Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тва никога нема да стане. Подвеждат тълпата да им приберат кинтите и да измислят следващия ход.
Даже и по кредитите само да ги изпердашат ще се напълнят с фалирали и имоти които ще се чудят кво да ги правят.
Мен не ме бърка че ще паднат цените. Няма да продавам, но едва ли ще мога да ковна нещо сносно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеПропускаш тия като мен дето са тука да Ви гледат сеира. Все едно света се върти около няколкото разпадащи се апартамента на място, от което кажи речи всеки се опитва да избяга.
Всяко жилище, освен това в което живееш постоянно, е по-скоро грижа. Ако прекарваш зимата на Тенерифе а лятото в България , може би има смисъл от 2 жилища, ама 3,4 и нагоре , къде е смисъла ?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Краткосрочни по добре го дай на някоя фирма да се занимава ,иначе ще се видиш във филми.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Може и да пропускам некоя категория.
Всяко жилище, освен това в което живееш постоянно, е по-скоро грижа. Ако прекарваш зимата на Тенерифе а лятото в България , може би има смисъл от 2 жилища, ама 3,4 и нагоре , къде е смисъла ?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-zaemi-245973
Лоши новини ,Левонката прогнозира лихви между 4%,и 7%лошо,много лошоо
Даже и по кредитите само да ги изпердашат ще се напълнят с фалирали и имоти които ще се чудят кво да ги правят.
Мен не ме бърка че ще паднат цените. Няма да продавам, но едва ли ще мога да ковна нещо сносно.Last edited by bulgarian lev; 29.04.2023, 22:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз споменах ли че отдадох апарта за 1500 лв месечно но с предплата цяла година. Ще го пробвам и на краткосрочни, даже бях решил така, но в момента ми трябват кинтите наведнъж.
Другият ми апарт се освобождава през Май, след 6 години нон-стоп отдаване.
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/kredi...e-zaemi-245973
Лоши новини ,Левонката прогнозира лихви между 4%,и 7%лошо,много лошоо
- 1 like
Коментар
-
3 ма убити мафиота, са си 3 ма убити мафиота...мисля че по средата няма нищо ?
Иначе какво?
Точно на теб да ти разправям знаеш ,имаш пресен,пресен пример след като се върна
Другият ми апарт се освобождава през Май, след 6 години нон-стоп отдаване.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://money.bg/property/edin-zalog...sno-mnogo.html
Инвecтитopи c гoлeми пapи вляxa милиapди в изĸyпyвaнe нa жилищни cгpaди пo вpeмe нa epaтa нa пaндeмиятa в CAЩ. Cдeлĸитe чecтo ce ocнoвaвaxa нa пpeдпoлoжeниeтo, чe нaeмитe щe пpoдължaт дa ce yвeличaвaт.
Ho нaeмитe пaдaт, a paзxoдитe ce yвeличaвaт, ocтaвяйĸи нaeмoдaтeлитe дa ce изпpaвят пpeд гoлeми зaгyби. Дoĸaтo oфиcитe пpeминaвaт пpeз пapaдигмaтичнa пpoмянa, тъй ĸaтo вce пoвeчe paбoтници въpшaт paбoтaтa cи диcтaнциoннo, жилищнитe cгpaди изпитвaт cилнo тъpceнe oт cтpaнa нa нaeмaтeлитe.
Айдеее залога на моя приятел Ратко,отиде в канала...
Какво стана сега ,давай юрош на имотите купуваме имоти в очакване на високи наеми Нооо сметката се оказа грешна...помните ли какво Ви казах за наемите ,не чакайте и не искайте високи наеми..явно отново познах)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
На английски си е рейтинг. това неговото сигурно е dutch където думата за рейтинг е друга, ма тя и на суахили е друга. Явно човека влиза в защитен режим и се опитва да намери начин да замаже неграмотността си. Но Вие и двамата сте присмял се хърбел на щърбел или присмял се статус на шперц (Тоя явно не разбира и разликата между "спец" и шперц )
Коментар
-
Айдеее, па ще гърмим по мафията. Съгласен съм. Стига това да помогне.
Иначе какво?
Точно на теб да ти разправям знаеш ,имаш пресен,пресен пример след като се върна
Коментар
-
При предишната криза имаше убийства на строители и инвеститори..мисля че тогава е било по справедлив редаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
...като този който нито един имот няма
Питам се дали и в темата не е удачно да направим имотен рейтинг на участниците и според рейтинга да имат право да пишат или само четат?
Примерно: С рейтинг = безимотен = може само да чете, Б рейтинг = има само наследствени/семейни имоти, не е купувал нищо = може да пише само по 1 коментар на месец и А рейтинг = има собствени имоти купувани със лични финанси = всички права в темата
Па и наследствени да има, то има бати, кака...така е. Наематели също има и те също се чудят наем ли да шарят или вноски по ипотеки. Но требва и малко собствен капитал, а те са го набили в коньове.
Може и да пропускам некоя категория.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
...като този който нито един имот няма
Питам се дали и в темата не е удачно да направим имотен рейтинг на участниците и според рейтинга да имат право да пишат или само четат?
Примерно: С рейтинг = безимотен = може само да чете, Б рейтинг = има само наследствени/семейни имоти, не е купувал нищо = може да пише само по 1 коментар на месец и А рейтинг = има собствени имоти купувани със лични финанси = всички права в темата
Айде бе ,кога ще го резнете тоя ?
Модерацията??
Хигиената е най важна мисляLast edited by segato; 29.04.2023, 21:15.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар