If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, то един басейн ли е там? Моите впечатления са, че са поне 20. Май ти не си стъпвал в аквахауса.. Кажи сауната с каква гледка е, ако са те пускали там?
ХАХАХА, басейна, когИ се правиш на интересен, но не ти се получава...хахаха.
Това, че ти казвам да не идваш, то е защото говоря с теб. Иначе на никой не препоръчвам да идва особенно на измисления лукс на аквахауса.
Е, то един басейн ли е там? Моите впечатления са, че са поне 20. Май ти не си стъпвал в аквахауса.. Кажи сауната с каква гледка е, ако са те пускали там?
ХАХАХА, басейна, когИ се правиш на интересен, но не ти се получава...хахаха.
Обикновенно този дет ти го спретва е подставено лице с 200 фирми на негово име, населяващ т.нар "офшорна зона".
П.С офшорната зона, не е в някъв остров, а в циганската маала.
Хайде по-сериозно.В България всичко се знае и ще отнеме точно няколко телефонни обаждания да се разбере кой е отговорен.
Друг въпрос е,че аз никога няма да купя на зелено,щото рискът е голям. Не само да те прецакат,но и от неблагоприятно стечение на обстоятелствата .
Така че говоря хипотетично.
А така още един истински българин.Аз съм в Карлово сега бях на паметника имаше заря и слово на президента Румен Радев и кмета на Карлово доктор Кабаиванов.
Не се занимавай с глупости щото само се напрягаш излишно!
Браво Каврък. Кмета на Карлово говори добре и не е мейнстрийм. Както и този на Панагюрище, даже е неполиткоректен, затова не му дават думата.
Явно е, че не си купувал на зелено. Строител е един, инвеститор - друг, финансиращ трети. Всичко се размива до отговорността от 2 лв капитал на дружеството. Фирмите се управляват от поставени лица. Ти дори не ги виждаш и тях, а само контактуваш със секретарки и търговци. Важното е да ти вземат парите пък после иди ги съди и ... търси за обяснения. Причини за неиздаване на АКТ 16 има много...дори и тривиалната. Ако обекта не е 100% разпродаден собственика дължи данъци. При падащи пазари ако цените ще се паузират или спадат и дори АКТ 16 няма да помогне за продажбите....ами защо да го взимат?
Точно така. И само да добавя, преди акт 16, нямаш право да мебелираш жилището, и ако си ги поръчал (в повечето случаи го правиш на акт 15) гният по мазета гаражи и складове.
То било много лесно-прецаква хората с милиони и щото е въоръжен му се разминава.
Ако ще и като американският президент да го пазят, ако някой ми спретне такъв номер ще съжалява,че го е направил.
Обикновенно този дет ти го спретва е подставено лице с 200 фирми на негово име, населяващ т.нар "офшорна зона".
П.С офшорната зона, не е в някъв остров, а в циганската маала.
Браво! Ето един истински патриот, докато ние се занимаваме с дребнотемия и злободневия, особено тези, които в темата се гнусят от всичко родно. Ще откъсна цветя от градината ми в двора тази вечер и ще се разходя пеша до паметника, вместо да чета токсични мнения от хейтъри. На 2км. ми е. Поздравления!
А така още един истински българин.Аз съм в Карлово сега бях на паметника имаше заря и слово на президента Румен Радев и кмета на Карлово доктор Кабаиванов.
Не се занимавай с глупости щото само се напрягаш излишно!
Наистина не съм наясно. Щом сградата е стигнала до етап за издаване на акт 16 защо не се издава?Строителят пести пари ли?Или има някаква друга далавера?
Не само е стигнала, сградата е готова, т.е не се работи по нея, но няма акт16 и стои така, а хората си чакат от 2 години за да направят ремонт.
Ааа, в тази инициатива и аз се включвам! А, най-добре "при Пепи" в Равда, между Равда и Несебър, ще го познаете по многото въртящи се пилета на грил, по пътя за Несебър от ляво. Той е собственик на заведението, не сезонен наемател. Миналата година, ядене и пиене на корем с колега и жените, не сме платили повече от 70лв. ОБЩО! Вярно, че имаше и "комплимент" от заведението, ама то така се прави туризъм...
Само на юг. Да не сте си помислили за север. Север, то си звучи гадно.
Ааа, в тази инициатива и аз се включвам! А, най-добре "при Пепи" в Равда, между Равда и Несебър, ще го познаете по многото въртящи се пилета на грил, по пътя за Несебър от ляво. Той е собственик на заведението, не сезонен наемател. Миналата година, ядене и пиене на корем с колега и жените, не сме платили повече от 70лв. ОБЩО! Вярно, че имаше и "комплимент" от заведението, ама то така се прави туризъм...
Коментар