If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ме прави, аз съм си ОК, просто гледам, как поредни отчаяни хора търсят проблемите с жилищния въпрос извън себе си, а в демография, норми на строителство, световен заговор на илюминати и прочее. Всичко се свежда в крайна сметка до желания на партньора, които не се удолетворяват, ...тъжно
Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
Мога да кажа, че най-продаваемите имоти са панелни жилища в стандартни квартали на адекватна цена. Има хора, които си харесват районите в по-крайни комплекси - "Надежда“, "Люлин“, "Дружба“, съобщи за "Телеграф“ Константин Пандов, който е собственик на две агенции за недвижими имоти.
Като се абстрахираме от тях, стандартен апартамент в нормален квартал и на нормална цена се продава лесно“, подчерта Пандов.
Един приятел взе в Младост на БЛД,сградата терена на военните ,викам му човек не се страхувай BLD са точни,почна строежа крана се изсипа на шосето ,както и да е построиха ама после човека казваше ей повече на зелено никога,побеляха ми косите
а ти помниш ли колко рев изрева и колко поста изписа тогава за тоя кран и за спада
Сега идвам от Русе. Помотах се от днес на обяд. Цените са като в София 2017 - 2018. Търсим за едно същество апартаментче. Инак у Русе аз няма да купувам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Днеска четох на Тобо договора ,един хвърчащ лист,има една точка дето пише стане ли нещо по така непредвидено пиеш една студена вода,има го договора качен в сайта.
Стойност нула,панелка в Перник да взема аз по добре като план Б,или по Елин Пелин нещо,около София ако много закъсат нещата
Коментар