If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
със голяма радост бих изпратил понижителския отбор в канада
с еднопосочен билет и ваучери за намаления при стоматолог
само да не припарват обратно тук
Не се ядосвай,чака те скъп кредит ,който ще поскъпва много но за сметка на това п р о д ъ л ж и т е л н о във времето така както и продължително беше евтин)
Тая графика какво ти показва? Лихвите в Англия почнаха да ги вдигат Преди година и половина. Те са година и нещо пред нас, и са с инфлация 5.2%. Ние сме с 12% инфлация. Над двойно повече и два ПЪТИ по-малки лихви.
Колко и да се качат лихвите в България докато не станат колкото инфлацията от кеша няма НИКАКЪВ СМИСЪЛ. Купувай каквото ти падне. Апартаменти вече не останаха, ама ориз, боб все още може да се купи нещо дето пари стойност повече от парите. В България финансоата система е оставена на автопилот. Ще си теглят дългове и ще си раздават социалки докато спестителите не я докарат до просешка тояга. Само имотите са защитени и се изкупуват в стресови моменти да се опазаят цените им.[/QUOTE]
Колега, много си забавен. Вярваш ли си на глупостите, които пишеш?
Ти си брокер, нали?
започват да усещат тенденцията 30/70
въпреки, че все още живеят при родотелите си,
които живят при техните родители
Това е толкова жалко съществуване, че дори нямам думи да го опиша, това е жалка вегетация! На 40+ да си в детската си стая с избледнелите плакати на Майкъл Джексън и Ей си / ди си. Ужассссс!
Продавачите на имоти в центъра на столицата П О Л У Д Я Х А !!
Спада до такава степен ги е изнервил че почнаха да свалят цените с по 1000 евро на, ден!
Да,правилно прочетохте,само и само да продадат цените в центъра на София почнаха да падат не с месеци ,а с Д Н И
>5% за първи път от 2008
Лошо Седларов,лошо
А тук Ганъо Балкански мисли,че лихвите ще останат 2-3% и оборите даже щели да поскъпват видиш ли
Тая графика какво ти показва? Лихвите в Англия почнаха да ги вдигат Преди година и половина. Те са година и нещо пред нас, и са с инфлация 5.2%. Ние сме с 12% инфлация. Над двойно повече и два ПЪТИ по-малки лихви.
Колко и да се качат лихвите в България докато не станат колкото инфлацията от кеша няма НИКАКЪВ СМИСЪЛ. Купувай каквото ти падне. Апартаменти вече не останаха, ама ориз, боб все още може да се купи нещо дето пари стойност повече от парите. В България финансоата система е оставена на автопилот. Ще си теглят дългове и ще си раздават социалки докато спестителите не я докарат до просешка тояга. Само имотите са защитени и се изкупуват в стресови моменти да се опазаят цените им.
И аз също, лошото е, че точно тези хейтъри се връщат, като бумеранг, отритнати, непризнати, некадърни, нито тук, нито там, с никакви умения, но с големи претенции и тук и там. Не ги искаме никъде, но те нагло се навират и тук и там.
Прав си, аз инвестирах в първия си апарт, точно с цел да не живея с родителите си и единият ми родител ми помогна с това. Беше през далечната 1994г. Имах съсед, който баща му го кореше, че не е никакъв мъж да живее при жена му под чехъл и да не купи имот като мъж. Е, той купи, но оня лольо, който му беше зет, на дъщеря му мъж, не издържа на подобен упрек и забегна с нея в Канада. Сега си идва, като насрано псе и моли тъста му да му препоръча зъболекър и скимти, че там стоматолозите са му непосилно скъпи, при положение, че са си купили дървена къща за 500 000 CAD, на много изгодни цени за 35г.
Не знам кой какво ще купи но чакай шок по лихвената си вноска с натрупана тежест.
1.Вдигат лихвите по бизнес кредитите.
2 .Следват тези на депозитите плюс новите кредити
3.До 6 месеца подпукват здраво и старите кредити.
въпреки, че все още живеят с родотелите си
Прав си, аз инвестирах в първия си апарт, точно с цел да не живея с родителите си и единият ми родител ми помогна с това. Беше през далечната 1994г. Имах съсед, който баща му го кореше, че не е никакъв мъж да живее при жена му под чехъл и да не купи имот като мъж. Е, той купи, но оня лольо, който му беше зет, на дъщеря му мъж, не издържа на подобен упрек и забегна с нея в Канада. Сега си идва, като насрано псе и моли тъста му да му препоръча зъболекър и скимти, че там стоматолозите са му непосилно скъпи, при положение, че са си купили дървена къща за 500 000 CAD, на много изгодни цени за 35г.
Прав си, живота им поднася жесток и свиреп урок. Най-чудно ми е, те защо обвиняват точно нас, инвеститорите в имоти, за техните горки неволи? Не вярвам аз и ти примерно общо да сме си закупили повече от 15-тина имота общо в последните години. А през това време са закупени десетки хиляди!!! Как може да понасяме цялата вина една шепа повишители? Не е ли много несправедливо? Същевременно мазния и лъжовен глас е един единствен, който мъркаше нашепващо, мау, мау, мяу
въпреки, че все още живеят при родотелите си,
които живят при техните родители
ще паднат бе. лордче, ще паднат
само трабва малко търпение
и няма какво да ги изтезаваме
самия живот е техния велик инквизитор
Прав си, живота им поднася жесток и свиреп урок. Най-чудно ми е, те защо обвиняват точно нас, инвеститорите в имоти, за техните горки неволи? Не вярвам аз и ти примерно общо да сме си закупили повече от 15-тина имота общо в последните години. А през това време са закупени десетки хиляди!!! Как може да понасяме цялата вина една шепа повишители? Не е ли много несправедливо? Същевременно мазния и лъжовен глас е един единствен, който мъркаше нашепващо, мау, мау, мяу
Защо не паднаха цените на имотите вече цяла година откакто ги рутят грешните шамани Laconic и Petr5gs???Тези хора, не би ли трябвало да ги разхождаме в решетъчна каляска, като едновременните пленени вещици и кандидат купувачите да ги заплюват и замерят с камъни заради грешните прогнози и излъгани желания?
ще паднат бе. лордче, ще паднат
само трабва малко търпение
и няма какво да ги изтезаваме
самия живот е техния велик инквизитор
Защо не паднаха цените на имотите вече цяла година откакто ги рутят грешните шамани Laconic и Petr5gs???Тези хора, не би ли трябвало да ги разхождаме в решетъчна каляска, като едновременните пленени вещици и кандидат купувачите да ги заплюват и замерят с камъни заради грешните прогнози и излъгани желания?
Няма никаква логика в тея писания с поста ми който си цитирал
Земетресение я има ,я няма.Може да е сега,може след 100г.А войната е съвсем реална и е ФАКТ.
И то не каква да е война,а между големи сили.И тази война не е само на фронта,а и в икономиката.
И сравнението САЩ с БГ също е много неуместно.Те нито имат такъв излишък,нито пък ще изчезнат след 50-100г
Коментар