If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вид лихва:Променлива лихва
Формула на променливата лихва: 6М EURIBOR + надбавка
Лихвата в частта 6 месечен Euribor се преизчислява и променя 2 пъти в годината - на 1-ви март и на 1-ви септември и е валидна за 6 месечен период.
Днес михах през банката и поисках информативна оферта за ипотечка. Ей така да видя как вървят лихвите.
2.4 мисля че е добре. Ако задържат цените тази година може и да се реша.
А някои дънари твърдяха и се кълняха, че продажбите им отнемат години. Много им се ще на нулевите да има притиснати продавачи, но няяяяамаааа, няма и да има хахахахахаааааа
В Румъния ипотечните кредити започват от 8.07%1. И няма никакви поводи за драма - цената на жилищата продължава да се повишава, броят на проблемните кредити2 е на рекордно ниско ниво (2.65%), коефициентът на безработица продължава да пада, а доходите се повишават.
Както е 2,7 и след година може да стане 7,7 и тогава какво правим?
В Румъния ипотечните кредити започват от 8.07%1. И няма никакви поводи за драма - цената на жилищата продължава да се повишава, броят на проблемните кредити2 е на рекордно ниско ниво (2.65%), коефициентът на безработица продължава да пада, а доходите се повишават.
Това твое мнение е мъжко и заслужава адмирации. Не е трудно да бъдеш искрен и всеки ще те уважава и посъветва. Пожелавам ти да откриеш най-добрия начин да реализираш мечтите си. За мен лично Бургас е хубав град за пенсионери, ако предстои такова събитие в твоя живот скоро - пази имота там и го обитавай дълги години. Аз така бих направил. Нищо, че тавана е 3м, зимите са меки последните години и ще се отоплява лесно. Освен това най-модерната библиотека на България е на съседната пресечка като читалнята работи до 23 часа.
Ти ги представи като мартеници и предложи да се пукнем от яд. Е пукнахме се ...от смях, БЛАГОРОДНИКО!
И все пак - реалните ТИ имоти са си
Това са реалните миимоти, за разлика от пожелателните на unimog
662 ooo€ Ще се пръснеш ли???
И престани да ми ги навираш в муцуната - недостъпни са ми. Аман от СЕЛЕНДУРИ!
Аз познавам един от враждебна. Продаде тръни на баумакс по 120€/м2 и им взе 2-3 млн €. Е продължи да си му е недовършен етажа, да си ходи со потурите и цървулите на магазина за патронче. Единия му син влезе и в затвора за наркотици ...
Та искам да кажа че НЕ ПАРИТЕ правят човека, парите МОГАТ САМО ДА РАЗВАЛЯТ ЧОВЕКА.
Днес михах през банката и поисках информативна оферта за ипотечка. Ей така да видя как вървят лихвите.
Вземи най-накрая, та да мирясаш! Троши си главата щом искаш!!!
Както е 2,7 и след година може да стане 7,7 и тогава какво правим?
Вече сме го играли - плащаме новата ипотека с новата заплата, атакуваме главницата, разтягаме срока, рефинансираме, продаваме имота, фалираме. Аз лично погасявах главницата с колкото вдигаха лихвата.
Коментар