Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВъпреки, че е баровец с продадени землища наоколо, не намира парите по дърветата и постоянно се оплаква, на какво точно отопление да заложи всяка зима.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Точно това е най-големия боклук който може да си купиш, пълен с какви ли не пестициди и антибиотици. Световно известни е като много токсична храна, следва един лекар да го знае. Потърси в нет-а да видиш за какво става дума. Черноморска цаца е 100 пъти по-полезно да ядеш от тези боклуци. Хубава сьомга само в северните държави съм ял това което стига до тук е пълен шит. Последния път като купих от голям магазин сьомга я изхвърлих защото имаше вкус на метали - не ми се беше случвало преди. Вече и пушената даже не купувам. За нашите ширини пастървата и лаврака от Гърция най ми харесват. Барбуна също ми харесва но не съм виждал да внасят. Да търсим хубава сьомга тук е като да искаш да ядеш от нашето кисело мляко или сирене в Кореа. При мен има един варненец с рибарски кара хубава риба от Гърция и съм много доволен, при него и барбун има понякога, но не ми се занимава да го готвя. Лаврака е топ. В гърция на плажа да ти докарат е най-сладко на някое ресторантче на плажа още докато си мокър.
Кавръков отиди влез в гръцкото море някой път - в него се вижда за разлика от нашето и може да видиш всякакви риби, че дори и октоподи.
За Египет казват че е топло доста още от рано,там не съм ходил и ми се ще и там да ида.
По Африка е малко опасно ,има чат пат атентати,седмица преди да идем се бяха стреляли на Ел Гриб една може би от най старите синагоги в света ,имаше джипове с войници ,даже по някои от скъпите хотели също седят отвън войници и пазят ама в арабския свят е така ,а и с жена ако си не може да се разхождаш много,много извън хотела понеже искат да е с кърпа или забрадка ,такива са си.
За рибите лично аз взимам риби от един от най старите ни магазини в София ,този на Женския пазар който е до спирката на трамваите ,сега даже го ремонтират ,и беше затворен за малко ,там карат прясна риба и сезонна ,има и загран,има и паламуд хубав ,доволен съм и цените са що годе прилични ,не е скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Тя и норвежката е същия шит пак е от ферми пълна с какво ли не. Хубава сьомга само в северните държави съм ял това което стига до тук е пълен шит. Последния път като купих от голям магазин сьомга я изхвърлих защото имаше вкус на метали - не ми се беше случвало преди. Вече и пушената даже не купувам. За нашите ширини пастървата и лаврака от Гърция най ми харесват. Барбуна също ми харесва но не съм виждал да внасят. Да търсим хубава сьомга тук е като да искаш да ядеш от нашето кисело мляко или сирене в Кореа. При мен има един варненец с рибарски кара хубава риба от Гърция и съм много доволен, при него и барбун има понякога, но не ми се занимава да го готвя. Лаврака е топ. В гърция на плажа да ти докарат е най-сладко на някое ресторантче на плажа още докато си мокър.
Кавръков отиди влез в гръцкото море някой път - в него се вижда за разлика от нашето и може да видиш всякакви риби, че дори и октоподи.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сьомга и пъстърва са от рибарници ферми. Купуваш норвежка сьомга ама е дебела цената.
Кавръков отиди влез в гръцкото море някой път - в него се вижда за разлика от нашето и може да видиш всякакви риби, че дори и октоподи.Last edited by pwise; 29.05.2023, 01:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Много малко риби има които са диви и това че са диви не е гаранция че са чисти защото моретата и океаните просто вече са замърсени .Скумрията,атлантическата и по дребната такава са ок,иначе едрите са пълни с живак и те,рибата тон червената и черната също,тила пия, пангасиус също са замърсени.Лаврака като цяло си е мръсна риба.
От това което се предлага у нас по дребните чернокоп,сафрид,ципура,са ок,сьомгата я забрави пълна е с хормони,и тя.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ключа е разходи. Човека от примера ти харчи като безумен,какво като има 3 деца ?17000 лева са това .С 5 6,7 ще се оправи останалото може да спести, иначе с коли и не знам си какво така края няма да му излезе и с 30000 заплатаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
С тази заплата може да живее като цар в БГ (а и където си иска в Европа). Несериозно и глуповато звучи от човек с тази професия (предполагам и интелект много над средното) и доходи да се оплаква, че са му малко. Алчност и финансова неграмотност в комбинация.
Отделно поне 80% от пациентите с рак на белия дроб (3800 случая се откриват всяка година нови в Бг) не са за операция, защото са в стадий който е напреднал и операцията е противопоказана даже. Не се оперират. Но се диагностицират, с какъв точно тумор са, стадират и се насочват за неоперативно лечение. Но това са пак пари, изпълнени диагностични пътеки и после има други. За таргет терапия, за лъчелечение, за химиотерапия, за имунотерапия...така. а всяка локализация е различна. И подхода и той.Last edited by bulgarian lev; 29.05.2023, 01:19.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Добре де, кви са тези "деца"? Щом е на 65 значи "децата" не са баш "деца", от къв зор той ще им купува къщи и коли? Който иска къщи да опъва каиша и да си купува квото си иска, не е ли така?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Имах колега, гръден хирург. Наложи се да се махне от моята болница, заплатата му не беше по-малко от 15-17 хилки. Но каза, три деца имам, разходи кви ли не. Па коли, па не знам кво си. Каза, аз пари за четиристаен или по-голям апарт в София нямам. Имам три деца. Не си мисли че като си чувал за шепа гангстери в медицинските среди като разни професори и академици и кардиохирурзи че всички доктори ги замерят с пари. Това е несериозно да го мислиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имах колега, гръден хирург. Наложи се да се махне от моята болница, заплатата му не беше по-малко от 15-17 хилки. Но каза, три деца имам, разходи кви ли не. Па коли, па не знам кво си. Каза, аз пари за четиристаен или по-голям апарт в София нямам. Имам три деца. Не си мисли че като си чувал за шепа гангстери в медицинските среди като разни професори и академици и кардиохирурзи че всички доктори ги замерят с пари. Това е несериозно да го мислиш.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Много малко риби има които са диви и това че са диви не е гаранция че са чисти защото моретата и океаните просто вече са замърсени .Скумрията,атлантическата и по дребната такава са ок,иначе едрите са пълни с живак и те,рибата тон червената и черната също,тила пия, пангасиус също са замърсени.Лаврака като цяло си е мръсна риба.
От това което се предлага у нас по дребните чернокоп,сафрид,ципура,са ок,сьомгата я забрави пълна е с хормони,и тя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ще е интересно да споделиш от кой квартал си? Аз съм отраснал, като малък на ул. "Бръшлян" в квартала. Вече улицата е преименувана. Най-нагло и безцеремонно е да дойдеш от някое забутано село из някоя област в БГ в големия град и да почнеш да се разпореждаш къде, какво и как да се строи в столицата на България!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Катуна можеше да е заврян някъде другаде, а на негово място да има квартал на равно разстояние от Банкя, Витоша и Света Неделя.
Коментар
Коментар