Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
прав си, сори.
изнервен съм от зеленото
сега и лихви по ипотечките искат да вдигат
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
В Сащ е така, в Европа има да почакаш..., а аз съм селянче, не съм Софиянец кореняк / от Карлово учил в Пловдив/ като Кавръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тия данни на НСИ са неточни,щото не е задължително при емиграция да се смени адресната регистрация. Затова истината лъсва при преброяването. Не случайно очакваха намалението да е с 500 хиляди, а то се оказа с 850 хиляди души за 10 години.
Колкото до българите в чужбина-второто поколение са напълно интегрирани, а третото са си чисти немци,испанци и така нататък. А в САЩ пък на никой не му пука откъде си.
Колкото до презрението-и в тоя форум някои софиянци с презрение се отнасят към мен затова ,че не живея в София, така че недей точно тая тема да засягаш. Всеки е наясно какво е отношението на софиянци към хората от провинцията.Твоя приятел Лорда почти всяка вечер ми се подиграва,че живея в къща на село,а не в панелка в Люлин.
Коментар
-
Е бива ли така да приказваш за Гоцето ?! То е БЕТОН !.....Кога съм казал нещо лошо за Папура ?
изнервен съм от зеленото
сега и лихви по ипотечките искат да вдигатпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хм... те на тези цени ли за взимали, че им смяташ % ако да грабвай новия чифт маратонки и давай турче по строителите да вземеш нещо на зелено за по 1800-2000 кв и ще си като немски фонд...
Ако смятам доходността ми през цената която съм плащал, то не мога да сметна колко много процента са сега...ама не е тва начина... поне за мен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И какво им е на Мароканците? Виж как прегазиха Португалия, Белгия, Испания...Нищо чудно и франсетата да го отнесат. Защо мислиш дребния полуграмотен крадец Ганьо за по-добра стока от Фанатизирания Хасан?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имаше, от 2020 години насам миграцията е положителна за страната. Живееш в миналото.
По-високите доходи там вървят с много по-високи разходи и най важното и 5 поколения нататък ще бъдат чужденци.... Никакви пари не могат да компенсират това....Ето Берти колко пъти е бил обиждан за произхода му тук във форума ? Макар и аз лично да не знам нищо лошо за Арменците,,,имах и гадже Арменка едно време за кратко ..... Не мислиш ли че е несправедливо ?
Защо си мислиш , че Българите които са били презирани от векове и хилядолетия на Запад по религиозно, етническа или комунстическа причина биха имали по-добро бъдеще ?! аПсурТ....
Колкото до българите в чужбина-второто поколение са напълно интегрирани, а третото са си чисти немци,испанци и така нататък. А в САЩ пък на никой не му пука откъде си.
Колкото до презрението-и в тоя форум някои софиянци с презрение се отнасят към мен затова ,че не живея в София, така че недей точно тая тема да засягаш. Всеки е наясно какво е отношението на софиянци към хората от провинцията.Твоя приятел Лорда почти всяка вечер ми се подиграва,че живея в къща на село,а не в панелка в Люлин.Last edited by mirodes; 12.12.2022, 21:24.
Коментар
-
Видя ли колко е доходността в Мюнхен ? За тези имотни компании предвид сложността да актуализират наемите е под 2%.....
Шшшшт тихо, тъщата е велика :-)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И какво им е на Мароканците? Виж как прегазиха Португалия, Белгия, Испания...Нищо чудно и франсетата да го отнесат. Защо мислиш дребния полуграмотен крадец Ганьо за по-добра стока от Фанатизирания Хасан?
Кажи ми едно нещо, с което България да се е прочула след 1994-та...освен с корупцията и беззаконието? Нас ни отказаха за Шенген, защото не сме правова държава. Мразят ни навсякъде в Европа, като чуят българи и се хващат за джобовете, за да не ги окрадем. Славата ни е на крадци и измет, затова и гледат дори на мюсюлманите с по-добро око.
Кой от ''Българите'' краде на Запад мисля всички освен теб са наясно, но си прав, че ни мразят. А що да се бутам там тогава между шамарите ?!
ПП На мюзлитата които са 95% млади мачовци / по Евго/ ще се гледа с добро око разбира се...Те онодят всички подред без оглед на пол, възраст раса., съгласие..дупка да има....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 12.12.2022, 21:20.
Коментар
-
Напротив-там населението е много по-многобройно и за големите градове винаги ще има потенциални мигранти от останалата част на страната .В България първо младите хора все повече намаляват,второ София се конкурира с другите големи градове в Европа, където доходите са в пъти по-високи.Със средна заплата 900 евро в София нали се сещаш защо има такава висока емиграция.
По-високите доходи там вървят с много по-високи разходи и най важното и 5 поколения нататък ще бъдат чужденци.... Никакви пари не могат да компенсират това....Ето Берти колко пъти е бил обиждан за произхода му тук във форума ? Макар и аз лично да не знам нищо лошо за Арменците,,,имах и гадже Арменка едно време за кратко ..... Не мислиш ли че е несправедливо ?
Защо си мислиш , че Българите които са били презирани от векове и хилядолетия на Запад по религиозно, етническа или комунстическа причина биха имали по-добро бъдеще ?! аПсурТ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНакавръче, ти май не си прочел последното изречение в статията, която си постнал:
"Те ще растат заедно с инфлацията, както се случва, откакто има пазарна икономика в България. До момента, на база 25-годишни анализи, всяка година цените на апартаментите в София се се покачвали средно с 12%. Смятаме, че тази тенденция ще се запази."
Коментар
-
Демографската структура на Запад е само една идея по-добра...не много....освен ако не броиш афганистанците и радостните от победите Мароканци / нали ги гледаш по новините ?/
Кажи ми едно нещо, с което България да се е прочула след 1994-та...освен с корупцията и беззаконието? Нас ни отказаха за Шенген, защото не сме правова държава. Мразят ни навсякъде в Европа, като чуят българи и се хващат за джобовете, за да не ги окрадем. Славата ни е на крадци и измет, затова и гледат дори на мюсюлманите с по-добро око.
Коментар
-
Еми той е семеен с 1 дете и не живее в София, но работи тук...Пътува всеки ден като в Щатите схемата....
Коментар
-
Ами много ясно,че млад човек със собствено жилище в София няма да иска да емигрира. Щото в България купонът тече.Нещата са доста различни за семейства с деца. Още повече такива, които нямат жилище в София. Така и така ще живеят под наем,по-добре да живеят под наем в град с по-високи доходи и уредена градска среда.
Коментар
Коментар