If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още не. Това е поне 5 годишен процес. Ако има ще казвам, но е показателна необичайната уникална опашка от пенсионери пред тяхната ЦБ, опашка за държавни облигации.
Като имаш предвид, че до вчера бяха с отрицателна доходност.
Дебна в точно определен квартал за точно определен имот .
Най-интересното е, че при мен е по-висока от тази на Кавръка за десеторно по-малка сума. В КТБ навремето трябваше да набера същата за 3г, а сега ми бяха достатъчни няколко месеца.
Представи си, колко са се обезценили фиатните пари! Доходът ми за тези 10 години, дори не се е утроил като хората
Интересно, много интересно, но какви са стойностите?
Най-интересното е, че при мен е по-висока от тази на Кавръка за десеторно по-малка сума. В КТБ навремето трябваше да набера същата за 3г, а сега ми бяха достатъчни няколко месеца.
Представи си, колко са се обезценили фиатните пари! Доходът ми за тези 10 години, дори не се е утроил като хората
Още не. Това е поне 5 годишен процес. Ако има ще казвам, но е показателна необичайната уникална опашка от пенсионери пред тяхната ЦБ, опашка за държавни облигации.
Като имаш предвид, че до вчера бяха с отрицателна доходност.
Дебна в точно определен квартал за точно определен имот .
2007/8-ма къде беше? тогава всички бяха сигурни, че с еврочленството сме само напред и нагоре, а то какво стана после
Много точно сравнение! Това си го спомням, отлично.... Пием си бирата с един приятел през далечната 2007 г. и той ме убеждава, че сега е момента да се купува имот в Сф и ще е голяма далавера защото до 2-3 години цените ще се изравнят с тези в Европа. А то не стана точно така
Тебе кой те е канил на диалог, ти си предвидим, за 6-та поредна година предсказваш спад с 20%, който никога не идва. Оригиналът на класическото произведение се казва "В очакване на Годо" . Твоето е жалка имитация и плагиатстване....
В Мюнхен Цените на ново строителството къщи за 2022 са спаднали с 7%, старо с 3,8%. жилища ново спад 4,3% и стари 4,7%.
В Берлин Vonovia(това е фирма която сама си строи сградите и отдава после под наем) спира нови проекти, понеже сметката не излизала и би трябвало да отдава квадрата на 20€ наем, при разходи от 5.000 € за строителство.
В Мюнхен 5.000 € излиза само строителството, без земята, говоря за къща малко над средно ниво на довършителни работи.
Колко и дали ще има срив всеки да си прецени.
Никога себестойноста не е определяща за една цена.
Търсене - предлагане е разковничето и то е така, откакто има някъкъв вид стокообмен на планетата.
Коментар