Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИзненадани?
Който е теглил потребит. за покупка на жилище с цел да изповяда на по-ниска стойност (или някоя друга тънка сметчица)... да стяга дупарата! Drum session-а започва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Пропуснал съм явно, че носи пари..
Щом носи и доход си ОК.
успех
ПП в УК тепърва започва мечия пазар.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИзненадани?
Който е теглил потребит. за покупка на жилище с цел да изповяда на по-ниска стойност (или някоя друга тънка сметчица)... да стяга дупарата! Drum session-а започва.От 2020 година насам инвеститорите свикнаха, че Федералният резерв е винаги там, за да спаси инвеститорите и съответно и икономиката по този начин. Може би за да се опита да се пребори с тази нагласа и да вземе много твърда позиция в борбата с инфлацията, Фед предприе едно от най-странните повишения на лихвите от миналата година, достигайки нива, невиждани от 2007 година. А по темпове на повишение вече се сравняваме с 80-те години, когато тогавашният председател на Фед Пол Волкър успя да се пребори с инфлацията”.
Фед ще направи ново увеличение с вероятно 0,25% през март и може би с още 0,25% през април. Тогава на нива 5-5,25% ще бъде сложен край на повишаването на лихвата. Фед ще изчака да види какво е влиянието на тези нива на лихвите в Америка и след това може би през есента ще предприеме други действия.„Фед отрича, но пазарът смята, че може да се случи и понижение на лихвите в края на годината”.
Според събеседника Фед се опасява, че отварянето на Китай може да засили процесите на инфлация по-късно през годината и затова все още е рано да кажем, че сме преборили инфлацията.„Не трябва да прибързваме с оптимизма, очаквам затваряне на краткосрочни печалби през февруари и може би не толкова добро представяне на фондовите пазари през февруари, а и през цялата година”, отбеляза Вълков.
Отварянето в Китай вероятно ще стане причина за ръст в цената на петрола. Доларът поевтинява, защото спада доходноста по държавните ценни книжа и вероято тя ще се изравни с тази в Европа, каза още събеседникът
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.segabg.com/hot/category-...-ryazko-nagore
Лихвите по потребителските заеми поемат рязко нагоре !
Който е теглил потребит. за покупка на жилище с цел да изповяда на по-ниска стойност (или някоя друга тънка сметчица)... да стяга дупарата! Drum session-а започва.
- 1 like
Коментар
-
https://www.segabg.com/hot/category-...-ryazko-nagore
Лихвите по потребителските заеми поемат рязко нагоре !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Аз питах колко ще струва в София в Гоце Делчев - краен, не особено престижен квартал.
Оставете Лондон - нека телепортираме тази къща в Гоце Делчев, за колко да я оферираме? По-малко от 300к евро няма да е. Даже 350к.
Ми купи си я къщата в Гоце Делчев, кво ти пречи, че и телепортации ще правиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Фрости за да паднат имотите трябва да има достатъчно голям брой желаещи да продават. Тук във форума пишете поне 10 понижителя всичките с претенции да сте имотни
Айде моля те изброй ми кои от понижителите продават ???? НИКОЙ
Е добре де Фрости като даже тия дето мислят че ще има спад не продават как точно да стане тая работа със спада???
- 1 like
Коментар
-
Както казах отстъпването ми е най малкият проблем но трябва да има кинти отсреща, а не туристи
Относно зора, имота ми носи добър доход от наем и не е от решаващо значение дали ще купя в УК
Щом носи и доход си ОК.
успех
ПП в УК тепърва започва мечия пазар.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ако не отстъпиш може да се наложи да го чакаш с години, но това зависи до колко си на зор в крайна сметка.
Относно зора, имота ми носи добър доход от наем и не е от решаващо значение дали ще купя в УК
- 1 like
Коментар
-
не е добре значи
туристи винаги има, но часовникът тиктака (този на банкерите)
в скоро време ентусиастите за кредит ще са значително по-малко.
На който не му дадът кредит сега няма да му дадат и като се срине икономиката
Който е имал кеш и е пропуснал предишният спад ще пропусне и следващият или ще влезне прекалено рано или пак ще пропусне
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отстъпвнето Берти ми е последният проблем защото там капиталовата ми е над дубъл, но трябва да се появи човек да удари парите от масата.
Болшинството тепърва мислят кредит да теглят даже и до банката още не са ходили да видят какво биха им отпуснали и какви са условията в общи линии туристи
туристи винаги има, но часовникът тиктака (този на банкерите)
в скоро време ентусиастите за кредит ще са значително по-малко.
ако не отстъпиш може да се наложи да го чакаш с години, но това зависи до колко си на зор в крайна сметка.
Last edited by bertram; 06.02.2023, 02:07.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
А, можело значи да се появи спад ?
За единствен път съм съгласен със всичко написано.
Ако не беше невероятното печатане при Ковида от 5 трил, възхода щеше да приключи там.
А за другото печатане през 2009-2019 няма да коментирам.
Е, сега накъде обаче ? Няма печатане, а и свиват баланса на ФЕД.
Отделно, кредитите са със високи лихви.
Дърво, отвсякъде.
Отговора е ясен, правителството вече свърши парите и почна да харчи от пенсионните фондове - Което си е скрита форма на печатене
Предполагам че даже и през акъл не ти минава мисълта че пенсионерите може да не си получат пенсиите защото правителството е опразнило пенсионните фондове???
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Да, цените на имотите в бг може и да не се срутят, тъй като имотаджиите сте упорити и стискате докрай, но пазара може да умре напълно. Може хората загубят интерес и да няма никакви сделки.
Нали ти казахме, че "принтерът на тухли" е пуснат и печата на рекордни обороти. Всяка година ще излизат още, и още, и още нови жилища...
Айде моля те изброй ми кои от понижителите продават ???? НИКОЙ
Е добре де Фрости като даже тия дето мислят че ще има спад не продават как точно да стане тая работа със спада???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
А, можело значи да се появи спад ?
За единствен път съм съгласен със всичко написано.
Ако не беше невероятното печатане при Ковида от 5 трил, възхода щеше да приключи там.
А за другото печатане през 2009-2019 няма да коментирам.
Е, сега накъде обаче ? Няма печатане, а и свиват баланса на ФЕД.
Отделно, кредитите са със високи лихви.
Дърво, отвсякъде.За сега в БГ, няма високи лихви ,няма безработица, заплатите се увеличават и т.н. Рано е
Коментар
Коментар