IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

По време на комунизма самият аз бях дете. Няма как да съм отглеждал деца.
    За сега говоря, не за комунизма. Ще борим ли демографската криза, или ще ревем като вдовица за … колко сме зле и как изчезваме, всичко е скапано и навсякъде има боклуци и кофтори, които се обезценяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ала - бала
      а ако видиш данните преди 1989-та ще ти се дореве

обърни внимание какво се случва след пукането на миналия балон, когато всички бяха лъвчета на каквото се правиш сега.... рязък спад в раждаемостта и доста хора изчезнали навън.

тъжно е, но това са реалностите.

прави впечатлние, че за разлика от цикъла преди влизнането ни в ЕС и помпането на тогавашния оптимизъм... в настоящия нямаме 'разможаване' на градското население на Варна, а това важи и за другите ни градове - това е много лош показател и не ми се мисли, когато ни натисне рецесията как точно ще просперираме и как ще се размножим, че да напълни това, което се строи в момента

ааа да всичко са фалшиви обяви, фалшива статистика, а ти си видял майки с деца в градниката до вас и затова всичко е наред.... не ми се качва снимка с щраус заврял главата си в топъл пясък..
      Инвеститори заврели глава в пясъка, гледка неприятна визуално и виртуално. Урокът, който предстои ще бъде брутален.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хъм, ако вярваш, че ще има голям спад на цените продавай веднага. Няма проблем и да се забавиш ,но тогава трябва да изчакаш следващото поскъпване и тези пари които ще вземеш сега няма да можеш да ги вкараш при бъдещия спад.
        Аз не продавам. Голям голям, колко да е голям? Жилищата, които стават за живеене едва ли ще паднат повече от 30%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
          А населението по байтошово време беше девет милиона. Какви времена бяха, а? Ти колко деца отгледа през това време?
          По време на комунизма самият аз бях дете. Няма как да съм отглеждал деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Населението на област Варна през 2011г е било 475074 души, а през 2021г 432198.Намаление с 43 хиляди души. Населението на област Пловдив през 2011г е било 683027 души,а през 2021г 634497 души. Намаление с 49 хиляди души.
            А населението по байтошово време беше девет милиона. Какви времена бяха, а? Ти колко деца отгледа през това време?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ала - бала

обърни внимание какво се случва след пукането на миналия балон, когато всички бяха лъвчета на каквото се правиш сега.... рязък спад в раждаемостта и доста хора изчезнали навън.

прави впечатлние, че за разлика от цикъла преди влизнането ни в ЕС и помпането на тогавашния оптимизъм... в настоящия нямаме 'разможаване' на градското население на Варна, а това важи и за другите ни градове - това е много лош показател и не ми се мисли, когато ни натисне рецесията как точно ще просперираме и как ще се размножим, че да напълни това, което се строи в момента

ааа да всичко са фалшиви обяви, фалшива статистика, а ти си видял майки с деца в градниката до вас и затова всичко е наред.... не ми се качва снимка с щраус заврял главата си в топъл пясък..
              Чакаме понижението. От 2012 до сега. Миналия балон, този балон, бъдещия балон. Не ти ли е неудобно да продължаваш да се излагаш?

Коментар

Не е зле. Варна е пълна с деца и млади семейства
                Варна и Пловдив са областите увеличили населението си през 2021. Обаче трябва да пишем обратно на това което се случва реално, за да си докажем понижителските теории. Магнит е тая тема…
                Населението на област Варна през 2011г е било 475074 души, а през 2021г 432198.Намаление с 43 хиляди души. Населението на област Пловдив през 2011г е било 683027 души,а през 2021г 634497 души. Намаление с 49 хиляди души.

Коментар

Не е зле. Варна е пълна с деца и млади семейства
                  Варна и Пловдив са областите увеличили населението си през 2021. Обаче трябва да пишем обратно на това което се случва реално, за да си докажем понижителските теории. Магнит е тая тема…
                  ала - бала

Last edited by bertram; 01.02.2023, 13:03.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Този месец идват съобщенията за МДТ. В случай, че обявят увеличение за следващите три години до общо 100%, за да компенсира инфлацията, която в крайна сметка е навсякъде, какъв ли ще е ефекта спрямо цените на имотите?
                    Айде тоя пък увеличи данъците със 100 процента. Няма да има увеличаване на данъците тази година. Но може все пак да ни бомбардират, не губете надежда

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Никакво продаване, имота е най-добрата инвестиция срещу инфлацията в България.
                      Не бе, как. Продаваш и слагаш на два процента лихва за 5 години, при 30 процента инфлация. Чиста работа. Кеща е цар. Всъщност тук се твърди че има дефлация, тъй че всичко е точно, хахах

Коментар

Дейност на местата за настаняване в област Варна през ноември 2022 година

През ноември 2022 г. в област Варна са функционирали 132 обекта с над 10 легла – хотели, мотели, къмпинги, хижи и други места за краткосрочно настаняване. Броят на стаите в тях е 5.1 хил., а на леглата – 10.9 хиляди.

Общият брой на нощувките в областта във всички места за настаняване, регистрирани през ноември 2022 г., е 52.4 хиляди. Българските граждани са реализирали 24.4 хил. нощувки, а чуждите – 28.0 хиляди.

Това прави средно по около 1700 нощувки на ден на гости, т.е. около 1700 жадни за потребление люде, колкото е капацитета на едно и полувина метро влакче в София.

Респект към този огромен човешки потенциал, който Варненските молове трудно побират -

https://www.nsi.bg/tsb/2023/01/24/%d...b2-%d0%be-832/

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/7590162
                        Уни откъде ги намираш тези данни нз . Слагам ти 100+.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Във Варна, както пише и сега е в нищото. С парите може да си купи в София, само да не купува отново в ливади, вади ,долини и бучимиши
                          Може, но НИЩОТО го влече....не тулата , тя е материална и може да се ползва реално :-)

Коментар

Този месец идват съобщенията за МДТ. В случай, че обявят увеличение за следващите три години до общо 100%, за да компенсира инфлацията, която в крайна сметка е навсякъде, какъв ли ще е ефекта спрямо цените на имотите?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ако продаде ще набие кеша в нищото... Може и да е добре, но надали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Ако продаде ще набие кеша в нищото... Може и да е добре, но надали :-)
                                Във Варна, както пише и сега е в нищото. С парите може да си купи в София, само да не купува отново в ливади, вади ,долини и бучимиши

Коментар

X