Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВ Щатите поставят рекорди спрямо 2008 година по БРУТАЛЕН СПАД В ИМОТНИЯ ПАЗАР !
Брутално. Това е най-добрият начин да се опише четвъртото тримесечие на KB Home, в което процентът на анулирани купувачи скочи до 68%. Тази цифра е по-малка от 13% процента на анулиране на публично търгуваните жилищни строители спрямо периода от предходната година. Той също така надмина пиковия процент на анулиране в индустрията от 47% през най-мрачните дни от катастрофата от 2008 г.
https://fortune.com/2023/02/20/housi...tion-builders/
The housing market correction just took a new turn !!
Това е с днешна дата ,да се споделяпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
В България сектор НИ чака с трепет първа пролет и с надежата, че купувачите ще изпълзят от бърлогите, ще видят малко слънце, ще се заредят с позитивно мислене и някой кредит и ще тръгнат на пазар. Март месец ще бъде интересен, а резултатите ще се видят по-нататък.
нещо за оптимистите с парички
https://www.google.com/maps/place/40...!4d-74.0248637
не е много далче от Манхатън
$ 375К
Last edited by bertram; 21.02.2023, 10:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
В Щатите поставят рекорди спрямо 2008 година по БРУТАЛЕН СПАД В ИМОТНИЯ ПАЗАР !
Брутално. Това е най-добрият начин да се опише четвъртото тримесечие на KB Home, в което процентът на анулирани купувачи скочи до 68%. Тази цифра е по-малка от 13% процента на анулиране на публично търгуваните жилищни строители спрямо периода от предходната година. Той също така надмина пиковия процент на анулиране в индустрията от 47% през най-мрачните дни от катастрофата от 2008 г.
https://fortune.com/2023/02/20/housi...tion-builders/
The housing market correction just took a new turn !!
Това е с днешна дата ,да се споделя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАз изложих своите икономически обосновани аргументи относно инфлацианните влияния влияещи на цените на недвижимите имоти, а бях засипан от ненужен и непредизвикан хейт от хора, които не инвестират в подобен актив, а мечтаят да се сриват цените на тези активи, респективно намаляване на националното богатство. Винаги ще водя борба с подобни хора, настроени срещу държавата и собствеността, но знам, че битката ще е неравна, предвид увеличаващото се неравенство и увеличения брой на хора извън нормалния ровен на стандарт и съществуване, които същевременно имат достъп до социални мрежи и са недоволни от собствения бит и за това обвиняват държавата и системата на разпределение на блага, но не намират причина за собствените им неудачи и затова атакуват цените на имотите, които намират за непосилни, не защото просто са плод на пазарни равновесия, а на тяхното субективно възприятие за невъзможност да ги закупят.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аз изложих своите икономически обосновани аргументи относно инфлационните измерения, влияещи на цените на недвижимите имоти, а бях засипан от ненужен и непредизвикан хейт от хора, които не инвестират в подобен актив, а мечтаят да се сриват цените им, респективно намаляване на националното богатство. Винаги ще водя борба с подобни хора, настроени срещу държавата и собствеността, но знам, че битката ще е неравна, предвид задълбочаващото се неравенство и увеличения брой на хора извън нормалния уровен на стандарт и съществуване, които същевременно имат достъп до социални мрежи и са недоволни от собствения бит и за това обвиняват държавата и системата за разпределение на блага, но не намират причина за собствените им неудачи и затова атакуват цените на имотите, които намират за непосилни, не защото просто са плод на пазарни равновесия, а на тяхното субективно възприятие за невъзможност да ги закупят.Last edited by Bailor; 21.02.2023, 07:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Задачка: Върнете се назад във всички ваши мнения и намерете нещо положително за Родината и народа ни, ако не намерите такова мнение, означава, че аз съм прав. Не може, Arana жената да е успял юрист в Испания и да намира положителни страни в държавата ни, а някой, тотално неизвестен индивид, като професия и социален статус, да се фокусира само върху негативи, това ми дава отговор за положението ви в тази социална стълбица. Сега достатъчно ли бях ясен?
Може ли да ми посочите норма, където пише, че съм длъжен да давам "положителни" оценки?Last edited by fred23; 20.02.2023, 22:22.
Коментар
-
Задачка: Върнете се назад във всички ваши мнения и намерете нещо положително за Родината и народа ни, ако не намерите такова мнение, означава, че аз съм прав. Не може, Arana жената да е успял юрист в Испания и да намира положителни страни в държавата ни, а някой, тотално неизвестен индивид, като професия и социален статус, да се фокусира само върху негативи, това ми дава отговор за положението ви в тази социална стълбица. Сега достатъчно ли бях ясен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеT'ва първото за бай ти Ганя - няма как да се случи!
За второто: ми га скачаше сир'ниту - викаха ша скача и имотето.
Ся почна'а да излизат статии как сир'ниту пада - ко ша ста'а с имотиту?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение
Може ли да ми цитирате къде съм "плюл" по Родината?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене пишете пили
давайте за имотите и цените
За второто: ми га скачаше сир'ниту - викаха ша скача и имотето.
Ся почна'а да излизат статии как сир'ниту пада - ко ша ста'а с имотиту?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
Не се обиждай, но единствените сериозни и ВАЖНИ предмети са математика, БЕЛ и чужди езици! Не случайно географията не влиза в балообразуването след 7ми клас. Иначе на мен в училище любимия предмет ми беше географията, но нищо полезно не ми е донесло...
За щастие засега потомството ми учи в училище, което е в топ 10 след 7ми клас за София. За напред от него си зависи дали ще мие чинии или не...
Коментар
-
Заплахи, айде стига бе,да нямаш някакви параноидни проявления в характера?
Заплашен си единствено от бедност, не и аз за да заплашвам хора стоящи на десетки стъпала по-долу в социалната стълба, нямам мотив, ако ти е ясен термина
Коментар
Коментар