If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ми се влиза в излишни обяснения, повече не желая да влизам в безсмислени заяждания ,всеки си поема риска за делата ,после да се сърди на себе си.
Няма какво да се обясняваш - имаш семейство, роднини, дете. В затвора бил ли си? Свободата и здравето губил ли си?
Само глупак може да си мисли, че няма какво да губи и разбира че е имал като го загуби.
Съдържателката доста напомпана беше ,сестричкаата ако си приличат...добре си нацелил
Да ти пратя ли утре снимка? Стахотна мадама е. Завинаги оставаме изключително близки. Просто обстоятелствата не позволяват, а сме големи хора да вземаме катастрофални решения.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ако, не е и другото, ще си отнася последствията на закона. Аз няма да ставам по десет пъти посред нощ и да обикалям двора всяка нощ и да не спя нормално за да видя дали този безимотен психар, не ми е запалил нещо. Това е грамаден стрес!!
Байлорчо
Успокой се ,нищо не е станало,ще стане само ако ти стъпиш погрешно.
Подчертавам ,че няма какво да губя,така че не ми пука.
Жив и здрав.
Ако, не е и другото, ще си отнася последствията на закона. Аз няма да ставам по десет пъти посред нощ и да обикалям двора всяка нощ и да не спя нормално за да видя дали този безимотен психар, не ми е запалил нещо. Това е грамаден стрес!!
На тази кръчма имах връзка със сестричката на съдаржателката. Избиват рибата, готвят добре и цяло лято там се пръска от народ. Още сме си приятели с нея.
Съдържателката доста напомпана беше ,сестричкаата ако си приличат...добре си нацелил
Шегувам се ,ти знаеш жив и здрав...
Шеф Манчев бил на езерото да оправя някаква кръчма ,дано я е оправил
На тази кръчма имах връзка със сестричката на съдаржателката. Избиват рибата, готвят добре и цяло лято там се пръска от народ. Още сме си приятели с нея.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ако се извиниш ще я махна и ще ти пожелая успех но продължаваш ли ще ти тегля една дано не се завърши дори ще се помоля утре в църква за това ...ти си знаеш съдбата наказва тия дето обиждат без причина ...забелязал съм го при мен е доста силна тенденция
Коментар