Първоначално изпратено от tetris12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Да , да, точно в ИТ сектора ще започне безработица. Затва всички ИТ компании наемат или строят сгради с потенциал за удвояване, че дори и утрояване на работните места.... Тва е щото ще уволняват програмисти и заради онлайн работата :-)
А бонусите за доведен приятел на работа си ги има все още.....
На мен 2-мата наематели са ми български ИТ-та. Единият чака да му се построи къщата, другият отдава под наем и в същото време живее под наем при мен, защото му харесва сградата и предлагането е нулево.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
времето ще покаже, всичко друго е догадки, но ако се върнат до нива от 2016 би ли купил? Ами ако паднат след това още 20-30 % какво ще направиш? Това явно си е индивидуално и до риска който искаш и можеш да приемеш. Ще видим, още не е започнало даже.
Очевидно е че няма човек, който да цели всичко перфектно...невъзможно е иначе трябваше първата ми покупка да я продам след 18 месеца и да купя 2 с парите след 3-4 години с лихвата от депозита.... Така че 20-30% спад или ръст не е важно, а е важно да се купува когато можеш....тва за мен....за други може да е различно...
- 1 like
Коментар
-
Еми, виж дори с разходите за направата на боклучава Мета вселена Фейсбук печели толкова много от другото, че си е все така на плюс....
Лапачката в софтуера е толкова голяма, че сигурно могат да карат на 5 греди и 1 успех....
Коментар
-
тия си имат клиентела, ако ще и входа за спа-то да стане и 60 кинта. Иначе не благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Стига глупости .
До оня ден се измисляха какви ли не тъпотии само и само нещо НОВО да се измисли и да се усвоят едни пари ,ама дали изобщо това нещо реално има стойност ,приложение ли ще е ,или нов софтуер за нещо си ,само и само ей така да взмеме парите на едни инвеститори ,сега обаче остават малцината които изобщо добавят стойност ,затов и написах ИТ сектора е балон ,това е балона на измислените компании които при една здрава криза и обедняване рязко ще се свият.
Програмистите тази криза ще усетят здраво хурката
Лапачката в софтуера е толкова голяма, че сигурно могат да карат на 5 греди и 1 успех....
- 1 like
Коментар
-
Уцелил си, факт е. Това , което написах, е че няма никакъв шанс цените да върнат до 2016-18....
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОстанаха 12 дни до нг а някои хотели все още имат свободни места. Идва отрезвяване:
[ATTACH=CONFIG]n4002655[/ATTACH]
Коментар
-
Ако бях чакал да се върнат от 2006 щях да си чакам още. Не хванах "дъното" не се и опитах, просто изчаках няколко години да изтрезнеят продавачите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Стига глупости .
До оня ден се измисляха какви ли не тъпотии само и само нещо НОВО да се измисли и да се усвоят едни пари ,ама дали изобщо това нещо реално има стойност ,приложение ли ще е ,или нов софтуер за нещо си ,само и само ей така да взмеме парите на едни инвеститори ,сега обаче остават малцината които изобщо добавят стойност ,затов и написах ИТ сектора е балон ,това е балона на измислените компании които при една здрава криза и обедняване рязко ще се свият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеАз също потвърждавам,че определени бизнеси също си спестяват разходи от коледни партита…). Отива си високия стандарт с чужите пари, май....
Коментар
-
По принцип да, но нас криза не ни лови...:-)... Недостига в сектора е толкова голям, че има работа за 2-пъти поне повече програмисти у нас.... Така че и да уволнят 100 или 1000 човека някъде другите ще ги вземат за седмица ....
Коментар
-
Сега намерих стари обявявления от чси (след като купих, остана ми някой лев, та бях решил да ставам рентиер), гледайте какво чудо беше тогава и си направете сметката какво предстои:
Ап 92 кв на ул Студентска публикувана на 8,7,2013 цена 135 120 лв - нестанала. Липса на наддаване.
2 ри опуит на 14,02,2014 обявен за 97 320 лв - пак няма купувач.
3 ти опит на 24,11,2014 г - цена 87 600 лв.
Снимки на обвата
Коментар
Коментар