IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
    Грешката е моя, 2029.
    Тогава ЩЕ паднат цените, със сигурност.
    Тази година не им харесва на част от понижителите, щото ще трябва да почнат да пият хапчета за простата.

Коментар

• Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение

Къде видяхте 2030????
      Грешката е моя, 2029.
      Тогава ЩЕ паднат цените, със сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахаха, ми успех в купуването в тези дестинации, за 124 години ще ги изплатите. Ей го къде е 2148г.
        ЩЕ, любима частица в българския език на понижителите
        Кой е казал, че ще купува там? Вие следите ли разговора изобщо?

Коментар

Че аз до 2030 та ще одъртея и хич няма да ми е до купуване
          Къде видяхте 2030????

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Хм, парвенюто си е въобразило, че му е ясно с какво се занимавам. :-)))

Парвенюто даже е решило, че има компетенциите да раздава и оценки!

Парвеню........... какво да го правиш.

Освен да го подминеш??
            Ами, пак мнение, без никакъв смисъл, само квалификации и обиди, а аргументи нулеви.

Коментар

Хахахахахахахахаха, всичко друго очаквах, но, че си юридически 200 пъти по-неграмотен от мен, не го очаквах. В НК т.н. заплахи са два вида: закана с престъпление и закана с убийство. Къде видя Жуления прУфесУр такава закана? В мненията си съм казал, единствено, че ще потърся къде преподава този псевдо интелектуалец за да го разоблича пред студентите му за да не им промива мозъците, но нито съм се канил с престъпление, нито с убийство, хахаха, ако той се е почуствал интелектуално мъртъв, след, като го разобличих за липса на дефлация при суровините, това е негово лично възприятие
              Хм, парвенюто си е въобразило, че му е ясно с какво се занимавам. :-)))

Парвенюто даже е решило, че има компетенциите да раздава и оценки!

Парвеню........... какво да го правиш.

Освен да го подминеш??

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Много хора живеят с подобни заблуди докато не получат съответната призовка. Никой не е “анонимен”.
                Прочети последния ми пост и тогава си прави изводи. Той се бил почувствал заплашен милия герой, че съм казал, че ще го намеря. Ми, то всеки измамник може да се почувства заплашен от това.

Коментар

На моите малки магазинчета не съм вдигал наема от началото на тази година, но наемателя изведнъж стана много жертвоготовен, откак построиха метростанция в този южен квартал. Вече не ми иска доказателства за режийните, а си плаща като поп, явно има някакво скрито очакване да му дигна наема, когато всичко е на север. Едни финландци, рода на братовчедка на майка ми искаха да правят довършителни на вилата ни и да правят хотел, брат ми не се съгласи, щото заплатата му е 5 цифрена и си търси спокойствието на вилата. От друга страна дъщеря ми ме учуди, че отдала с лекота стая, на нейна приятелка за 200лв., без дори да съм я ремонтирал.
                  Байлоре трябва да изготвим офертна цена за маломерките на Ратко.Човека е притеснен ,и ако строителя го пързулне,ще трябва да му помогнем,с тънки цени за ремонта.
                  Готов ли си?
                  Значи аз мога да шпакловам,плочки на коридора мога да му сложа, ама съм слаб по баните и тока.
                  Гипскартона ми е труден също,така че ще трябва да помагаш

Коментар

Хм, гледам вчера модераторите доста мнения са позатрили, но така само играят в полза на парвенюто.
                    То е свикнало да ръси обиди и когато си намери майстора - да почва да сипе и заплахи.
                    За втори път си позволява да заплашва /понеже явно така е свикнало и му се е разминавало/?
                    Преди време си направих пас, все едно не съм го видял, но вчера възбуди сериозен юридически интерес.
                    Така само почва да привилича сериозно внимание върху себе си! Не е логично, защото е подсъдно?
                    Кой здравомислещ човек си позволява да заплашва открито? Пък било то и във форум?
                    Твърде глупаво е да е умишлено и целенасочено, по-скоро намирисва на сериозна злоупотреба с алкохол?
                    Само, че това не минава като оправдание...

п.п.
                    Гъбаркането е едно, откритите заплахи - нещо съвсем различно.
                    Трябва да се мисли повече като се пише; интернет не е анонимен; човек не престава да носи отговорност!
                    Хахахахахахахахаха, всичко друго очаквах, но, че си юридически 200 пъти по-неграмотен от мен, не го очаквах. В НК т.н. заплахи са два вида: закана с престъпление и закана с убийство. Къде видя Жуления прУфесУр такава закана? В мненията си съм казал, единствено, че ще потърся къде преподава този псевдо интелектуалец за да го разоблича пред студентите му за да не им промива мозъците, но нито съм се канил с престъпление, нито с убийство, хахаха, ако той се е почуствал интелектуално мъртъв, след, като го разобличих за липса на дефлация при суровините, това е негово лично възприятие

Коментар

Хм, гледам вчера модераторите доста мнения са позатрили, но така само играят в полза на парвенюто.
                      То е свикнало да ръси обиди и когато си намери майстора - да почва да сипе и заплахи.
                      За втори път си позволява да заплашва /понеже явно така е свикнало и му се е разминавало/?
                      Преди време си направих пас, все едно не съм го видял, но вчера възбуди сериозен юридически интерес.
                      Така само почва да привилича сериозно внимание върху себе си! Не е логично, защото е подсъдно?
                      Кой здравомислещ човек си позволява да заплашва открито? Пък било то и във форум?
                      Твърде глупаво е да е умишлено и целенасочено, по-скоро намирисва на сериозна злоупотреба с алкохол?

п.п.
                      Трябва да се мисли повече като се пише; интернет не е анонимен; човек не престава да носи отговорност!
                      Аз мога да бъда свидетел, че модераторите толерират простотиите му!

Коментар

Така е Ама, тяхното е друго средно И, така вече около 6-7 години, докато ars longa, vita brevis
                        e, друго е, но те все за него се ловят
                        препоръка е

Коментар

п.п.
                          Много хора живеят с подобни заблуди докато не получат съответната призовка. Никой не е “анонимен”.

Коментар

Ако си понижител на 20, означава, че имаш сърце, ако си понижител на 40+, значи си пълен глупак.
                            Хахахаха. Това е есенцията. Пусни им го в тяхната тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
                              Създателю, определено този форум не те заслужава! Ако беше възможно бих се просълзил, ти си роден за политик!

п.п.

Коментар

Че аз до 2030 та ще одъртея и хич няма да ми е до купуване
                                Ако си понижител на 20, означава, че имаш сърце, ако си понижител на 40+, значи си пълен глупак.

Коментар

Working...
                                X