IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнение
    Мненията от вчера вечерта са изтрити защото не са по темата, съдържат обиди, закани, заяждания и са недопустими за публичен форум.
    Потребители nkavrakov1982, Bailor, ВълчоМечков, pwise, ceco666 - пишете по темата. Който продъжли да руши дискусията с постове съдържащи заяждания, обиди или закани ще получи бан.
    В събота вечер не могат ли малко дружески да се разпищолят?

Коментар

• https://blitz-bg.cdn.ampproject.org/...ews921295.html

Страшна криза в Банско! Продават хотели на цената на апартамент в София Атрактивният град Мелник, който също стана част от еуфорията за построяване на хотели, също не устоя на удара

Реална информация за пазара

Коментар

• Леле, каква бурна нощ сте изкарали, а аз съм я проспала .

Сега ще Ви дам и моята прогноза - всичко зависи от следващите ходове на Лагард.

В Мадрид наемите полудяха да се качват. При продажбите се говори за обръщане, но е още много рано.

Икономиката буксува, но сле сключиха две много важно сделки за нови поне 100 000 работни места, така че ще видим как задухат ветровете.

В частност познат се опитва да продаде апартамент, но почти от година ненамира купувач, което е показателно.

Явно купувачите вече изчакват по-ниските ценови нива при продажбите.

Коментар

• Мненията от вчера вечерта са изтрити защото не са по темата, съдържат обиди, закани, заяждания и са недопустими за публичен форум.
          Потребители nkavrakov1982, Bailor, ВълчоМечков, pwise, ceco666 - пишете по темата. Който продъжли да руши дискусията с постове съдържащи заяждания, обиди или закани ще получи бан.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Ехаа, някой/всички/ пак е смукал евтина ракия цялата съботна вечер. Имотите надолу/нагоре ли са, никой не казва само обиди и заплахи.
            По темата, ако Ви имтерсува почнаха да ми излизат намаления на цени и познати брокита да се оплакват че сделките липсват.
            Здравей Полакс
            Така е прав си.
            Тука само се заяждат определени хора,сега ще ги оставя да се самоизядат самички.
            После ще гледам аз сеир.

Коментар

• Удоволствие е да чета последните 5-6 страници. Няма нито едно мнение.

Коментар

• Ехаа, някой/всички/ пак е смукал евтина ракия цялата съботна вечер. Имотите надолу/нагоре ли са, никой не казва само обиди и заплахи.
                По темата, ако Ви имтерсува почнаха да ми излизат намаления на цени и познати брокита да се оплакват че сделките липсват.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                  Аман от заяждания в темата тази вечер ???
                  Какво Ви става ?
                  Пишете по темата...

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...t_lihvite_po/#

Който има кредити да чете...ръста на жилищния пазар е в историята.
                  Модераторите да се заемат със спама от лудите потребители..
                  Бай Ставри е строг, но справедлив. Това е по темата от мен, докато съм в този форум.

Коментар

• Аман от заяждания в темата тази вечер ???
                    Какво Ви става ?
                    Пишете по темата...

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...t_lihvite_po/#

Който има кредити да чете...ръста на жилищния пазар е в историята.
                    Модераторите да се заемат със спама от лудите потребители..

Коментар

• Хайде брокерите в темата да коментират. Всички знаят, че са...

Коментар

• Така като ви чета, май към списъка от нездравословни неща ще добавя още едно - кисненето в този форум. Адиос за известно време!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Не си прав драги ми Левчо. Не са много хората останали без дом. Умната Скай например купи. Останали са само шепа лузъри, но това е неизбежно на всеки пазар, независимо какво се търгува, злато, акции или имоти.
                          Скай купи. Но е умна и бързо вдена. Млада е и не смята сметки които не може да изпълни. Купува когато може. И с право.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Не си прав драги ми Левчо. Не са много хората останали без дом. Умната Скай например купи. Останали са само шепа лузъри, но това е неизбежно на всеки пазар, независимо какво се търгува, злато, акции или имоти.
                            https://www.capital.bg/politika_i_ik...o_sled_2025_g/
                            Мълчи бре не се обаждай..
                            Кое не е станало ?
                            Евро,Шенген,Ковиди ,войни кое не съм предсказал?
                            И имотите ще Ви нв вземат ,но ще има преразпределяне ,ония горе искат голямата лапаница да мине првз квотите ,ще има много изненади за тия дето трупаха,,помнете ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

+1
                              Чудно тогава, защо постоянно искат да ни вдигат пенсионната възраст. Чувам, че я гласят за 74 след време. С колегите се шегуваме, че че ще умираме на работа с памперси при някоя ескалация, причинена от голям бъг. Че няма достатъчно превенция - няма. Много от колегите обаче спортуват и си купуват само био шитни. Но явно и това не е достатъчно, защото доста умряха за тези години. Иначе си прав, че парите не гарантират дълголетие
                              По НСИ мъжете са 70.1 години. Явно ще трябва някое постижение в медицината като от филм на Верховен, да изпълним стажа. Робокоп на колко години излезе в пенсия, някой помни ли? Въпросът ми е за наборите, че тук май има много зелени

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Получих информация ,Бог да го прости човека .
                                Защо ми се струва, че отново лъжеш за неща с които не е редно да се подиграваш?

Коментар

X