Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ами не. Не бих осакатил да затворя терасата. Пък и цялото това преустройство трябва да се съгласува с община и съседи. Категорично съм против такива преустройства и ако случайно някаде надуша такъв започнат ремонт сигнализирам където трябва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
свиквай 2029 ще е по-зле, питай купчо
Коментар
-
Нямаше разлика. Обичайното. На 2-3 години някой наемател да стане семеен и да търси по-голямо жилище или някой да замине в чужбина... Определено не усетих отлив заради хоум офиса. Относно нишата.....да много е важно да се сегментираш в даден пазар. Преди 15-20 години се смеех на един познат, който от тогава до ден днешен купува подземни и надземни гаражи на кило. Думите му бяха: населението намалява, но колите в Сф се множат. Едно семейство има вече по 2-3 коли. Наемите тогава бяха по 50-70 лв, сега са по 200-300 и нагоре според зависи. Не сменя бойлери като мен:-))))))))))))))))))))))))))))
то купуваше гаражи
после реши, че ще сменя подхода и попродаде от тях
по ирония на съдбата, те стават още по търсени
не знам при теб как е,
но по-младите стават все по-зле с ръчните умения и все по-зависими от услугите,
което разбира се не е зле и скоро може да започна да ги абонирам за моя майсторLast edited by ratten; 24.11.2022, 14:05.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениебраво, напипал си нишата.
имаше ли отлив 2020-2021-ва
- 1 like
Коментар
-
Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.
Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Плащаш двустаен на последен етаж с 20м2 тераса. След ремонта двустайния се оказва тристаен с 5м2 тераса. Браво Бонвиван.
да усвоят терасата, което не винаги става
колегата обаче ги оставя като примамкапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Плащаш двустаен на последен етаж с 20м2 тераса. След ремонта двустайния се оказва тристаен с 5м2 тераса. Браво Бонвиван.
- 1 like
Коментар
-
Точно така, Бизнес парка е магнит за програмистчета с 5 цифрени заплати и чуждестранни мениджъри на които фирмата им плаща наема. 95% от хазяите не могат да издават фактура за този разход и не е проблем да надуеш едни 200Е към наема за да може мениджъра да е на пешеходно разтояние до офиса, защото те и коли не карат в БГ:-))) Та има и нисши в които наемодателя определя правилата.браво, напипал си нишата.
имаше ли отлив 2020-2021-ва
при мен един се прибра в къщи от там да работи, една двойка се изнесе, като им изтече срока
и на едно момиче опростих наем и половина, докато си намери нова работа.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много скъпо идва тая тераса, иначе и аз ги харесвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениея кажи, двойки ли са ти наемателите на тия апратаменти или сам човек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениети таргетираш бп, има резон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
300 000 лева за двустаен ,,,без коментарпрепоръка е
Коментар
-
Без пари няма нищо. Веднъж може малко да се пазариш с продавача да свали от цената на м2 тераса и тя да не е на цената на основното жилище, второ именно ипотекари бягат от такива тераси и тези жилища за някои продавачи са като воденичен камък на врата. И накрая няма платежоспособен наемател, който да остане равнодушен от една тераса с ратанова масичка, 2 ратанови стола, 2 шезлонга и градинска люлка. От над 25 години аз така отдавам:-))) Патент ми е.
Е това ако бе в Мл4 го отнасях веднага Продава 2-СТАЕН в град София, Младост 1А - 74 кв.м / 139900 EUR :: imot.bg Обява
имаше много обяви продава в м4 като затвориха офисите
бях започнал да се замислям, макар, че гледам да купувам само в 1 и 1а, 3 също ми е на прицел, но нищо не излиза там.
я кажи, двойки ли са ти наемателите на тия апратаменти или сам човек.Last edited by ratten; 24.11.2022, 13:27.препоръка е
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар