Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В сф ползвах италиански, толкова дебел, че се налагаше да го режат във някаква фабрика.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това означава че няма пазар ,а като няма пазар няма и покупки ,като паднат продажбите падат и цените ,още преди 1 година Ви писах ИНФЛАЦИЯТА В ТАКИВА РАЗМЕРИ ВИНАГИ,АМА ВИНАГИ Е БИЛА П Р Е Д В Е С Т Н И К НА КРИЗА В ИМОТНИЯ И СТРОИТЕЛНИЯ СЕКТОР !
Думите ми както виждате се потвърждават
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеГугъл не е на Цуки, бря!
Другия па: "Употекарен"
Важното е, че акордеонната забава тече с пълна пара !
добре поне, че ипотекодателя е от вашите
на евго предполагам е техническа грешка клавишите са един до друг.
на тоя унимуни ще му викам вече ипотекодателя зукLast edited by ratten; 31.01.2023, 16:15.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеHypothekenschuldner, другото google си го измисли, говори със Зукърбърг
Другия па: "Употекарен"
Важното е, че акордеонната забава тече с пълна пара !
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
За 70% спад ще са нужни поне 2 години от началота на спада.
А някои го спрягат от 2012, 11 години все спад. Питай колегата берти, ако не вярваш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, нещо от този род:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67327105907296
Това бяха баровските изпълнения през 90те, ако излезеш от панелката на баба ти и влезеш в такъв нов за тогава апартамент, все едно влизаш в космически кораб.
На мен този стил ми харесва повече, отколкото евтините ПДЧ-боклуци в днешно време. Само плочките станаха по-добри, италианските гранитогреси са ненадминати, а през 90е нямаше много внос.
Коментар
-
Да, нещо от този род:
Това бяха баровските изпълнения през 90те, ако излезеш от панелката на баба ти и влезеш в такъв нов за тогава апартамент, все едно влизаш в космически кораб.
На мен този стил ми харесва повече, отколкото евтините ПДЧ-боклуци в днешно време. Само плочките станаха по-добри, италианските гранитогреси са ненадминати, а през 90е нямаше много внос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Понякога си прокарват техните идеи.........които може да не ти допадат.
Навремето имаше мода да се правят камини, да се правят бар плотове, вани през 1990 г. и бароков кич през 2000 г.
На мен този стил ми харесва повече, отколкото евтините ПДЧ-боклуци в днешно време. Само плочките станаха по-добри, италианските гранитогреси са ненадминати, а през 90е нямаше много внос.Last edited by ejonny2376; 31.01.2023, 15:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение04:30 GBP Mortgage Approvals (Dec) 35.61K 45.00K 46.19K 04:30 GBP Mortgage Lending (Dec) 3.24B 4.00B 4.26B
ако имаш 35 имота за продан и 50 купуачи е едно ако имаш 50 имота за продан и 35 купувачи става друго
там 2029-та май подраниLast edited by bertram; 31.01.2023, 15:49.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Кога започва спада, че да знам как да планирам?
Ака действието на влизане във владение на ипотекиран имот, когато ипотекодателят не успява да поддържа своите ипотечни плащания
the action of taking possession of a mortgaged property when the mortgagor fails to keep up their mortgage payments
След това планирай фалшиво дъно и ще си горе-долу в джаза.Last edited by unimog; 31.01.2023, 15:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Голям имот няма как да мине без дизайнер. Майстори имам, но идеи нямам.
Ако пък си женен, каквото и да избереш няма да го хареса жена ти, така че и дай пачката и я прати сама да търчи по магазините и да избира, иначе ще има мрънкане до небесата.
Коментар
-
Хм, тези не бяха ли "дизайнери"? За какво са ти, да ти кажат къде да си сложиш леглото? Все едно не можеш и сам да си решиш къде да е.
Схемата на всички тези фирмички е една - да ти вземат едни пари за няколко картинки, после да ти пробутат техни "майстори" и мебелисти, които работят естествено на двойни и тройни цени, да те накарат да купиш плочки и подобни от определен магазин (пак срещу тлъста комисионна за твоя сметка). Накрая резлултатът винаги е плачевен (едно е да рисуваш, друго е да го изпълниш), а сметката двойна. Не си струва.
Навремето имаше мода да се правят камини, да се правят бар плотове, вани през 1990 г. и бароков кич през 2000 г.
Last edited by X_Y; 31.01.2023, 15:39.
Коментар
Коментар