Първоначално изпратено от keep_calm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://blitz-bg.cdn.ampproject.org/...ews921295.html
Страшна криза в Банско! Продават хотели на цената на апартамент в София Атрактивният град Мелник, който също стана част от еуфорията за построяване на хотели, също не устоя на удара
Реална информация за пазара
Коментар
� -
Леле, каква бурна нощ сте изкарали, а аз съм я проспала.
Сега ще Ви дам и моята прогноза - всичко зависи от следващите ходове на Лагард.
В Мадрид наемите полудяха да се качват. При продажбите се говори за обръщане, но е още много рано.
Икономиката буксува, но сле сключиха две много важно сделки за нови поне 100 000 работни места, така че ще видим как задухат ветровете.
В частност познат се опитва да продаде апартамент, но почти от година ненамира купувач, което е показателно.
Явно купувачите вече изчакват по-ниските ценови нива при продажбите.
Коментар
� -
Мненията от вчера вечерта са изтрити защото не са по темата, съдържат обиди, закани, заяждания и са недопустими за публичен форум.
Потребители nkavrakov1982, Bailor, ВълчоМечков, pwise, ceco666 - пишете по темата. Който продъжли да руши дискусията с постове съдържащи заяждания, обиди или закани ще получи бан.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕхаа, някой/всички/ пак е смукал евтина ракия цялата съботна вечер. Имотите надолу/нагоре ли са, никой не казва само обиди и заплахи.
По темата, ако Ви имтерсува почнаха да ми излизат намаления на цени и познати брокита да се оплакват че сделките липсват.
Така е прав си.
Тука само се заяждат определени хора,сега ще ги оставя да се самоизядат самички.
После ще гледам аз сеир.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеАман от заяждания в темата тази вечер ???
Какво Ви става ?
Пишете по темата...
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...t_lihvite_po/#
Който има кредити да чете...ръста на жилищния пазар е в историята.
Модераторите да се заемат със спама от лудите потребители..
- 1 like
Коментар
� -
Аман от заяждания в темата тази вечер ???
Какво Ви става ?
Пишете по темата...
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...t_lihvite_po/#
Който има кредити да чете...ръста на жилищния пазар е в историята.
Модераторите да се заемат със спама от лудите потребители..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Не си прав драги ми Левчо. Не са много хората останали без дом. Умната Скай например купи. Останали са само шепа лузъри, но това е неизбежно на всеки пазар, независимо какво се търгува, злато, акции или имоти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Не си прав драги ми Левчо. Не са много хората останали без дом. Умната Скай например купи. Останали са само шепа лузъри, но това е неизбежно на всеки пазар, независимо какво се търгува, злато, акции или имоти.
Мълчи бре не се обаждай..
Кое не е станало ?
Евро,Шенген,Ковиди ,войни кое не съм предсказал?
И имотите ще Ви нв вземат ,но ще има преразпределяне ,ония горе искат голямата лапаница да мине првз квотите ,ще има много изненади за тия дето трупаха,,помнете ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
+1
Чудно тогава, защо постоянно искат да ни вдигат пенсионната възраст. Чувам, че я гласят за 74 след време. С колегите се шегуваме, че че ще умираме на работа с памперси при някоя ескалация, причинена от голям бъг. Че няма достатъчно превенция - няма. Много от колегите обаче спортуват и си купуват само био шитни. Но явно и това не е достатъчно, защото доста умряха за тези години. Иначе си прав, че парите не гарантират дълголетие
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Получих информация ,Бог да го прости човека .
- 1 like
Коментар
�
Коментар