If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Помните ли за доджкойна ? -номер 1 инвестция -Доджкойнът (Dogecoin) скочи с повече от 16% през последните 24 часа и е нараснал с повече от 50% от миналия вторник, пише CoinDesk.
Популярната меме монета скочи с 16% през предходните 24 часа и се търгуваше за повече от 10 цента. DOGE се повиши с почти 50% от миналия понеделник, като повечето му печалби се случиха по време на празничните празници на Деня на благодарността в САЩ, които започнаха в четвъртък.
Това, че днес имат 10 млн. капитал нищо не означава. Днес го има утре не. Предполагам си има причина да ти показват документ. Може да са участвали в обществена поръчка и да е имало изискване за капитал, или неразпределена печалба, знаем с каква цел. Но това не грее чиляка, който си е дал кеша срещу картинка ако не получи мечтаният си имот.
Така е, но по-добре фирма с 20 год история и 10 млн капитал, отколкото фирма регната преди 2 мсеца със 100 лв капитал. Това важеше за преди де, сега времената да други.
Помните ли за доджкойна ? -номер 1 инвестция -Доджкойнът (Dogecoin) скочи с повече от 16% през последните 24 часа и е нараснал с повече от 50% от миналия вторник, пише CoinDesk.
Популярната меме монета скочи с 16% през предходните 24 часа и се търгуваше за повече от 10 цента. DOGE се повиши с почти 50% от миналия понеделник, като повечето му печалби се случиха по време на празничните празници на Деня на благодарността в САЩ, които започнаха в четвъртък.
Доджкойнът с рекорден ръст
28 Ноември 2022 13:45
Кавръче, тва ли е тая безрискова инвестиция, дето се носят легенди за нея из форума. Тцтцтц, не казахте по-рано, да облажим и ние ей
Фирмата от коятто купих на зелено, ми предостави удостоверение от Агенцията по вписванията, където пишеше, че имат 10 млн капитал, затова и вкарах 30% и след 2-3 год си взех имота.
На такива със 100 кинта не бих им дал и 100 лв вноска.
Това, че днес имат 10 млн. капитал нищо не означава. Днес го има утре не. Предполагам си има причина да ти показват документ. Може да са участвали в обществена поръчка и да е имало изискване за капитал, или неразпределена печалба, знаем с каква цел. Но това не грее чиляка, който си е дал кеша срещу картинка ако не получи мечтаният си имот.
Няма такива! И двата, които съм купувал искат 30% още като ти покажат картинката. До акт 16 искат да си платил 90%, 10% остават като ти кажат че е готово.
Знам, че няма такава схема. Но нали идва времето, което купувача ще е цар:-))))) Пазар на купувача:-)))) Да се натискат строителите и да им се извиват ръцете. Иначе кеша отива отсреща при физиката, а не в картинката.
И други законни схеми има. Може да сключиш договор с ЕООД, инвеститора да е рег. по ДДС, а под изпълнителите една гора ДЗДД. И всичко това да оформено от две ЮЛ.
И друго интересно има Прехвърлител: Галин Митков Пеев, БЪЛГАРИЯ, ЕГН:.......Име: Георги Иванов Шопов , БЪЛГАРИЯ, ЕГН: тия двамцата са заедно в Ваклин Груп - Люлин 2 ЕООД / ЕИК 205362133
Tова е справка от регистрите ,всеки може да я направи ,някои видове достъп са платени .
Факта че се правят отделни ООД,та за всеки строеж с по 100 лева капитал....е красноречив,то май всички така работят
Не е баш така! Фирмата от коятто купих на зелено, ми предостави удостоверение от Агенцията по вписванията, където пишеше, че имат 10 млн капитал, затова и вкарах 30% и след 2-3 год си взех имота.
На такива със 100 кинта не бих им дал и 100 лв вноска.
Много е важно, каква е схемата на плащане при имот на зелено. Ако имаме 10% при сключване на договора, 10% при акт 14, 10% при акт 15 и 70% при акт 16, според мен риска от зеленото си заслужава. Всичко друго е: "Ела вълчо изяш ме".
Няма такива! И двата, които съм купувал искат 30% още като ти покажат картинката. До акт 16 искат да си платил 90%, 10% остават като ти кажат че е готово.
Факта че се правят отделни ООД,та за всеки строеж с по 100 лева капитал....е красноречив,то май всички така работят
И други законни схеми има. Може да сключиш договор с ЕООД, инвеститора да е рег. по ДДС, а под изпълнителите една гора ДЗДД. И всичко това да оформено от две ЮЛ.
Коментар