IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мани, излагация
    добре поне, че ипотекодателя е от вашите
    на евго предполагам е техническа грешка клавишите са един до друг.
    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

В сф ползвах италиански, толкова дебел, че се налагаше да го режат във някаква фабрика.
      е колко да е дебел, бе бетерчо?
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Това означава че няма пазар ,а като няма пазар няма и покупки ,като паднат продажбите падат и цените ,още преди 1 година Ви писах ИНФЛАЦИЯТА В ТАКИВА РАЗМЕРИ ВИНАГИ,АМА ВИНАГИ Е БИЛА П Р Е Д В Е С Т Н И К НА КРИЗА В ИМОТНИЯ И СТРОИТЕЛНИЯ СЕКТОР !

Думите ми както виждате се потвърждават
        Аз мисля, че ако го напишеш с още по-големи букви, болднеш го и го оцветиш, ще се случи. Удари му и едно кръстене и ще стане сто процента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          Гугъл не е на Цуки, бря!

Другия па: "Употекарен"

Важното е, че акордеонната забава тече с пълна пара !
          мани, излагация
          добре поне, че ипотекодателя е от вашите
          на евго предполагам е техническа грешка клавишите са един до друг.

на тоя унимуни ще му викам вече ипотекодателя зук
          Last edited by ratten; 31.01.2023, 16:15.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
            Hypothekenschuldner, другото google си го измисли, говори със Зукърбърг
            Гугъл не е на Цуки, бря!

Другия па: "Употекарен"

Важното е, че акордеонната забава тече с пълна пара !

Коментар

За 70% спад ще са нужни поне 2 години от началота на спада.
              Ами спряга се от 2017-та спада. Две години минаха отдавна. То пък дойде ковид и вместо 70 процента надолу, стана 100 процента нагоре.
              А някои го спрягат от 2012, 11 години все спад. Питай колегата берти, ако не вярваш

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Да, нещо от този род:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67327105907296

Това бяха баровските изпълнения през 90те, ако излезеш от панелката на баба ти и влезеш в такъв нов за тогава апартамент, все едно влизаш в космически кораб.

На мен този стил ми харесва повече, отколкото евтините ПДЧ-боклуци в днешно време. Само плочките станаха по-добри, италианските гранитогреси са ненадминати, а през 90е нямаше много внос.
                В сф ползвах италиански, толкова дебел, че се налагаше да го режат във някаква фабрика.

Коментар

• ....ипотекодателят....
                  не знам изобщо как си решил, че има нужда да пишеш в темата
                  препоръка е

Коментар

Да, нещо от този род:

Това бяха баровските изпълнения през 90те, ако излезеш от панелката на баба ти и влезеш в такъв нов за тогава апартамент, все едно влизаш в космически кораб.

На мен този стил ми харесва повече, отколкото евтините ПДЧ-боклуци в днешно време. Само плочките станаха по-добри, италианските гранитогреси са ненадминати, а през 90е нямаше много внос.
                    Ужас, повърнах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

употекарният длъжник....се казва
                      Hypothekenschuldner, другото google си го измисли, говори със Зукърбърг

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Понякога си прокарват техните идеи.........които може да не ти допадат.

Навремето имаше мода да се правят камини, да се правят бар плотове, вани през 1990 г. и бароков кич през 2000 г.
                        Да, нещо от този род:

Last edited by ejonny2376; 31.01.2023, 15:49.

Коментар

04:30 GBP Mortgage Approvals (Dec) 35.61K 45.00K 46.19K
                          04:30 GBP Mortgage Lending (Dec) 3.24B 4.00B 4.26B
                          това са драматични данни за пазара им
                          ако имаш 35 имота за продан и 50 купуачи е едно ако имаш 50 имота за продан и 35 купувачи става друго
                          там 2029-та май подрани
                          Last edited by bertram; 31.01.2023, 15:49.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Кога започва спада, че да знам как да планирам?
                            Когато броя на възбраните на НИ поеме рязко нагоре.

Ака действието на влизане във владение на ипотекиран имот, когато ипотекодателят не успява да поддържа своите ипотечни плащания

the action of taking possession of a mortgaged property when the mortgagor fails to keep up their mortgage payments

След това планирай фалшиво дъно и ще си горе-долу в джаза.
                            Last edited by unimog; 31.01.2023, 15:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Голям имот няма как да мине без дизайнер. Майстори имам, но идеи нямам.
                              Картинки в интернет колкото искаш. Толкова ли е трудно да избереш плочки, паркет и латекс/мазилки? Това, което ще ти го нарисуват, няма гаранция че изобщо ще го намериш на пазара и пак ще трябва сам да си избираш, просто ще изгубиш 2-3 месеца в разправии с тях.

Ако пък си женен, каквото и да избереш няма да го хареса жена ти, така че и дай пачката и я прати сама да търчи по магазините и да избира, иначе ще има мрънкане до небесата.

Коментар

Хм, тези не бяха ли "дизайнери"? За какво са ти, да ти кажат къде да си сложиш леглото? Все едно не можеш и сам да си решиш къде да е.
                                Схемата на всички тези фирмички е една - да ти вземат едни пари за няколко картинки, после да ти пробутат техни "майстори" и мебелисти, които работят естествено на двойни и тройни цени, да те накарат да купиш плочки и подобни от определен магазин (пак срещу тлъста комисионна за твоя сметка). Накрая резлултатът винаги е плачевен (едно е да рисуваш, друго е да го изпълниш), а сметката двойна. Не си струва.
                                Понякога си прокарват техните идеи.........които може да не ти допадат.

Навремето имаше мода да се правят камини, да се правят бар плотове, вани през 1990 г. и бароков кич през 2000 г.

Last edited by X_Y; 31.01.2023, 15:39.

Коментар

Working...
                                X