Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Младостите ги виждам на 1000 евро завършени ,сега който се е преебал на зелено ,негова работа
- 1 like
Коментар
-
Нали видя за зеленото какво направих ?
Тобо ,топ фирмичка ,тош шефче ,реклами ,интервюта ,алабалистики и на финала какво ?
Влизаме в Сиеличката и какво да видим ?
Килограми ООД,та със по 100 лева капитал ?
Къде съм аз ,с моите пари и къде е отсрещната страна ?
Аз съм бит от първа вноска още ,какво ?Да се моля всеки ден после дали ще довърши ли ?Айде ...
- 1 like
Коментар
-
https://fakti.bg/imoti/736640-nai-si...-godina-dosega
В Щатите можело ,в България не можело ,ама как така ?
Най-силното месечно поевтиняване на имотите от 2009 година досега
Пазарът на жилища бързо губи позиции: рязко нарастващите лихви по ипотечните кредити тласкат достъпността до най-ниското ниво от 80-те години на миналия век. Федералният резерв се опита да ограничи инфлацията, която забави бума на пазара на недвижими имоти в САЩ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако имаш предвид наем, ще се съглася с теб. по изключение
Коментар
-
Младостите ги виждам на 1000 евро завършени ,сега който се е преебал на зелено ,негова работапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хихихи, нещо да ме уязвиш ли Берти се опитваш ?
Не знам какво ви прихваща днес, че съм ви трън в очите, но точно ти да ми обясняваш и да те разбирам за имоти след като 6 години пишеш най-големите глупости и грешни прогнози в темата трудно ще ти се получи.....:-)
Виж за ниви бих те послушал и разбрал, но не ме интересуват....
Иначе така и не написа какъв проблем може да има човек който е замразил няколкостотин хиляди лева , че да опре до 500 лева нето доход от наем....или ей така да разтягаме локуми за Мяуто :-))))
Всъщност не човек а 100 000 човека трябва да го закъсат, че да светнат тъмните прозорци :-))))
6 години пиша, че вървим в крива посока и си надуваме празни тухлени мечти и ти си живото доказателство за това. Относително млад образован човек, който бута всичко в тухли (стотин хиляди) в същото време го кара наизуст цените от лидл и анализ на китайските телефони и тн... лошо няма, но това е погребан ресурс като човекочасове,енергия и тн.. и е още по-жалко защото сме застаряваща нация и всеки ресурс е ценен.
Амбиция се свежда до 2-3% от тула и ура...
Трупаме тули, а се топим и застаряваме.
Тъмни прозорци, а се радваме, че никой не опрял до тях и тн и тн...
То да беше само ти - с мед да те намажем, но цялото ни общество залита по тухлите и това не е добре за икономиката и за бъдещето въобще.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8oz64h&f1=1
Май май взели да намалят. Ако махнем довършването и ще стане 1000€ крадратя в младост 4
- 1 like
Коментар
-
Всъщност му написах, че той няма как да ме обиди по никакъв начин в ТАЗИ тема ...Би било абсурдно.....баластрата е строителен материал :-)
Идват интересни времена съгласен съм.... Аз все още се надявам за някоя дребна прИмоцийка някъде. Имам и добра оферта за зелено сега обаче е за основно жилище, а не мен вече не ми трябва такова....
Тобо ,топ фирмичка ,тош шефче ,реклами ,интервюта ,алабалистики и на финала какво ?
Влизаме в Сиеличката и какво да видим ?
Килограми ООД,та със по 100 лева капитал ?
Къде съм аз ,с моите пари и къде е отсрещната страна ?
Аз съм бит от първа вноска още ,какво ?Да се моля всеки ден после дали ще довърши ли ?Айде ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не го обиждай сега ,човека от къде да знае че ЦБ ще печатат толкова дълго ?
Въпроса е че вече стигнахме до момента в който парите са много,стоките малко,и е нужно потреблението да бъде усмирено ,а цената за всичко това ще я отнесе и имотния пазар ,той ще е доста потърпевш
Идват интересни времена съгласен съм.... Аз все още се надявам за някоя дребна прИмоцийка някъде. Имам и добра оферта за зелено сега обаче е за основно жилище, а не мен вече не ми трябва такова....
- 1 like
Коментар
-
Хихихи, нещо да ме уязвиш ли Берти се опитваш ?
Не знам какво ви прихваща днес, че съм ви трън в очите, но точно ти да ми обясняваш и да те разбирам за имоти след като 6 години пишеш най-големите глупости и грешни прогнози в темата трудно ще ти се получи.....:-)
Иначе така и не написа какъв проблем може да има човек който е замразил няколкостотин хиляди лева , че да опре до 500 лева нето доход от наем....или ей така да разтягаме локуми за Мяуто :-))))
Всъщност не човек а 100 000 човека трябва да го закъсат, че да светнат тъмните прозорци :-))))
Въпроса е че вече стигнахме до момента в който парите са много,стоките малко,и е нужно потреблението да бъде усмирено ,а цената за всичко това ще я отнесе и имотния пазар ,той ще е доста потърпевш
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8oz64h&f1=1
Май май взели да намалят. Ако махнем довършването и ще стане 1000€ крадратя в младост 4Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
човек който се радва 2% доходност от НИ и само се сравнява със съдеда, съседния блок и тн... не може да ме разбере
но слава богу, че и такива има - на пазара е нужен баласт
Всъщност не човек а 100 000 човека трябва да го закъсат, че да светнат тъмните прозорци :-))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 05.12.2022, 15:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеИмайте предвид, че в момента ФЕД свива баланса си с около 40мрд $ СЕДМИЧНО! От Април до сега са го намалили с около 400млрд. Очаква се през първото тримесечие на 2023 и ЕЦБ да затегне колана и ще стане вакуум (много банки ще върнат кеша обратно към ЕЦБ). Първо ще се отрази сериозно на Еурибор, после на всички видове Кредити и накрая на Депозитите.
Тази корекция през Януари на кредитите, които са вързани към 6м. Еурибор би била само леко начало и предвесник на това, което ще се случи при следващата корекция при 6м Еурибор. Моята прогноза е сега през Януари да видим Ипотечни кредити около 5%, а през Юли ще надхвърлят 7%.
Дори видяхме как някои Банки си промениха методиката за изчисление за да бъдат подготвени за предстоящите предизвикателства за да си изпълнят таргетираните цели за печалба, а сега познайте от кого ще дойде тя пак? Не, няма да е от намаляне на лихви, нито Банките ще си преглътнат таргетите за печалба.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И какво кофти може да се случи с парите на човек който има тъмни имоти в повече, че да опре до тях ?! Купил си имот на стойност 30-40 годишни наеми и ги замразил там и ще опре до кеша на месечен наем след довършване и ремонт което е 3-5 годишни наема....
но слава богу, че и такива има - на пазара е нужен баласт
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар