Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Е като няма пари няма ли нещо между краката?Пълно е със самотни жени със собствени жилища. Жени се за някоя такава,прави й две деца и проблема му се решава.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще се старае да плющи по повече на вноските. Срокът на кррдита също е важен.
Абе, луди хора. Но смели и действат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЩом докторите на 60+ години, взеха да теглят по 200кЕ ипотеки, работата е сериозна. Представям си какво щавене на общата каца ще пада.
После се чудят, що такива като синчето - мъж 35г. не може да се дореди, ни до хранилка, ни до тухла
Става зет на Радко или Лорда и живота му ще е песен с такива богати тъстове.Last edited by mirodes; 01.05.2023, 18:23.
Коментар
-
Технологиите и ИИ ще променят близо четвърт от професиите през идните 5 години - Investor.bg
Цитат: "75% от допитаните компании са съобщили, че очакват да започнат работа с ИИ технологиите през следващите пет години, които според тях ще елиминират до 26 млн. работни места при позициите за поддържане на архиви и административна дейност – касиери, продавачи на горива, счетоводители и др."
===2039===
Каква я мислехме, какво стана?
===2039===
Welcome ChatGPT AI...хахахахахахаха, Напред нови технологии!
пп. BONI, посмей се на воля сега ако четеш темата.Last edited by Конан-Варварина; 01.05.2023, 18:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Последното, не може да се каже за нито един понижител.
- 1 like
Коментар
-
Ще се старае да плющи по повече на вноските. Срокът на кррдита също е важен.
Абе, луди хора. Но смели и действат.
- 1 like
Коментар
-
Мисълта ми е,че на тая възраст не се знае дали ще е жив и здрав достатъчно дълго, за да изплати кредита.А защо и как са му го отпуснали няма голямо значение.
Абе, луди хора. Но смели и действат.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
На 65 години за да му дадат ипотечен кредит трябва да може да го гарантира с активи- имоти или друго, иначе на тая възраст абсурд да му отпуснат стандартен ипотечен кредит с гаранция само жилището, което изплаща. Ако има достатъчни за обезпечение активи и на 93 години ще му отпуснат ипотечен кредит без проблем
Коментар
-
Да е жив и здрав човека и да бачка до 80 години.Ама на 65 години не е първа младост и ако стане така, че не може да работи, а жена му е с даскалска заплата от 2000 лв как точно ще плащат вноските ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз поне не знам банка, която да дава ипотека при подобни условия. Проучвал съм въпроса. Над 55 години не дават, а в условията им е посочено "кредита да се погаси до навършване на 60-65(различно при различните банки) години на кредитоискателя"
Дали и колко работи не е важно, на тези години е в рискова група.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз поне не знам банка, която да дава ипотека при подобни условия. Проучвал съм въпроса. Над 55 години не дават, а в условията им е посочено "кредита да се погаси до навършване на 60-65(различно при различните банки) години на кредитоискателя"
Дали и колко работи не е важно, на тези години е в рискова група.
да не попадаш на такъв доктор с голема ипотека за синчето.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Не знам. Наистина. Ще го питам. Но как. Ипотечка. За София става. Но съм сугурен че не са взели потребителски.
Но е риск. Казвам му сега мълчиш и работиш. Даже на още едно място работи той. Пара свлича, но се натоварва.
Дали и колко работи не е важно, на тези години е в рискова група.
Коментар
Коментар