Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСега идвам от Русе. Помотах се от днес на обяд. Цените са като в София 2017 - 2018. Търсим за едно същество апартаментче. Инак у Русе аз няма да купувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
#31.12.2023Миши очаквания на хора с миши сърца, които даже не смеят да застанат с ника си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
- 1 like
Коментар
-
На Марс търся, ако това ви прави щастлив!
- 1 like
Коментар
-
Ма, ти и в Рига ли си търсил да купуваш имоти с това отчаяние???
Коментар
-
Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...aunti--1473563
И тук спрях да чета. То бива глупотевини
- 2 Харесвания
Коментар
-
От същия линк е в предното ми мнение, адресирайте питането до автора
Коментар
-
Еее, нека да го видим - дайте линк. Това ще е същата катастрофа като Рига първите години в ЕС. Що за лудост е това!?
ПП При тази обезценка на фиата, очаквам такъв тристаен да е норма към 2026г.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениевидяхме оферта за панелен тристаен за 400 000 евро
Коментар
-
Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...aunti--1473563
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Един приятел взе в Младост на БЛД,сградата терена на военните ,викам му човек не се страхувай BLD са точни,почна строежа крана се изсипа на шосето ,както и да е построиха ама после човека казваше ей повече на зелено никога,побеляха ми коситепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар