Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Аз ще купувам след две години, не бързам, но ти ще си отново тук с нов ник, ще киснеш по цял ден във форума и отново ще обясняваш колко си щастлив! Идилия! Що си мислиш, че някой ти вярва? Допускаш една основна грешка, не отчиташ таимингът при покупка на имот, а това означава само едно, че имаш скрит интерес!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лихвите в Щатите ще минат 5% В Европата ще ударят 4% поне минимум.
У нас очаквам 5 % по депозити и 13 %по потребителски кредити ,ипотеките ще идат на 7 % до 2024 година ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеhttps://m.dir.bg/business/ikonomika/...-tsyala-evropa
Германия даде обезпокоителен сигнал за цяла Европа
Плодовете започват да зреят!
У нас очаквам 5 % по депозити и 13 %по потребителски кредити ,ипотеките ще идат на 7 % до 2024 година ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Във Варна, читаво ново строителство под 1500 просто няма. Да хвърля капата този който намери хубав имот под 1500.
Холандската каравана, жива ли е още ??
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://m.dir.bg/business/ikonomika/...-tsyala-evropa
Германия даде обезпокоителен сигнал за цяла Европа
Плодовете започват да зреят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, интересно ще е понижителя от последния ден Laconic да съобщи...моите покупки са 1994г., 2002г., 2010г., 2020г. и 2021г.
ПП Продажби нямам.
Последното беше гарсониера във Бургас, припомни ми, ако искаш размера и града за предпоследното, за един авер питам ;;
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Аз ще купувам след две години, не бързам, но ти ще си отново тук с нов ник, ще киснеш по цял ден във форума и отново ще обясняваш колко си щастлив! Идилия! Що си мислиш, че някой ти вярва? Допускаш една основна грешка, не отчиташ таимингът при покупка на имот, а това означава само едно, че имаш скрит интерес!
- 1 like
Коментар
-
Общежитието което обитавам е панелно. Не се притеснявам. Да му мислят собствениците. Вдигам си чантата и наемам друг имот ако се срути сегашната ми квартира.
Коментар
-
Във Варна, читаво ново строителство под 1500 просто няма. Да хвърля капата този който намери хубав имот под 1500.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Това, че ти нямаш продажби (засега) означава ли, че и останалите спекуланти с НИ нямат? Мойте аматьорски наблюдения на пазара показват, че продавачите се увеличават за сметка на купувачите! А лихвите по ипотеките са все още най-ниските в Европа...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Нищо не чакам приятел, аз повече от един гараж няма купувам, дърт съм вече, само вашият понижителен сеир ще наблюдавам. Вие като не сте купували овреме, сега ще купувате скъпо., при мен родата е уредена, горчивата дъвка остава за вас, за мен нектара от цвета..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Това, че ти нямаш продажби (засега) означава ли, че и останалите спекуланти с НИ нямат? Мойте аматьорски наблюдения на пазара показват, че продавачите се увеличават за сметка на купувачите! А лихвите по ипотеките са все още най-ниските в Европа...
Всички други само купуват. Народа е казал: имот се продава само в краен случай (болест, да се изучат децата или ако е наследствен и трябва да се подели)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар