Първоначално изпратено от facingthesun
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fred23 Разгледай мнение
Къде видяхте 2030????
Тогава ЩЕ паднат цените, със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, ми успех в купуването в тези дестинации, за 124 години ще ги изплатите. Ей го къде е 2148г.
ЩЕ, любима частица в българския език на понижителите
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
Че аз до 2030 та ще одъртея и хич няма да ми е до купуване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХм, парвенюто си е въобразило, че му е ясно с какво се занимавам. :-)))
Парвенюто даже е решило, че има компетенциите да раздава и оценки!
Парвеню........... какво да го правиш.
Освен да го подминеш??
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХахахахахахахахаха, всичко друго очаквах, но, че си юридически 200 пъти по-неграмотен от мен, не го очаквах. В НК т.н. заплахи са два вида: закана с престъпление и закана с убийство. Къде видя Жуления прУфесУр такава закана? В мненията си съм казал, единствено, че ще потърся къде преподава този псевдо интелектуалец за да го разоблича пред студентите му за да не им промива мозъците, но нито съм се канил с престъпление, нито с убийство, хахаха, ако той се е почуствал интелектуално мъртъв, след, като го разобличих за липса на дефлация при суровините, това е негово лично възприятие
Парвенюто даже е решило, че има компетенциите да раздава и оценки!
Парвеню........... какво да го правиш.
Освен да го подминеш??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Много хора живеят с подобни заблуди докато не получат съответната призовка. Никой не е “анонимен”.
- 3 Харесвания
Коментар
-
На моите малки магазинчета не съм вдигал наема от началото на тази година, но наемателя изведнъж стана много жертвоготовен, откак построиха метростанция в този южен квартал. Вече не ми иска доказателства за режийните, а си плаща като поп, явно има някакво скрито очакване да му дигна наема, когато всичко е на север.Едни финландци, рода на братовчедка на майка ми искаха да правят довършителни на вилата ни и да правят хотел, брат ми не се съгласи, щото заплатата му е 5 цифрена и си търси спокойствието на вилата. От друга страна дъщеря ми ме учуди, че отдала с лекота стая, на нейна приятелка за 200лв., без дори да съм я ремонтирал.
Готов ли си?
Значи аз мога да шпакловам,плочки на коридора мога да му сложа, ама съм слаб по баните и тока.
Гипскартона ми е труден също,така че ще трябва да помагаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХм, гледам вчера модераторите доста мнения са позатрили, но така само играят в полза на парвенюто.
То е свикнало да ръси обиди и когато си намери майстора - да почва да сипе и заплахи.
За втори път си позволява да заплашва /понеже явно така е свикнало и му се е разминавало/?
Преди време си направих пас, все едно не съм го видял, но вчера възбуди сериозен юридически интерес.
Така само почва да привилича сериозно внимание върху себе си! Не е логично, защото е подсъдно?
Кой здравомислещ човек си позволява да заплашва открито? Пък било то и във форум?
Твърде глупаво е да е умишлено и целенасочено, по-скоро намирисва на сериозна злоупотреба с алкохол?
Само, че това не минава като оправдание...
п.п.
Гъбаркането е едно, откритите заплахи - нещо съвсем различно.
Трябва да се мисли повече като се пише; интернет не е анонимен; човек не престава да носи отговорност!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХм, гледам вчера модераторите доста мнения са позатрили, но така само играят в полза на парвенюто.
То е свикнало да ръси обиди и когато си намери майстора - да почва да сипе и заплахи.
За втори път си позволява да заплашва /понеже явно така е свикнало и му се е разминавало/?
Преди време си направих пас, все едно не съм го видял, но вчера възбуди сериозен юридически интерес.
Така само почва да привилича сериозно внимание върху себе си! Не е логично, защото е подсъдно?
Кой здравомислещ човек си позволява да заплашва открито? Пък било то и във форум?
Твърде глупаво е да е умишлено и целенасочено, по-скоро намирисва на сериозна злоупотреба с алкохол?
п.п.
Трябва да се мисли повече като се пише; интернет не е анонимен; човек не престава да носи отговорност!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Така еАма, тяхното е друго средно
И, така вече около 6-7 години, докато ars longa, vita brevis
препоръка е
Коментар
-
п.п.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако си понижител на 20, означава, че имаш сърце, ако си понижител на 40+, значи си пълен глупак.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнениеСъздателю, определено този форум не те заслужава! Ако беше възможно бих се просълзил, ти си роден за политик!
п.п.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
Че аз до 2030 та ще одъртея и хич няма да ми е до купуване
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар