Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Самият факт, че е написано на обявата Борово е ясно всичко след като е на километър от Борово :-). Дори не е близо.
Разбирам че при теб нещата са се получили и мога да те поздравя, но за мен други неща са показателни - сграда която я продаваха около 5 години включително и над година след Акт 16 не ми я фали :-) При сигурно похарчени няколко милиона за интернет реклама , че ми излизаша на всяка страница през тези 5 години :-)
При моят любим инвеститор сградите се продават за 5 дни още на тъмно зелено :-)
Мястото за скъпи пентхаузи не е в Ливадите.... В твоята сграда по-може да се излъже някой щото поне е запомняща се на външен вид....
Пентхауз по-може километър нагоре в частта на Бояна при Артекс комплекса или онзи другият. до него забравих му името...разликата с Ливадите е огромна пак. Ама и там на по 1200 евро ги продаваха с години апартите / като твоята сграда/....Явно няма кандидати достатъчно.
Как да го напиша - у нас има не повече от 10 000 човека , да не кажа 1000 които могат да платят толкова пари за жилище. Никой няма да избере Ливадите за тази цел, колкото и да е хубав апарта иначе :-)
грешиш и за предното число, бих допълнил.
а, че никой не би избрал ливадите ще се съглася
но с уговоркатаа, че доста хора не познават кварталите в столицата.Last edited by ratten; 31.01.2023, 00:00.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Бях си наумил на следващия ден да ходя на оглед, че бях отпуска, но се разболях с висока температура и пропадна огледа. После оздравях и показах обявата на жената, но тя нещо не го хареса, като обзавеждане, но все пак я навих да го видим. Докато бях болен и убеждавах жената, че си заслужава имота минаха 2 седмици и апартамента замина - вече го няма в обява. Бях сигурен, че бързо ще се продаде (малко ме е яд, че го изпуснах, поне можеше да го видя и да се разочаровам на живо за да не ме е яд сега).
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За тези какво ще кажеш?
1)
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66801071252789
Може би сградата с най-добра локация в Изток от новите такива. Друг е въпросът доколко е качествена.
Чудя се дворчето дали е собственост (не ми се вярва да дадат половината двор само на 1 апарт). Ако да, само то струва сигурно над 1000 Евро квадрата. Тази сграда на зелено вървеше по 2500 преди 3-4 години.
2)
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66747301924362
Добре е направено вътре, а локацията е номер 1 - къщетата срещу Ам. Посолство, много баровско място. Последният етаж естествено не е добре, но пък има гледка. Топ имот е според мен.
Второто е ок, имаш зеленина, простор и гледка. Тия скосове малко развалят впечатлението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕ такъв виден конспиратор като тебе как се движи без алуминиева шапка?
Коментар
-
Това с двора по спомен го продаваха до преди няколко месеца на 1700....Никога, ама никога не бих купил на партер с двор....
Второто по-става - ново е покрива ще издържи още десетина години.... Там тази зона ми е особена малко. Не ми харесва близостта на посолството ако е прекалена.....има кви ли не излъчцания и проблеми. Ще ти дам и пример когато се преместихме преди 15 години примерно в Гоцето се разхождахме и опознавахме парка.... с фотоапарат на шията ...Беше страхотен ден , а жена ми как да го напиша скромно тогава беше задяване от Визаж непрекъснато .....как да не я снимам - тогава цифровите фотоапарати навлизаха тепърва.... Та праихме си снимки близо до посолството / а аз не знаех тогава че това там е посолството нямах идея..../ и изведнъж некви с автомати като изкочиха дай фотоапарата 2 часа разправии стаички, кви сте що снимате.....аре по-добре не в тази зона. след това като сме в парка никога не приближаваме зоната на посолството....
Ако това беше проблем целият квартал Изток и Докторски да са изпомрели досега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеПентхауз по-може километър нагоре в частта на Бояна при Артекс комплекса или онзи другият. до него забравих му името...разликата с Ливадите е огромна пак. Ама и там на по 1200 евро ги продаваха с години апартите / като твоята сграда/....Явно няма кандидати достатъчно.
Как да го напиша - у нас има не повече от 10 000 човека , да не кажа 1000 които могат да платят толкова пари за жилище. Никой няма да избере Ливадите за тази цел, колкото и да е хубав апарта иначе :-)Кошера отстреща на безумни цени масово е разпродаден. Говорим за средно 3К евро на квадрат на фаза картинка като високите етажи стигат до 4-5К с ддс. На Артекс новите проекти в Изток/Дианабад (Диамантите и Хармония) е подобно положението. Все пак това са сгради с по 200 апартамента всяка.
Как се казва любимият ти строител? Предимно с Артекс и Софбилд съм работил аз, за твоя строител с такава легендарна репутация не се сещам и ще съм благодарен да разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИ колегана ivanvg93 и аз преди време зададохме прост въпрос: Какво точно работят нашите понижители, че предричат срив и рецесия на всичко+ IT специялистите, телефонистите и всьо, що купува имоти, а те остават незасегнати от тази потенциялна криза, която пророкуват. Какво работят тези недосегаеми личности?
Не знам това добре ли е за криза като защита ,ти ще кажеш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение... Там тази зона ми е особена малко. Не ми харесва близостта на посолството ако е прекалена.....има кви ли не излъчцания и проблеми...
Коментар
-
Траичо, добрите неща след тази случка ако не си разбрал все още приключват за дни....Понякога и за часове....Левчо може да ти разкаже , ако му се занимава какво направиха с Маверик....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За тези какво ще кажеш?
1)
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66801071252789
Може би сградата с най-добра локация в Изток от новите такива. Друг е въпросът доколко е качествена.
Чудя се дворчето дали е собственост (не ми се вярва да дадат половината двор само на 1 апарт). Ако да, само то струва сигурно над 1000 Евро квадрата. Тази сграда на зелено вървеше по 2500 преди 3-4 години.
2)
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66747301924362
Добре е направено вътре, а локацията е номер 1 - къщетата срещу Ам. Посолство, много баровско място. Последният етаж естествено не е добре, но пък има гледка. Топ имот е според мен.
Второто по-става - ново е покрива ще издържи още десетина години.... Там тази зона ми е особена малко. Не ми харесва близостта на посолството ако е прекалена.....има кви ли не излъчцания и проблеми. Ще ти дам и пример когато се преместихме преди 15 години примерно в Гоцето се разхождахме и опознавахме парка.... с фотоапарат на шията ...Беше страхотен ден , а жена ми как да го напиша скромно тогава беше задяване от Визаж непрекъснато .....как да не я снимам - тогава цифровите фотоапарати навлизаха тепърва.... Та праихме си снимки близо до посолството / а аз не знаех тогава че това там е посолството нямах идея..../ и изведнъж некви с автомати като изкочиха дай фотоапарата 2 часа разправии стаички, кви сте що снимате.....аре по-добре не в тази зона. след това като сме в парка никога не приближаваме зоната на посолството....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.01.2023, 23:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз не търся инвестиция, а по-голямо семейно жилище. Много ясно, че трябва аз и жена ми да го харесаме за да го купим, а не единия да има резерви към имота и после да натяква на другия, ама защо го взехме тоя боклук и айде кавги и т.н... Инвестиция бих си правил сам ако си я плащам сам, жена ми е с почти равен на моя доход и евентуална ипотека ше я плащаме заедно. Засега наистина съм само писател (все пак очаквам срив на цените) но ако изкочи нещо наистина добро и да ми е по джоба ще го взема.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.01.2023, 23:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да се научиш да си правиш инвестициите сам
и само да ги съобщаваш, като си ги приключил
освен ако не си в положението на един активен писател,
който се налага да презентира всяка идея на родителите си,
които са и инвеститори,
но в неговия случай така е по-добре
После питах тъщата и ми спря имотното развитие ....:-) Няколко ОГРОМНИ пропуска щото да не съм зимал ипотечка....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.01.2023, 23:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да се научиш да си правиш инвестициите сам
и само да ги съобщаваш, като си ги приключил
освен ако не си в положението на един активен писател,
който се налага да презентира всяка идея на родителите си,
които са и инвеститори,
но в неговия случай така е по-добре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Е, стига деВ съседната сграда A3 на Софбилд (на 100 метра) по 500К и кусур евро са обзаведени тристайни 120кв чиста площ, без гледка и 5 квадрата тераса. Например - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...fef&f1=1&fe7=1 Познавам собственика. На огледи му идват предимно чужденци и бизнесмени
Отдават си се спокойно на 1300-1700 евро (отдавам 2 имота там). И да ти кажа си се продават за тези пари пак без проблем. Разбирам, че хейтът по ливадите е огромен от старите софиянци, но това не значи, че няма търсене в района.
Реално мястото на този пентхаус е почти същото, но сградата e по-нисък клас. Няма двор, денонощна охрана/поддръжка, което сваля цената с едни 30%. За тези пари по-добре къща, но имам жена/деца, които не шофират. И ще съм вечно таксиджия, което не ме устройва.
За 600К с гаража ще е no-brainer според мен. Като се прескочи и брокера и излиза сметката.
Разбирам че при теб нещата са се получили и мога да те поздравя, но за мен други неща са показателни - сграда която я продаваха около 5 години включително и над година след Акт 16 не ми я фали :-) При сигурно похарчени няколко милиона за интернет реклама , че ми излизаша на всяка страница през тези 5 години :-)
При моят любим инвеститор сградите се продават за 5 дни още на тъмно зелено :-)
Мястото за скъпи пентхаузи не е в Ливадите.... В твоята сграда по-може да се излъже някой щото поне е запомняща се на външен вид....
Пентхауз по-може километър нагоре в частта на Бояна при Артекс комплекса или онзи другият. до него забравих му името...разликата с Ливадите е огромна пак. Ама и там на по 1200 евро ги продаваха с години апартите / като твоята сграда/....Явно няма кандидати достатъчно.
Как да го напиша - у нас има не повече от 10 000 човека , да не кажа 1000 които могат да платят толкова пари за жилище. Никой няма да избере Ливадите за тази цел, колкото и да е хубав апарта иначе :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 30.01.2023, 23:43.
Коментар
Коментар