Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не търсеше ли да купиш нещо в София и се чудеше дали да не купиш в Италия или Франция ? Може и да ви бъркам, че много минавате тук да давате акъл ако е така се извинявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Няма да излязат, че ще умре прането. Ма за частни лица не го разбирам. , Счетоводители, майстори , подръжка, застраховки, търсиш наематели, слагаш примерно 150к или се разправяш с банки и накрая .. 400-500 лева наем ... ми то си е като работа на пълно работно време бе. Кой работи за 500 кинта ? Или трябва да затвориш 1.5 милиона за да изкараш 5000 лева, който май не осигуряваят някакъв шеметен стандарт.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма да излязат, че ще умре прането. Ма за частни лица не го разбирам. , Счетоводители, майстори , подръжка, застраховки, търсиш наематели, слагаш примерно 150к или се разправяш с банки и накрая .. 400-500 лева наем ... ми то си е като работа на пълно работно време бе. Кой работи за 500 кинта ? Или трябва да затвориш 1.5 милиона за да изкараш 5000 лева, който май не осигуряваят някакъв шеметен стандарт.
При сегашната ситуация щях да изрина света да се набутам. аз питах дали банка ще ме финансира и като ме отрязаха и веднага се отказах.
Няма как да финансираш инвестиция в чужбина от БГ банка, не и за простосмъртниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Коментар
-
Турция забрани износа на домати, ще ядем албански и италиански по 7 лв
За да гарантира продоволствената сигурност след трагичното земетресение и да стабилизира цените, турското министерство на земеделието забрани износа на домати до 14 април. Забраната е влязла в сила веднага и така на практика около 70% от вноса на домати у нас е прекратен.
https://www.24chasa.bg/biznes/article/13929815
Тухли ще ядем по Великден.Last edited by unimog; 07.03.2023, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеОпитвам се да обясня на испанците че идва рецесия, че цените ше падат, че лихвите ше се дигат и да праят отстъпки , ама много ми се смеят((.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезапочва се МВР задържа един от най-големите строителни предприемачи – Велико Желев
Според първоначалната информация той е арестуван за 24 часа, а акцията е по дело за принуда
един по един ще бъдат изправени да отговарят за принудително високите цени
Поне ще им секнат въздушните пари е НЯМА как да надуват балоня. Ако вземат да свършат и неква работа прикриватурата ще има яко разпродавания на тулите купени с ОТКРАДНАТИ париНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Както е бизнесът със сладолед на Антарктида . Според мен има реални предпоставки не само да се срути пазарът , ами имотите да излязат от кошницата на активите .
Коментар
-
Чудно ми е защо избрахте да си фантазирате , че "инвестирате" в имоти а не например в коли или чинии под наем ? При повече от 80% население живеещо в собствено жилище в България, кой Ви вкара в главите, че бизнеса с имоти е печеливш ?
Коментар
-
Ма кой ти иска мнението бе, байно и защо се вълнуваш толкова от имотите в България? Като оня дето Бг му е кочина и имотите са боклуци и кофтори, пък знае целия имот.бг наизуст. Тва болест ли е, тъпотия ли, що ли…ай гледайте си гастербайтерските дела и не се занимавайте с несвойствени неща.
Опитвам се да обясня на испанците че идва рецесия, че цените ше падат, че лихвите ше се дигат и да праят отстъпки , ама много ми се смеят((.
Last edited by facingthesun; 07.03.2023, 09:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Еми де да знам може да се осъзнае в личен план....
Важното обаче е друго, че никой не забелязва че държавата раздава по 1 млрд ПОВЕЧЕ всеки месец спрямо миналата година.... Всеки месец ! Ясно е че част от него отива за храна и за инфлация ама крайният получател в повечето случаи е друг субект от държавата....
Айде още малко цифри - жилищните сделки в София са за 5-6 млрд лева годишно, а държавата раздава в ПОВЕЧЕ от преди 12 млрд на година. поне / не знам точно колко е бюджета и каква част са подаръците/... Ъхъ нема да има инфлация и цените на имотиту утре ще са минус 300% / фениксови/
Мъкааааа все едно требе да обяснявам на първолак нещата от острова на стабилност :-)
Чудно ми е защо избрахте да си фантазирате , че "инвестирате" в имоти а не например в коли или чинии под наем ? При повече от 80% население живеещо в собствено жилище в България, кой Ви вкара в главите, че бизнеса с имоти е печеливш ?
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Баланса е сложно нещо и си прав и Ванга ако го е казала , че много трудно може във всички направления да си идеален.
При мен е лесно = след като имам необходимото финансово спокойствие най-важните неща са свободата, времето и близките....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеняма да разбереш ти, джонка живота
е го песимисчо, като пчеличка събира
от баща си 20, от тъщата, да е жива и здрава 20, той добави 20
и за 2-3 години се събре за 1 апарт в гоцето
а при теб всичко на готово и на введнъж
2-3 апарта във вазов, 2-3 вили в априлци.
малко връзки и побутване да се уредИш за приятел на оня с летището
и се получават нещата, но
стария дс кадър влиза в години, няма как да помага за булка и деца
и трябва сам да се мобилизираш
Коментар
Коментар