If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз бих обобщил така: Нямащите мразят имащите. Най-интересно е защо, разни играчи, регистрирали се, като имащи, си изпускат нервите, типично, като нямащи
От тука нататък има една приказка ...Да си жив и здрав да си ги ползваш,но ще ти кажа и нещо друго,мисля е време да се отделиш от имотната идея и да поемеш по един друг път .....казва се радостта на Живота ...ако ме разбираш правилно...
Така и правя. Днес за първи път казах на една колежка кака че материалните неща някак си започнаха да не ме интересуват. А тя се позасмя. Но и се съгласи, човек трябва да мисли и за това да работи и наслаждава на живота. Може да е останало малко. Говоря като лекар и виждам кво се случва. Правилно, Каврък, пълно право имаш.
Темата явно се изчерпа и триенето е повсеместно. Мисля за момента да пасувам. Модерацията е много стриктна, а на мен не ми се мерят приказките с шублер. Също не върви и да повтарям едно и също като папагал. Пишете ме офф.
цитат: "Въпреки отдръпването на част от купувачите търсене все още има, а предлагането е недостатъчно и немалка част от търсенето остава незадоволено. "
Ръстът на цените в София се забавя
Средната цена на жилищата в София през третото тримесечие на база реално сключени сделки по данни на Bulgarian Properties е 1470 евро на кв.м. спрямо 1425 евро на кв.м. през второто тримесечие и 1200 евро на кв.м. година по-рано.
========2029========2029========2029========
Амааа... Ние чекахме спад, а не мижаво забавяне на РЪСТ!!! Е оти ручахме жабетата сурови?!!!
По всичко личи, че нема да мръдна от деЦката поне още 6 години, НО я че си чекам спадОТ от -40%. Той нема начин да не дойде все некогиш.
Язък, таа година нема да има спад, Амааа за догдина язе пак че прогнозирам още 1-2 спада (може па да уцелим, бердже рече МЯУ-то е близо)
А и не се знае, може я бомба да падне у Бургас, я земетресение да ударе, я некой нов вирус да измори собствениците на имоти.(да можеше да измислят вирус който да мори само собствениците на повече от 1/2 имот... ехеее),
Само покачването на лихвите че оправи работата. (седам да пиша по един имейл на Лагард, на ФЕД, на Урсула, на ЕЦБ, на Байдън, на Путин,на Курнелия, на бат Боко, на папата и на св. Петър. (се некой от тех че се сети за нас ПРОСТИЯ народ де гние из деЦките)
С това домашно производство много се спекулира,основно по направление цена,а какво е ,и кой какво е забъркал или купил от някъде на ниска цена и бута за домашно е друг въпрос.
Има една фирма в България няма да и казвам името ,тя внася абсолютно всичко ,което може да се сетиш за ХВП,там има прахове ,слагат и кашкавала ухае на мляко,ама вътре мляко няма,познавам едни други ,обикалят ,изкупуват ,махат етикети,на ти домашно на двойна цена ,това е ...
Ники пак на ангро говориш , производителя е приятел , няма това онова !
Въпроса е тия дето нямат кредите и гледат целия сеир на двата отбора ?! Днес взех за домочадието домашно производство , две кила кашкавалец , килце сирене и 3 домашни суджука -телешки ,свиня и микс . 120 паре ! Сещаш ли се , по старому 12 лева ....
С това домашно производство много се спекулира,основно по направление цена,а какво е ,и кой какво е забъркал или купил от някъде на ниска цена и бута за домашно е друг въпрос.
Има една фирма в България няма да и казвам името ,тя внася абсолютно всичко ,което може да се сетиш за ХВП,там има прахове ,слагат и кашкавала ухае на мляко,ама вътре мляко няма,познавам едни други ,обикалят ,изкупуват ,махат етикети,на ти домашно на двойна цена ,това е ...
Въпроса е тия дето нямат кредите и гледат целия сеир на двата отбора ?! Днес взех за домочадието домашно производство , две кила кашкавалец , килце сирене и 3 домашни суджука -телешки ,свиня и микс . 120 паре ! Сещаш ли се , по старому 12 лева ....
Два отбора е твърде идеална представа. Има хора, които теглили по 200 000лв. кредити за собствено жилище, но има и такива, които са теглили подобна сума за 6-то на брой жилище. Въпросът е кой бил притеснен? Според понижителите.
А, има и хора със спестени пари, които за нищо на света няма да ползват и 1лв. привлечен ресурс, докато инфлацията им е изпапкала половината спестявания. Разни хора, разни идеали
Бетерчо, спокойно!
Не им обръщай внимание. Отсега нататък ще е така в темата.
Обяснимо е тухло-поклонниците с кредитите да са изнервени и озлобени заради покачващите се лихви, затова си изпускат нервите.
И все по-нервни ще стават - усещат как примката бавно се затяга около вратовете им...
От тука нататък има една приказка ...Да си жив и здрав да си ги ползваш,но ще ти кажа и нещо друго,мисля е време да се отделиш от имотната идея и да поемеш по един друг път .....казва се радостта на Живота ...ако ме разбираш правилно...
Ти ако послушаш собственият си съвет съм убеден ,че ще намериш начин да изкарваш много кинти и тук ще списваш от дъжд на вятър ! Матейката го виждаш нали ? Жалка картинка е той ! Разбираш ли ме ?
ЕЦБ ще продължи да повишава основните лихви, заяви Кристин Лагард
.....................
Тази излъга, че инфлацията ще е преходна. Сега лъже, че борят инфлацията, докато се движат по-бавно и от охлюв. Според Данте, Юда бил в деветия кръг. Тази не я прибират за сега, защото дяволите още копаят десетия!
Пичове, извинявайте ако се повтарям за днес, но ми се иска да попитам:
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 125133 euro
Средна цена на кв.м: 1765 euro.
Оттук нататък ще бъде търсена отговорност от всеки, който си позволи да обижда публично, съгласно НК:
Раздел VII.
Обида и клевета
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
1. нанесена публично;
2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;
3. на длъжностно лице или на представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му и
4. (изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) от длъжностно лице или от представител на обществеността при или по повод изпълнение на службата или функцията му,
(изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета, от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.
(3) В случаите на ал. 1, точка 1 може да намери приложение ал. 2 на чл. 146.
Днес погледнах лихвите в едни от нсй-ларж банките. По депозити. За USD. 0,60% за 3 мес депозит, 0,90 за 12 мес. 1,5% за 36 мес депозит. Браво! Страхотна причина даьси държа кеша в банка. В Сф е скъпо и никога няма да стане на нивата които искат понижителите. Лошото е че и мен не ме устройва. Но тули още ще купя, само дебна къде и какво. Купата знае за един от имотите, един имам да довършвам и да платя паркомястото му, което ми се пази. Всичко друго с изключение на едно течащо кранче в банята е топ в моите имоти.
Коментар