Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Какво расте ве? 0,6% е. Ако остане такъв до края на годината ще умрат от глад измамниците.
Е няма да имам велоалея от градо до вкъщи (не че и колило имам) за 12млн ама ще го преживея, както 2 години вече чака пари проекта
Очаквано дефицитът на Консолидираната фискална програма продължава да се увеличава. Според последните данни на Министерството на финансите за април той е малко под 1.1 млрд. лева
- 1 like
Коментар
-
110 000 евро (1100е/кв) ....Ако искашБалон няма и няма как да има !
Една панелка тук ще купува апартамент в Манхатън.
Продава МНОГОСТАЕН
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...ivj&f1=4&fe7=1
Локация циганския квартал на Пловдив.Неофициално дом на около 50 000 роми в момента,иначе са над 100к
...и имота.Тея вестници надявам се,са за четене
Last edited by petrg5s; 01.06.2023, 11:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Вземи една тротинетка , и ще праскаш по магистралата със 100 км в часНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Какво расте ве? 0,6% е. Ако остане такъв до края на годината ще умрат от глад измамниците.
Е няма да имам велоалея от градо до вкъщи (не че и колило имам) за 12млн ама ще го преживея, както 2 години вече чака пари проекта
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЕдно предупреждението на Европейската централна банка ,но и на местна почва нещата са доста кафяви.
Тик-Так-Тик -Так
Бюджетният дефицит продължава да расте
линк в конкурентна медия
И есента като дойде вълната ,е това ще стане с повишителчетата
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЕдно предупреждението на Европейската централна банка ,но и на местна почва нещата са доста кафяви.
Тик-Так-Тик -Так
И есента като дойде вълната ,е това ще стане с повишителчетата
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
моите са мулчирани с капково, което управлявам през телефона и камера с която гледам да не ги преполивам.
тези дни ще ида да ги навържа и да ги напръскам
пропорции 10 литра вода, 1л прясно мляко и 10 капки йод - цялата градина.
пръскам и с масло от нийм (практика от индия и южна азия), което много добре мори разни дребни смучещи гадинки и е безвредно за хората.
1%-тен разтвор.
Коментар
-
https://money.bg/property/etsb-predu...te-pazari.html
EЦБ пpeдyпpeди: Цeнитe нa имoтитe в eвpoзoнaтa мoжe дa ce нacoчaт ĸъм "нeyдъpжим" cпaд. Koи ca pиcĸoвитe пaзapи?
Цeнитe нa жилищaтa в eвpoзoнaтa мoжe дa ce нacoчaт ĸъм "нeyдъpжим" cпaд, зapaди виcoĸитe лиxви пo ипoтeчнитe ĸpeдити, ĸoитo възпpeпятcтвaт гoлямa чacт oт пoĸyпĸитe, зaщoтo ca нeпocилни зa дoмaĸинcтвaтa и нeпpивлeĸaтeлни зa инвecтитopитe. Toвa cъoбщи Eвpoпeйcĸaтa цeнтpaлнa бaнĸa (EЦБ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Значи изкуственото надуване на цените с 50% за 2 години не е риск, а сега когато вече нещата тръгват надолу - леле, ужас, риск от катастрофа.
Срещу природата никой не може да се бори, равновесието ще си дойде с или без ЕЦБ.
сега постановката е зануляване чрез печатанепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениешок и ужаст е вцб! ЕЦБ предупреди, че по-високите лихви създават риск за пазарната стабилност
Имотите са сред секторите в риск, се казва в нов доклад
Срещу природата никой не може да се бори, равновесието ще си дойде с или без ЕЦБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е ликвидността
по-скоро ще въртят да увеличават в даден момент капитала през конвертиране на облицации
те си знаят защо им е, но за една банка е добре да е с по-голям капитал особено в турболентни времена
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеOще за емисията:
https://banker.bg/2023/05/23/%D1%82%...0%D1%82%D0%B8/
иначе TBI са си на огромна печалба втора година подред, но явно нещо са го закъсали с ликвидността или тези облигации са реално ниско в капиталовата
Коментар
Коментар