If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
то не може да им се угоди
а съм забелязал, че всичко на което се радват,
се оказва не в техен интерес
10 наближава
ако ще ходи някой на неро, да мине за ме вземе от младост,
че разчитам на безплатно пиене и ще съм пеша
Ратко, чувал съм форумни легенди, че Джонката е щедър на пиене, както ти на майтапи. Е, в такава компания какво мислиш ще е състоянието на кандидат шофьора, малко след заветния час?
Каква ирония само. Лузърите стискаха палци да се отложи приемането и лихвите тук да станат доста над еврозоната, съответно да поевтинеят имотите. Отложиха ни с две години, но с лихвите се обърнаха нещата и тук цените растат. Сега се надяват като ни приемат от 1.1.2025 лихвите тук най-сетне да скочат. Може пак да се изненадате.
аз мисля, че лихвите ще скочат и без да ни приемат в еврозоната
еврозоната е плюс за всички, че даже и за гъдулките копейки, но не го съзнават все още...
а преди да пляскате в захлас, че еврозоната ще дублира цените на ни се сетете гърците 2012 на колко си продаваха имотите...ако, че бяха достойни членове на зоната и плашеха да я 'думнат'
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Каква ирония само. Лузърите стискаха палци да се отложи приемането и лихвите тук да станат доста над еврозоната, съответно да поевтинеят имотите. Отложиха ни с две години, но с лихвите се обърнаха нещата и тук цените растат. Сега се надяват като ни приемат от 1.1.2025 лихвите тук най-сетне да скочат. Може пак да се изненадате.
то не може да им се угоди
а съм забелязал, че всичко на което се радват,
се оказва не в техен интерес
10 наближава
ако ще ходи някой на неро, да мине за ме вземе от младост,
че разчитам на безплатно пиене и ще съм пеша
Единственaтa промоция от вискоките лихви ще бъдe трудното рефинансиране на дефицита с нов заем и повишаване на данъците. Особено за не основно жилище.
Данъците и сега са по-високи за неосновно жилище. Това не го ли знаете ? Отделно много бързо всички допълнителни апартаменти ще станат основни жилища на деца и роднини ако данъците се повишат много. С данъци спад на цените не чакайте
Негрите-безполезни и нежелани пришълци (и бели жени-подложки, НПО платени, благодаря Сорос) протестират пред Лувър че не им дават достатъчно безплатни неща.
В еврозоната лихвите по ипотеки без фиксирана лихва са доста неприятни в момента. Е има и изключения, но генерално с подобни лихви ще има промоции от зорзаман..
Единственaтa промоция от вискоките лихви ще бъдe трудното рефинансиране на дефицита с нов заем и повишаване на данъците. Особено за не основно жилище.
В еврозоната лихвите по ипотеки без фиксирана лихва са доста неприятни в момента. Е има и изключения, но генерално с подобни лихви ще има промоции от зорзаман..
До 2050г ВСИЧКИ сгради в ЕС трябва да станат"въглеродно неутрални".Което означава сериозни ремонти ако изобщо са възможни за някои сгради.Забрана на автомобилите с ДВГ,отказ от месо.
Да се надяваме поне гейщината да не стане задължителна.
Eй го копиленцето таман тръби с вувузелката. "Експерт", иначе казано, безполезна твар на платена хранилка.
Само в сградния фонд на страната има изключително голяма възможност за спестяване на енергия и намаляване на цялостните енергийни нужди на страната. "Имаме изключително голяма нужда от повишаване на темповете на случването на сградното обновяване в България, повишаване на качеството и на контрола, на информираността на гражданите. Ако вървим с настоящите темпове на сградно обновяване, които са около десет пъти по-бавни от договорената цел с европейските партньори
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
До 2050г ВСИЧКИ сгради в ЕС трябва да станат"въглеродно неутрални".Което означава сериозни ремонти ако изобщо са възможни за някои сгради.Забрана на автомобилите с ДВГ,отказ от месо.
Да се надяваме поне гейщината да не стане задължителна.
Не ща апартаменти вече, Бетърчо, искам едно къще и вероятно после може, може казвам, но не съм решил дали да отвържа един апарт в Плевен и кеша за дълги екзотични дестинации. Мислим да стигне за всички континенти, че даже с Пимпирев и една Антарктическа сводка може да нагласим. И после една баба рускиня в Албена да ми пере чорапите.
Всеки лев в пътешествия е пирон в наследството на тия след тебе
Коментар