Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
С малки деца в чужбина нямам намерение да ходя.А в Равда има огромен аквапарк със забавления за децата.
И както казах ядем основно българска храна.
Калмари и октоподи си ги яжте вие.Аз си харесвам мешената скара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Значи ти трябва апартамент. За 130 лв абсурд да намериш нещо. Цените тази год са 2х.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Там не са ли едни гадни малки и претъпкани плажчета, а отзад 50 реда хотели? Що мъчиш децата, заведи ги поне на Егейско море да видят какво е чиста вода, хубава храна.
И както казах ядем основно българска храна.
Калмари и октоподи си ги яжте вие.Аз си харесвам мешената скара и шопската салата.Last edited by Vergil1975; 27.06.2023, 16:12.
Коментар
-
От тия 4 човека две са деца.
И аз обикновено ходя на Равда.Пълно е с такива хотели или частни апартаменти за по 120-130 лв.
И както казах съм от простолюдието и ям банички ,кебапчета,скумрия ,готвено от обедното меню .
Коментар
-
Защо е нужно на луксозни, знаеш ли какви страхотни и безкрайни плажове има в Гърция и Турция? Има и луксозни естествено, с глезотийки. И тук може да идеш на Аркутино, Дуранкулак, ама Равда!?
С две деца бих пробвал нещо като Китен или Приморско. Горе на север Крапец е хубаво но там много духа и водата е по-студена освен че е на майната си. А сега може да има и боклуци от взривения язовир. Преди 2 седмици бях във Варна и уж не изглеждаще по-зле от обикновенно водата но чух за някакви 2-3 крави че намерили умрели из черно море.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Баничка с яйрянче ,или боза ,ей какво се правиш че не знаеш за какво иде реч?
Остави хората сега ,я да те видя аз тебе с още две деца и жена ,да видим дали така широчко ще го даваш,едно семейство си има доста тежести да се издържа и да живее .
Не е нужно да си богат, за да се храниш здравословно. Един банан е 1~2 лв.Last edited by better; 27.06.2023, 16:04.
Коментар
-
Ей вашите задници само на луксозни плажове ли се пекат ?
- 1 like
Коментар
-
Там не са ли едни гадни малки и претъпкани плажчета, а отзад 50 реда хотели? Що мъчиш децата, заведи ги поне на Егейско море да видят какво е чиста вода, хубава храна.
Коментар
-
Лихвите по кредитите тръгнаха нагоре през май !!
В сравнение с април намаляват обемите на отпуснатите от банките заеми за бизнеса в България, показват актуалните данни на БНБ
Коментар
-
И аз обикновено ходя на Равда.Пълно е с такива хотели или частни апартаменти за по 120-130 лв.
И както казах съм от простолюдието и ям банички ,кебапчета,скумрия ,готвено от обедното меню .
Коментар
-
Накрая да не му се смеят че е селяннин да яде тиква си умрял ей така ,а иначе обичал тиква
- 1 like
Коментар
-
Какъв е този хотел за 100 лв на вечер, за 4 човека с паркомясто?
За баничките ще се направя, че не съм го видял.
- 1 like
Коментар
-
Какъв е този хотел за 100 лв на вечер, за 4 човека с паркомясто?
За баничките ще се направя, че не съм го видял.
Остави хората сега ,я да те видя аз тебе с още две деца и жена ,да видим дали така широчко ще го даваш,едно семейство си има доста тежести да се издържа и да живее .
Коментар
-
Важното е човек да живее земно ,и да не си създава излишни трудности и притеснения
Коментар
Коментар