Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
3.05 е нищо и тепърва ще има качвания поне 2 догодина това 3.05 вероятно ще иде над 4.5... проблемът на кредитите е, че се харчат лесно и бързо, а теглещите ги нямат други пари... те банките именно затова копат и гледат нон стоп паричните потоци, но там тъпото е, че при едно захладняване в икономиката паричните потоци много бързо пресъхват.
3.05 е нищо, съгласен съм, за мен проблема е че е 100% увеличение още при първото вдигане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Зет ми емигрант от 7 години стана шеф на отдел в полицията в един от големите американски градове. Имам и две съученички ,които са университетски преподаватели в САЩ.Едно бившо гадже пък е преподавател по"Право"във Флоренция.
Така че много са ти грешни представите.
Между другото и в нашият край не мякаме, но пък е много смешно някой ,който говори на софийски диалект да се подиграва на някой ,че мяка.
Знам че има и изключения - стар приятел и тенис партнер / В Радомир тениса е много популярен/ стана преподавател отдавна в ЛСЕ .Изгубил съм връзка с него от много години, ама мое се върне и стане Мин председател :-) Ама тва са изключения - основното е миячки на чинии, , чистачки на домове, строители и куриери.... Това е мястото на Българите на Запад....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
а като се плаща и главницата....
Ако питаш мен вече си е проблем за фирмата, а когато това се пренесе на ипотеките?
Колкото и да не им се иска на банките ще го направят. Въпроса е колко от кредитополучателите вървят по ръба на бръснач преди увеличение?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Защото не е въпрос на качества, а на произход в Европа. Проверено неколкократно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако се плаща само лихвата имаш едно увеличение на месечния разход от 4375 на 8895, което наложено на размера на кредите не е много
проблем ще стане като иде на 5 или 6 и в същото време се разбута бизнес средата и приходите съответно...
Ако питаш мен вече си е проблем за фирмата, а когато това се пренесе на ипотеките?
Колкото и да не им се иска на банките ще го направят. Въпроса е колко от кредитополучателите вървят по ръба на бръснач преди увеличение?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Абе що така подценяваш близките си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДа не ви развалям седянката, но малко информация относно лихвите.
Фирмен кредит от 3.5 млн лв от днес е с лихва 3.05, до вчера беше с 1.5 %, както искате го разбирайте.
проблем ще стане като иде на 5 или 6 и в същото време се разбута бизнес средата и приходите съответно...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
В Красна Поляна ли е бил имота за който са го питали?
Точно така, Красна поляна, София-център
Коментар
-
Всъщност не ми дреме хич тая тема. Не съм изтъквал, но и никога не съм имал проблем. Всъщност и като говор не могат да ме усетят , че не съм Софиянец - нямам акцент грам, но мога да пусна Шопски ако поискам за шоуто , както и жена ми няма макар в нейният край да се мяка много от всички.... Та за нея - жена ми работи в СУ макар и да е от провинцията. Никога , ама никога не би могла да работи в еквивалентен университет на Запад, както децата ни и внуците ни и т.н. ако са родени там....
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
В Красна Поляна ли е бил имота за който са го питали?
дори съм сигурен, че е написал и конкретна годинапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Наскоро в коментар питали Джером Пауъл след изказване, да си купуваме ли имот сега ,Джером замълчал и отговорил...Може да почакаме малко с покупката ...препоръка е
Коментар
-
Всъщност не ми дреме хич тая тема. Не съм изтъквал, но и никога не съм имал проблем. Всъщност и като говор не могат да ме усетят , че не съм Софиянец - нямам акцент грам, но мога да пусна Шопски ако поискам за шоуто , както и жена ми няма макар в нейният край да се мяка много от всички.... Та за нея - жена ми работи в СУ макар и да от провинцията. Никога , ама никога не би могла да работи в еквивалентен университет на Запад, както децата ни и внуците ни и т.н. ако са родени там....
Така че много са ти грешни представите.
Между другото и в нашият край не мякаме, но пък е много смешно някой ,който говори на софийски диалект да се подиграва на някой ,че мяка.Last edited by mirodes; 12.12.2022, 21:43.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Наскоро в коментар питали Джером Пауъл след изказване, да си купуваме ли имот сега ,Джером замълчал и отговорил...Може да почакаме малко с покупката ...
Коментар
Коментар