Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, ей тези ги следя отдавна и нямат промяна в продажбите (може да не актуализират сайта).... Допадат ми, като локация и разпределение, но са ми малко скъпички. При разговор с мацката, която ги продава ми обеща добра отстъпка... Ще чакам да поскъпне кредита и тогава може да ги разгледам и на място.
https://svetaannaresidence.com/apartments-table/
къде е строежапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз нямам нищо против догодина, до друга пак да мога да бера имотиту с големата кошница,
като далечната 2015-та.
но май ще се чака, някъде докъм 2039
и тогава ще ги купувам от пенцията
Коментар
-
тия са изключение
питай песимисчо за любимия инвеститор, дали му седат така апартаментите по обяви
https://svetaannaresidence.com/apartments-table/
Коментар
-
не знам кой процес обръщат, но ако няма шанс за реализация с добра печалба
няма да има ни предлагане ни увеличение на предлагането
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
По-ниските производствени разходи обръщат процеса и отново се увеличава предлагането. А цената не е константа.
няма да има ни предлагане ни увеличение на предлаганетопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
някой казал ли е, че като са с по-ниски разходи ще делят разликата с купувача
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Много на ангро описваш сложни процеси. Изчезването на стоката означава свиване на предлагането/строителството. Само че това свиване в следващия момент води до по-ниски строителни разходи, няма да обяснявам защо.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве държи, как да не държи? Ей ги на сайта, "държат" едни и същи бройки от доста време.
https://sohome.bg/apartment/
питай песимисчо за любимия инвеститор, дали му седат така апартаментите по обяви
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
аз нямам нищо против догодина, до друга пак да мога да бера имотиту с големата кошница,
като далечната 2015-та.
но май ще се чака, някъде докъм 2039
и тогава ще ги купувам от пенциятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
а квартирите на три месеца добавят 5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Съжалявам, че се намесвам ,но тук масово не помните времената на Луканов и Д. Попов, когато казваше : За Бога, братя не купувайте !
По времето на Луканов, нямаше пазар защото цените бяха ниски и всичко се скри. Имаше купони и какво ли не.
После цените ги отвързаха и вече всичко се появи на различна цена обаче.
Толкова за това как работи пазара. Когато цената е по-ниска от разхода и стоката изчезва !!!
- 1 like
Коментар
-
аз не знам квае тая крива работа, но каквото и да стане имотиту место да пада....
то ковид ли не беше, то бомби, то лихви, то каквото се сетиш
борси паднаха и още толко ги чакат да паднат, коня и той улете в ряката
пусто имоти държи
а квартирите на три месеца добавят 5%
https://sohome.bg/apartment/
Коментар
-
Продавачите на имоти да го пампурат, защо кога можеше да продават на 1500 еу/кв и нагоре, те чакаха да иде на 5000 еу/кв
сега ще ревЪт по новините, докато им отпуснат субсидия от нашите данъци
като хотелиери и рестораюнтьори. не ги халИ ама ич
всъщност, ти сам си го написал в предния пост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Няма смисъл от този разговор. Всеки има право да иска и получи повече пари ,незвисимо къде, дали в БГ или в ЕС Имала съм чистачка румънка
В едно съм сигурна, никой няма да работи ако не печели и не ми говорете, че когато цените на строителните материали са високи ,някой ще строи скъпо и продава евтино. Абсурд !!! Чисто и просто няма да строи което и се случваше през 2011-2014 г. Това е и една от причините да ви пиша, че когато има спад и "стоката" изчезва. Вече сме го виждали и презивявали това.
Стана малко разхвърляно но се надявам идеята да е горе доолу ясна. Когато производството стане нерентабилно се първо се опитваш да качиш производителността а не цените. Ако качиш само цените, другите ше качат производителността и ше те изхвърлят от пазара.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар