If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това не е вярно, но ти и няма как да го знаеш. То не е и нужно де. Както и да е, имам един приятелски въпрос за собствеността на баня Мадара: дали ще е проблем да отговориш? На твое име е - ДА или не е на твое име - отговор НЕ.
Само 2 букви са нужни за отговор.
Интересно как не мога да знам като съм почивал в района няколко пъти
но ето ти от гугъл София - Неа Рода
4 ч 51 мин (362 км) през E79
4 ч 31 мин без трафик За този маршрут има такси. Този маршрут минава през държавна граница.
по отношение на въпросът, който те тормози и ти и ратко не заслужавате отговор.
не е сложно, но иначе какво ще ви вълнува
ПП ратко гледай го този скайп бре
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
и е на под 400km от софия
такава природа небетонирана по нашето море не остана.
Това не е вярно, но ти и няма как да го знаеш. То не е и нужно де. Както и да е, имам един приятелски въпрос за собствеността на баня Мадара: дали ще е проблем да отговориш? На твое име е - ДА или не е на твое име - отговор НЕ.
Само 2 букви са нужни за отговор. Благодаря предварително от името на всички участници, затаили сме дъх...
Не знам как ще се развие пазара, но известна АНИ в София всеки ден качва видеа на реализирани сделки и имат много млади брокери, почти всички са млади. И са добре платени, карат хубави коли.
За София, който му трябва, ще купи, въпреки високите цени.
са, знам че си капацитет (сигурно в някоя област), но:
1. имаш ли понятие от енергийна ефективност, има ли разлики в необходимите мерки за постигане на ЕДИН резултат в София и Бургас?
2. предполагам си наясно за "стойността" на директивите и наличието на понятие - дерогация.
3. за твоя информация - т'ва с фотоволтаиката в България е много малко веротно да се случи, ще разбереш защо най-късно до есента на 2024 г.
4. аз ако съм строител - отивам да строя в Бургас (и др. подобни), ти си умно момче, ще се сетиш защо..........
така като ти чета коментара си правя следния извод: Избрал си си правилния ник.
...Всички нови сгради трябва да бъдат оборудвани със соларни технологии от 2028 г., а многофамилните реновирани сгради – от 2032 г."
..... стандарти за минимум енергийни характеристики, основани на националните „траектории“. Страните от ЕС са съгласни за поставяне на междинни цели като намаляване на енергийното потребление с 15% на първия етап и 25%
....Поставете се на мястото на строителна инвеститорска фирма:
са, знам че си капацитет (сигурно в някоя област), но:
1. имаш ли понятие от енергийна ефективност, има ли разлики в необходимите мерки за постигане на ЕДИН резултат в София и Бургас?
2. предполагам си наясно за "стойността" на директивите и наличието на понятие - дерогация.
3. за твоя информация - т'ва с фотоволтаиката в България е много малко веротно да се случи, ще разбереш защо най-късно до есента на 2024 г.
4. аз ако съм строител - отивам да строя в Бургас (и др. подобни), ти си умно момче, ще се сетиш защо..........
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Има основен показател за това къде е пазарът, а именно: ПАЗАРНИТЕ ЦЕНИ. Като има по-малко сделки, а цените са още по-високи, по-хубаво ли ни става?
Освен това по-малкото сделки може да значи, че няма стока за продан. Тогава какво правиме? Броя на обявите зверски намалява, защо така? берджо не обича да е със "стадото" еми сега стадото отдръпва обявите за продажба, значи е време берджо да обяви баня Мадара за продан, ама не го прави, защо ли?
Има основен показател за това къде е пазарът, а именно: ПАЗАРНИТЕ ЦЕНИ. Като има по-малко сделки, а цените са още по-високи, по-хубаво ли ни става?
по-хубаво става на тези, които гледат цена на оферта и чукат на калкулаторчетата и викат "айде изкарах 20К евро този месец" - тука има доста такива
който гони пазар пък му става зле - факт.
"високи цени и ниски обеми " като цяло е показател - какво следва.
държа да отбележа, че обемите в момента въобще не са малки, но вече се усеща задъхването.
тепърва ще намаляват - това е мнение на професионалисти от банкови среди и не само, но никой не го споделя по медиите, защото не е хубаво така да се говори
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
пазарните механизми са такива, че обемът е изключително показателен за това къде е пазарът.
покачване с намаляващи обеми говори само за едно - изчерпване на бичия потенциал и формиране на средносрочен връх.
тук разбира се фактор е и печатането от страна на ЦБ, което размива нещата, но като цяло се гледа цена-обем.
Като гледам тези камъняци наоколо, сигурно става 40+ градуса на сянка Август месец. Предпочитам си Мавриций и да ми слугуват в хотела срещу дребни пари, вместо да загробя 300к за кофтор дето не ми трябва за нищо.
В България тази вила нямаше да е 90 квадрата а поне 250 според брокерастите. И щяха да се хвалят колко било евтино в БГ.
Само така жонка! Бой по брокерастите! Само да попитам: Откъде тая ненавист към брокерите?
Коментар