалисти се бълват масово,те ще залеят пазара на труда ,и след едни даже и 10 години са много ще са заедно с ниво оперативен счетоводител в днешно време .
        Който не ми вярва може да си запази поста и да си го прочете след време ,няма да чака дълго
        Каврък, не се притеснявай за нас, изкуственият интелект ще го победим......... с естествена тъпотия.
        Last edited by better; 08.11.2022, 00:05.

Коментар

Левчо,
          Ти си от друга мая .
          Това което харесвам в теб е отношението ти към свободата ,щото масата ,раята дето и по форума се изявява ,да ме извиняват ама по далеч от чинията си не гледат .
          Ми към робията ли да имам отношение. За да постигна това имам над 30 години обучение, работа, пак обучение, ъпдейт непрекъснат, а в последните няколко години вече и всеки ден. Променят се нещата. От това което учех като студент почти нищо не остана.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Малиии кво е туй бря?
            Елитният кв. Редута. Жалко за името - вр. Марагидик е най-красивият връх в Централен Балкан, не подхожда на подобно гето да се казва така.
            Last edited by ejonny2376; 08.11.2022, 00:03.

Коментар

След 10 години ще мина към Априлци да ти връча и почерпя галон 12 у.о. вероятно ще е около 800€ ако не е така и ти си прав. Алкохолът не е стока от първа необходимост за без пари като в Бг. Ти си се пообъркал. В Сф и сега има едни имоти с по апарт на етаж в знакова сграда....ела да ти я покажа да не и правя реклама тук на бичкиите - поне 10К€ е сега към момента. Не знаеш и не отчиташ сигналите на отявлени имоти.
              Хаха, сигурно е сградата на "песимиста" с Шнайдера, т.е. сградата-измислица в главите на гладния брокер от Гоце Делчев, за който плюс 20% означава "в пъти повече".

Знаеш ли, обмислям да продам на дядо ми плевнята в Априлци за 20.000 Евро на квадрат. Това е офертната ми цена. Виж как скочиха имотите в Априлци значи.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Малиии кво е туй бря?
                Това е квартала на Байлора .
                Редута .
                Алчните му съседи ,съкварталци навремето са продали всяка педя от квартала си и в момента се чувстваш там като в Могадишу.
                Пак казвам който се съмнява да отиде и да провери сам .

Коментар

Ай стига с тез ИТ и сорсинг-морсинг бре хора! Кой ви излъга че те определят таван на доходи и са фактор на пазара на имотите?
                  няма да има 600 евро не на жълтите павета, нито в град като Ботевград даже. А на жълтите след 10-ина години ще има по 10К - 12К€ и то минимум. И то след волатилни и спекулативни криви дотогава. Това ще е приемлива цена. Колко ще е в Париж и Прага не знам, вероятно поне със 70 - 100, а даже и повече % горница ако сме всички в ЕЗ.
                  ИТ,Тата ще бъдат погребани от индийците и от собствения си бранш,казва се изкуствен интелект.
                  Чел съм анализи на високо ниво ,от хора дето това са учили ,и това им е професията .
                  В момента такива специалисти се бълват масово,те ще залеят пазара на труда ,и след едни даже и 10 години са много ще са заедно с ниво оперативен счетоводител в днешно време .
                  Който не ми вярва може да си запази поста и да си го прочете след време ,няма да чака дълго

Коментар

Пообъркал си се малко. Да не си глътнал от контрасното в-во и да ти се привиждат разни?
                    10к в София ще видиш когато София стане част от немската империя, т.е. не по-рано от 2130.

Дотогава - срив 50% до 2025 (т.е. 1500-2000), после ще видим.

Коментар

https://www.google.com/maps/@42.6932...7i16384!8i8192

Такъв ужас няма и в Непал-Катманду. На никого не пожелавам да живее на такова място.
                      Малиии кво е туй бря?

Коментар

Аз например с добър доход повече от 3 пъти месечния си доход кредит не бих пипнал. Кредит най-малко с лихвен процент биха оскъпили. Други куки има. И те разсипват. Утре си бия камшика щот ми е кеф и кво? Ще стоя заради кредита. Никога.
                        Левчо,
                        Ти си от друга мая .
                        Това което харесвам в теб е отношението ти към свободата ,щото масата ,раята дето и по форума се изявява ,да ме извиняват ама по далеч от чинията си не гледат .

Коментар

• Идат.....идат мангизите

Страната ни трябва да получи 2,7 млрд. лева
                          https://businessnovinite.bg/bg-bizne...shtane-po.html

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ники не бързам аз , бързат знаеш кои и знаеш какво следва от това нали ? Отново да натъртя понеже криво ме разбираш , нито ме вълнува цената на коптора нито одобрявам в обеля коптор за 100к евра но това е положението . И въпроса е кой кво прави в лично качество .
                            Ама те и за Шенген бързаха...помниш ли ?
                            Холандския брат им показа изтривалката....
                            Сега с румънците е друго....
                            Еврото освен желание ,трябва да покажеш и възможности ,ние нямаме ,не слушай било политическо решение ,политическо е но преди това има още много неща ....
                            Знаеш ли кой е шеф на инвестиции отдела в Комисията на Фин.надзор ,едно момиченце туркиня ,от кръга на ДПС,голяма сватба много гости Ахмед Доган ,мъжа и я тормози като животно ,но няма мърдане ,ДПС,то има дълга ръка и тя е избраната ...да не продължавам ,повечето хора като ходите по улицата четете и слушате там разни неща ,но ако видите с очите си какво е зад сцената не знам дали няма да повърнете ...

Коментар

Байлорчо,

Искам да ти кажа че днеска съм обиколил Редута целия ,няма педя да не съм я минал ,по работа после продължихме в Изток и Гео Милев преди това.
                              Искам да ти кажа че от обиколката в Редута с кола бяхме ,след като слезнахме долу в Гео Милев се замислих дали да не се обадя на Лева да ме приеме за спешност и да ми видят вестибуларния апарат,понеже ми трябваше поне половин час за да дойда на себе си ,от целия ландшафт,релеф,наклони,дупки,тесни улици,изкачвания ,слизания по нанадолнища ,отделно ако някой не понася тесни ареали също може да има проблеми щото освен тесните улици колите бяха плътно паркирали на платното .....спирам ....не се заяждам с теб ама Редута и живота в него спокойно могат безвъзвратно да те върнат в тренировка за излизатане в космоса .
                              Ако някой не ми вярва може да запали колата си и да тества,ако има джип да си вземе джипа ...та така с Редута ....съчувствам ти,иначе преди в миналото си личи че е било едно прекрасно място......за съжаление всичко е минало ....
                              https://www.google.com/maps/@42.6932...7i16384!8i8192

Такъв ужас няма и в Непал-Катманду. На никого не пожелавам да живее на такова място.

Коментар

А,така ти гледаш че всички купуват и спасяват кеша ,ама не видя че банките ти готвят теслата с поскъпването на кредитите .
                                Последно хората обясниха да заделиш още пари поне за 6 вноски горница да платиш догодина
                                Аз например с добър доход повече от 3 пъти месечния си доход кредит не бих пипнал. Кредит най-малко с лихвен процент биха оскъпили. Други куки има. И те разсипват. Утре си бия камшика щот ми е кеф и кво? Ще стоя заради кредита. Никога.
                                Last edited by bulgarian lev; 07.11.2022, 23:50.

Коментар

Working...
                                X