Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
При днешната ситуация, би било интересно някой да продаде недвижим имот! Звучи абсурдно, въпреки внушенията на много от понижителите. Ако се съобразя примерно с Електроджон, бих го сторил, но аз и мнозинството владеещи недвижимости, едва ли ще се съобразим с подобни внушения, особено от хора безимотни, наблюдаващи обяви. Няма шанс..Last edited by segato; 13.03.2023, 22:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
6000, изчезна, явно е продалДруг, не съм чула да продава нещо освен Кавръчето, ама там е черна дупка. Мисля, че вече трудно ще се намерят продавачи
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Някои хора не правят разлика между държавни ,местни и корпоративни облигации което е жалко
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПродавачи, ко стааа? Ще продавате ли?Друг, не съм чула да продава нещо освен Кавръчето, ама там е черна дупка. Мисля, че вече трудно ще се намерят продавачи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
SVB фалира заради ипотечни облигации не ДЦК-та, малка разлика
https://www.tradingview.com/chart/SI...es-bankruptcy/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
SVB фалира заради ипотечни облигации не ДЦК-та, малка разлика
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Обясни ми като не осъзнавам. Стига общи приказки. Американската банка фалира защото имаше 10 годишни ДЦК-та вместо 1-2 годишни. Спада в баланса на ЕЦБ е от падежа на 1-2 годишни ДЦК-та, няма какви други да са по това време, знаем кога се е печатало. Това оставя какво по банките в момента? Ами някакви дълги инструменти много ясно.
Сривът е неизбежен но не там където мислиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Обясни ми като не осъзнавам. Стига общи приказки. Американската банка фалира защото имаше 10 годишни ДЦК-та вместо 1-2 годишни. Спада в баланса на ЕЦБ е от падежа на 1-2 годишни ДЦК-та, няма какви други да са по това време, знаем кога се е печатало. Това оставя какво по банките в момента? Ами някакви дълги инструменти много ясно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мисля, че Джером планира да се срещнат на 6% за известно време и сгъне ли CPI качествено да почнат да го гонят , но този път в посока надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИнфлация everywhere -
INR CPI (YoY) (Feb) 6.44% 6.35% 6.52%
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Нищо подобно! Изтеглени са средства за кредитиране на кредитни институции, т.е. кредита за имотите го няма, мотора на високите цени. Следователно сривът е неизбежен!
Средствата за ЦК не са намалени, а са си в пълен размер.
Не мисля, че осъзнаваш, какви глупости пишеш!!!
Коментар
Коментар