If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нашия човек обаче казва по-добре празен апартамент отколкото нисък наем.
След седмица бившия наемател се съгласил с новия наем и ако можело да се върне. Естествено бил порязан.
та такива ми ви случки…
А-Ми, че ти вярваш ли на такива небивалици?
Уж наемателят се съгласил на искания наем... пък хазяинът взел, че се фръцнал...
Че аз като гледам обявите - наемът на двустайните паднал до 175 евра на месец....
Явно желаещите да отдават под наем във Варна са твърде много...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Не само наемите се качват, не само че рекордно 12% от апартаментите са празни, не само че искат годишен доход от наемател 40 наема ами има вече и предплащане 6 наема.
УЖАСТ!!! От тия работи 1/3 да се пренесе в БГ и обзавеждането за деЦки в Айко ще бъде изчерпано.
Последния влак, на който да качат и повозят останалите желаещи тухло-инвеститори.
Иначе си прав, че мечтите са едно, а реалностите друго.
Явно не знаеш как функционират лихварите.
Аз ако съм лихвар, и ако всички стоки, които си купувам през последната година са поскъпнали с 30-40% дали ще продължа да пускам на аванта кредити на 2-3% годишна лихва и да се хваля, че с тези 2-3% имам рекордна печалба?
Щом отпускат кредити при минимум 20% самоучастие, са сметнали такъв 20% спад, защото това са и техни жилища.
Сега, БГ банки явно са знаели, че през 2023г ще трябва се вдигат лихвите, така или иначе, и са решили да забавят до края на 2022г, та белким представят по-добри печалби и отчети и намажат добри бонуси.
Щото при вдигане на лихвите, човекопотока за туули спира и бонуси - йок.
А, отделно има(ше) и натиск от правителството за това поради разбираеми причини.
Не само наемите се качват, не само че рекордно 12% от апартаментите са празни, не само че искат годишен доход от наемател 40 наема ами има вече и предплащане 6 наема.
...и сега чакаме и в София да стане така. Е няма да стане...
Току що си говорих с приятел от махалата, варненец с няколко апарта във Варна които отдава под наем. Та връчил той предизвестието за новия (по-висок) наем и наемателя се изнесъл в студа.
Нашия човек обаче казва по-добре празен апартамент отколкото нисък наем.
След седмица бившия наемател се съгласил с новия наем и ако можело да се върне. Естествено бил порязан.
Коментар