Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Не правя защото няма съществена разлика в случая. Подчертах че се хващаш за сламки и всичките ти логически съждения пропаднаха по-най нелепия начин. Прочита ти на правните текстове сам си противоречи. Ти от нищо не разбираш и се преструваш на някакъв експерт.
Един въпрос с понижена трудност: Органите на реда ще се отзоват ли, ако се оплачеш в 10 часа за нарушаване на общественият ред?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic
Не правиш разлика между Наредба и Закон, но си много компетентен?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Това може да бъде оспорено в съда, но дотук с безплатното обучение!
Още от преди 20 поста си личеше, че си брокер!
Имаш още много да учиш!
Това не е Закон, а Наредба!
В правото всичко, което не е забранено е позволено, но ти си тежък случай!
Ами като не е забранено правилника на собствениците да забранява шума изцяло, позволено ли е бе мозък? По твоя правен принцип. Как може да продължаваш да спориш по това а не можеш да видиш един правилник от по скъпа сграда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мм и кой според теб е създал най-четената тема?
лаконичния квартирант ли?
Ако не бяха смислените коментари на Laconic отдавна да бях забравил изобщо за съществуването на investir.bg!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Освен, че нямаш доблест си и страхливец!
Нямам нищо общо с този ник и модераторите могат да го докажат!
Вие си мислите, че щом вие го играете този театър с няколко ника и другите правят като вас, но ние имаме чест и достойнство!
Благодаря на ВМПП за подкрепата, опитвам се да предвидя икономическата ситуация, но вашата помощ винаги е добре дошла!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеХохох
Те и на един друг редовен участник, всъщност най редовният, прогнозите му се сбъдват, нищо че имаше пари за апартамент, пък сега няма и за гараж.
този спайк, който направиха имотите след кацането на ковида - не е фундаментално подплатен и това вече става ясно на развитите пазари с години традиции .
е тук сме малко аджемии и ще попляскаме с ръце още някой и друг месец ... сефте
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мм и кой според теб е създал най-четената тема?
лаконичния квартирант ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПринципно, не ме интересува, кой , кой е това е работа на модераторите, може да сте просто от един офис, интересното е за дефлацията да кажете и за Свилоза, ХА СЕГА!
Нямам нищо общо с този ник и модераторите могат да го докажат!
Вие си мислите, че щом вие го играете този театър с няколко ника и другите правят като вас, но ние имаме чест и достойнство!
Благодаря на ВМПП за подкрепата, опитвам се да предвидя икономическата ситуация, но вашата помощ винаги е добре дошла!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
По-късно ще ти кажа как!
Само не мога да проумея защо нямаш бан? Ти си най- големия провокатор във форума! Мненията ти имат нулева стойност!
лаконичния квартирант ли?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеХохох
Те и на един друг редовен участник, всъщност най редовният, прогнозите му се сбъдват, нищо че имаше пари за апартамент, пък сега няма и за гараж.
на мен ми се разсърди като споделих, че има шанс да купи външно парко място
със "спестения" кеш + малко потребителски
интересно защо на мен се сърди а не на бъртрам
сякаш аз му нашепвах, да стиска кеша и да чака на гюме за промоциипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Новониковия хвали изтъркания си ник. Класика в жанра, Анализите му се сбъдвали, нито една дефекация по темата /не бих я кръстил анализ/ не се е сбъднала, нито цените на жилищата, нито на наемите са паднали, нито съществува дефлация, при рекордна инфлация, която ЦБ се опитват да укротят, само приказки на женския пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Новониковия хвали изтъркания си ник. Класика в жанра, Анализите му се сбъдвали, нито една дефекация по темата /не бих я кръстил анализ/ не се е сбъднала, нито цените на жилищата, нито на наемите са паднали, нито съществува дефлация, при рекордна инфлация, която ЦБ се опитват да укротят, само приказки на женския пазар
Коментар
Коментар