Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеПолитиците прогнозират лихвите да завършат следващата година на 5,1%, според тяхната средна прогноза, преди да бъдат намалени до 4,1% през 2024 г. - по-високо ниво от посочваното по-рано.14:00 USD Interest Rate Projection - 1st Yr (Q4) 5.1% 4.6% 14:00 USD Interest Rate Projection - 2nd Yr (Q4) 4.1% 3.9% 14:00 USD Interest Rate Projection - 3rd Yr (Q4) 3.1% 2.9%
Властите намалиха прогнозите за БВП за 2023 г., повишиха безработицата
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кавръче, ти позна за революция, но в Латинска Америка - Обявиха извънредно положение в Перу
https://blitz.bg/svyat/obyavikha-izv...ews926094.html
- 2 Харесвания
Коментар
-
Политиците прогнозират лихвите да завършат следващата година на 5,1%, според тяхната средна прогноза, преди да бъдат намалени до 4,1% през 2024 г. - по-високо ниво от посочваното по-рано.14:00 USD Interest Rate Projection - 1st Yr (Q4) 5.1% 4.6% 14:00 USD Interest Rate Projection - 2nd Yr (Q4) 4.1% 3.9% 14:00 USD Interest Rate Projection - 3rd Yr (Q4) 3.1% 2.9%
Властите намалиха прогнозите за БВП за 2023 г., повишиха безработицатаLast edited by unimog; 14.12.2022, 22:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Обратно ,не плащаш нищо даже ти връщат и пари .В момента у нас е 20 градуса и сметката е 0.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Обратно ,не плащаш нищо даже ти връщат и пари .В момента у нас е 20 градуса и сметката е 0.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
16000 от 50000 мнения в тази тема са на @nakavrakov1982
Я пак кажи, ама честно, кой има сериозни отклонения?
част от мненията са били в затритата от един специалист оригинална тема с около 100+к мненияпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеКакво ще кажете за това недоразумение -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...&f3=&f4=&f11=2
и дозина гаражи в Ливадите -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...&f3=&f4=&f11=2
- 1 like
Коментар
-
Не съм сигурен, но не мисля че могат да теглят кеш от бинанса, само койни и токени.
Аз мисля, че точно това се случва, ограничават тегленията докато минимизират щетите и направят позитивен ПР. Днес тоя китаеца шефчето им беше направил спейс- говорят си там..... в туитър да се обяснява като кифладжия.. ако не е днес ще е все някога да изгърми.
Бетера е прав, не може децентрализиран койн да го държиш на централизирана "борса" срещу лихва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Теца за мен е недостатък, поне при панелките де, плащаш като поп а не е топло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Теца за мен е недостатък, поне при панелките де, плащаш като поп а не е топло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Да подобрили са се нещата и аз забелязах.
Тогава имаше и много други опции в района...Едни продаваха с довършителни работи на 900 евро на Каблешков директно по спомен, ако не се лъжа бяха дори с ТЕЦ , а не на газ. В МЛ Запад мисля цените бяха по-високи....
Еххх...спомени....:-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знаех ,интересни факти.
Коментар
-
ЗАТОВА ПОДЧЕРТАВАМ ЗАТОВА НИКОГА НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОРАКУЛИ И НЕ СЪСИПВАЙТЕ СЪДБИТЕ НА ХОРАТА!!!!
Апелът ми е, най-вече към тези с претенциите за верни прогнози. Смирете се и се скрийте в бърлогите си!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар